Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με το pc

-TheFake-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Guys, αντιμετοπιζω ενα προβληματακι με το πι σι και πιστευω οτι εδω θα βρω καποια βοηθεια.

Εκανα προσφατα μια αναβαθμιση, και παρατηρησα οτι οταν παιζω καποιο παιχνιδι (καποιο βαρυ, οπως Call of Duty 5 ή Crysis), ανεβαινουν πολυ οι θερμοκρασιες σε πολλα απο τα hardware. Αν και πιστευω, και απο οσο ρωτησα δηλαδη, ειναι σχετικα φυσιολογικες, ειμαι σιγουρος οτι φταιει αυτο.

Οι θερμοκρασιες ειναι συνηθως σε παιχνιδι:

CPU: 60-67 βαθμους

GPU: 65-70 βαθμους

HDD: 45 βαθμους

OK παραδεχομαι οτι δεν εχω καλη ψυξη, αλλα το περιεργο ειναι οτι πριν απο την αναβαθμιση, οταν επαιξα καποιο γκειμ, ηταν μια χαρα. Ετσι, κοιταξα μπας και εφτεγε κατι απο αυτο. Δοκιμασα με τις παλιες μνημες, εβαλα την παλια ψυχτρα στον CPU και το παλιο τροφοδοτικο, αλλα και παλι μου εμφανιζει προβληματα. Το μονο που δεν δοκιμασα απο τα παλια εξαρτηματα ειναι η motherboard. Γινεται με καποιο τροπο να προκαλουνται απο αυτην τα freezeαρισματα?

Επισης δεν ειναι προβλημα με καποιο software, γιατι εκανα 3 φορες φορματ (xp, vista και 7 [ειμαι σε ΧΡ τωρα]) και παλι μου δημηουργουσε προβληματα.

Αμα χρειαστει να αναφερω το hardware μου πειτε μου, γιατι ειμαι στο λαπτοπ και δεν ειναι ευκολο να γραψεις εδω :fear:

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

Η αναβαθμιση εγινε σε RAM, MO/BO, CPU Cooler και τροφοδοτικο.

Το κουτι εχει ενα προσθετο ανεμιστιραακι 3,5 inch, στις 3500 στροφες.

Δημοσ.

Η θερμοκρασια της gpu σε full load καλη μου φαινεται. (και του hdd καλη ειναι).

Τωρα με την cpu, εκανες σωστα την εγκατασταση της ψυκτρας ; Θερμοαγωγιμη παστα εβαλες ;

Δημοσ.

Φίλε μου δεν μας γράφεις και το περιεχόμενο του κουτιού σου ??

Γενικά το hardware που έχεις αλλά και το κουτί

Μου φαίνεται περίεργο να έχει μόνο έναν ανεμιστήρα 8 εκ μπροστά δεν έχει (κενή θέση ) ??

Πάντως οι θερμοκρασίες μου θυμίζουν P4 3.0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...