afentiko Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Εδώ και 3-4 βδομάδες δεν μπορώ να κατεβάσω υπότιτλους από αυτό το site http://www.subs4free.com/ παλιότερα μπορούσα. Τώρα πατάω download και δε γίνεται τπτ, ούτε μου ζητάει να του γράψω κωδικό. Γίνεται και σε κάναν άλλον; Τι παίζει;
million_voices Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 μολις δοκιμασα και ολα καλως (Opera) προσπαθησε με αλλον browser
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Και με τον κλασικο ie. Μηπως εχεις καποιο προγραμμα που μπλοκαρει κατι ???
afentiko Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Έκλεισα το firewall ( agnitum outpost security suite ) και μου κατεβάζει τώρα αλλά στις ρυθμίσεις που έψαξα δεν βρήκα κάπου να μπλοκάρει ή να έχει σε κάποια λίστα το site αυτό. Τέσπα, αφού το βρήκα δεν πειράζει
Ocyrrhoexanthub Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Έκλεισα το firewall ( agnitum outpost security suite ) και μου κατεβάζει τώρα αλλά στις ρυθμίσεις που έψαξα δεν βρήκα κάπου να μπλοκάρει ή να έχει σε κάποια λίστα το site αυτό. Τέσπα, αφού το βρήκα δεν πειράζει Έφταιγε ο firewall που είχες ανοικτό. Χωρίς απόλυτη αλήθεια δηλώνω ότι θα υπάρχουν γενικές ρυθμίσεις για τέτοια site στο firewall που είχες ανοικτό. Μετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.