Προς το περιεχόμενο

Yψηλες θερμοκρασιες σε cpu

Yperaspisths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα laptop και οταν ειναι σε idle η cpu οι θερμοκρασιες κυμαινονται στους 50 βαθμους και στους 2 core. Οταν εκτελω καποια λειτουργια για αρκετη ωρα(επεξεργασια βιντεο κ.τ.λ) παει στους 65 βαθμους

Δημοσ.
Εχω ενα laptop και οταν ειναι σε idle η cpu οι θερμοκρασιες κυμαινονται στους 50 βαθμους και στους 2 core. Οταν εκτελω καποια λειτουργια για αρκετη ωρα(επεξεργασια βιντεο κ.τ.λ) παει στους 65 βαθμους

Τι laptop εχεις? αν και δεν μου φενονται ασχημοι.......ειδικα αν το laptopaki ειναι παλιο!!!!!

Δημοσ.

65 για λαπτοπ ειναι μια χαρα ,με τι βλεπεις τις θερμοκρασιες?Το πολυ πολυ παρε του μια βαση στηριξης που εχει κ fans

Δημοσ.
καλή θερμοκρασία είναι αλλά και πάλι το acer θα βρει τον τρόπο να χαλάσει :P

και μετά θα πρέπει να πάει Ιταλία για να φτιαχτεί και να μείνεις εσύ ένα μήνα το λιγότερο χωρίς υπολογιστή!:shifty:

Δημοσ.

Παιδια μην μου λετε τετοια. Παντως το εχω 1.5 χρονο τωρα και φτου να μην το ματιασω δουλευει μια χαρα και ασταματητα. Το εχω κανει κατεβαστηρι

Δημοσ.

απο το καλοκαιρι που πηρα το ασερακι,ενα 7520 το εχω σκισει και τσικ δεν εκανε.ο πιτσιρικας το ιδιο.το κατεβαστηρι κανει.τι αλλο πια να κανει?καφε?μια χαρα ειναι.αν προσεξεις στην αρχη και το σεταρεις-απενεργοποιησεις τα περιτα να μην δουλευουν ο δισκος ασταματητα και η μνημη στο φουλ,ειναι αστερι.

Δημοσ.

Μακάρι να είναι όπως τα λέτε για τα Acer αλλά η εμπειρίες μου στο παρελθόν λένε το αντίθετο :fear:

Δεν είμαι κανένας χαιρέκακος τύπος btw...

Δημοσ.

Αν δεν το προσέχεις, δεν πάει να είναι και Alienware...χαλάει..

μια χαρά είναι τα Acer απο προσωπική μου εμπειρία..

Άκου τον hasioti_john, αυτό πρέπει να κάνεις .. (συν του οτι παίζει ρόλο και η επιφάνεια η οποία ακουμπάς το laptop .. πχ αν τον ακουμπάς σε κάτι που ζεσταίνεται έυκολα .. αυτό θα κάνει.. θα ζεσταθεί πιό εύκολα....κρύες επιφάνειες τουτέστιν.. ;) )

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
και μετά θα πρέπει να πάει Ιταλία για να φτιαχτεί και να μείνεις εσύ ένα μήνα το λιγότερο χωρίς υπολογιστή!:shifty:

Eυτυχως να λεμε που ειναι Ιταλια ,, γιατι αν αυτοι οι ανεκδιηγητοι στην¨"αντιπρωσωπια"επρεπε να το στελναν(!!!) πχ στην Παραγουαη η στον Ισημερινο στο Κιτο,, τοτε θαμενε πανω απο χρονο χωρις το Εισερ (Αθανατη φουστανελλα)

Πάρε μια βάση για laptop ... εγώ έχω αυτή και είμαι πολύ ευχαριστημένος!

Δες τις όλες εδώ ...;)

Αυτο ειναι λεει εξαντλημενο και δεν υπαρχει..πλεον

Αν δεν το προσέχεις, δεν πάει να είναι και Alienware...χαλάει..

μια χαρά είναι τα Acer απο προσωπική μου εμπειρία..

Άκου τον hasioti_john, αυτό πρέπει να κάνεις .. (συν του οτι παίζει ρόλο και η επιφάνεια η οποία ακουμπάς το laptop .. πχ αν τον ακουμπάς σε κάτι που ζεσταίνεται έυκολα .. αυτό θα κάνει.. θα ζεσταθεί πιό εύκολα....κρύες επιφάνειες τουτέστιν.. ;) )

Μια χαρα ειναι οντως (και εγω εισερ εχω) μεχρι να χρειαστεις καποια βοηθεια απο ανυπαρκτη) αντιπροσοπεια,, οποτε πας και αγοραζεις κατι αλλο,, αντι να τυρανιεσαι με δαυτους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...