thespies Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Αν κάποιος καταργήσει το Wind Plus πριν το τέλος του χρονικου διαστηματος του 1 μηνός τότε χρεώνεται με 0,011 το ΚΒ και χάνει το προνομιο των 40MB FREE ακόμα και αν το κατέβασμα δεδομένων προηγείται της κατάργησης. Παρακαλώ τη βοηθειά σας δεν καταλαβαίνω τις χρεώσεις? Μήπως το gint.b-online.gr δεν αφορά mobile Internet. Ακομα και αν είναι έτσι τότε μακρυά από την WIND γιατί το φέσι θα έρθει χωρίς να το καταλάβεις¨. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ApSiMan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Από 1/1/2009 το Wind Plus αφορά μόνο σελίδες του wind plus, σερφάρισμα στο Internet σε άλλες σελίδες χρεώνεται κανονικά. Αν είχες από παλιά Wind Plus θα σου στείλανε λογικά sms τον Δεκέμβρη (εμένα κ στα 2 κινητά με ενημέρωσαν) Αν έβαλες τώρα wind plus με ελπίδες να σερφάρεις σε σελίδες εκτός του Plus τότε είτε ενημερώθηκες ελλιπώς (shame on Wind) ή δεν το έψαξες εσύ αρκετά..... αυτό που λες για το να καταργήσεις πριν το τέλος του μήνα θα σε γελάσω....λογικά αν δεις τους όρους χρήσης θα το αναφέρει....
stefanos_79 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Αν κάποιος καταργήσει το Wind Plus πριν το τέλος του χρονικου διαστηματος του 1 μηνός τότε χρεώνεται με 0,011 το ΚΒ και χάνει το προνομιο των 40MB FREE ακόμα και αν το κατέβασμα δεδομένων προηγείται της κατάργησης. Παρακαλώ τη βοηθειά σας δεν καταλαβαίνω τις χρεώσεις? Μήπως το gint.b-online.gr δεν αφορά mobile Internet. Ακομα και αν είναι έτσι τότε μακρυά από την WIND γιατί το φέσι θα έρθει χωρίς να το καταλάβεις¨. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. To μεγαλο λαθος που έχεις κανει ειναι οτι εχεις χρησιμοποιησει λαθος AP.To gint.b-online.gr ειναι το ΑΡ της WInd που είναι αμιγώς Internet 'χρησιμοποιειται στο ADSM και έχει ογκοχρεωση.Το ΑΡ που χρησημοποιει το WIND PLUS ειναι το gwap.b-online.gr.Αυτο ειναι για WAP πλοηγηση.Εσυ προφανως εμπαινες με λαθος προφιλ απο το κινητο σου.Σε αυτο δεν φταιει η Wind.Κανονικα επρεπε να σβησεις οποιοδηποτε προφιλ ειχες μεσα με ΑΡ το gint.b-online.gr. Από 1/1/2009 το Wind Plus αφορά μόνο σελίδες του wind plus, σερφάρισμα στο Internet σε άλλες σελίδες χρεώνεται κανονικά.Αν είχες από παλιά Wind Plus θα σου στείλανε λογικά sms τον Δεκέμβρη (εμένα κ στα 2 κινητά με ενημέρωσαν) Αν έβαλες τώρα wind plus με ελπίδες να σερφάρεις σε σελίδες εκτός του Plus τότε είτε ενημερώθηκες ελλιπώς (shame on Wind) ή δεν το έψαξες εσύ αρκετά..... αυτό που λες για το να καταργήσεις πριν το τέλος του μήνα θα σε γελάσω....λογικά αν δεις τους όρους χρήσης θα το αναφέρει.... Εφοσον εχεις ενεργοποιημενη την υπηρεσία με την νέα πολιτική έχεις απεριόριστη πλοήγηση στις σελίδες του Wind Plus και 40ΜΒ για πλοήγηση εκτός του Wind Plus.Η χρεωση αρχίζει οταν ξεπεράσεις τα 40ΜΒ
ApSiMan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 ..........Εφοσον εχεις ενεργοποιημενη την υπηρεσία με την νέα πολιτική έχεις απεριόριστη πλοήγηση στις σελίδες του Wind Plus και 40ΜΒ για πλοήγηση εκτός του Wind Plus.Η χρεωση αρχίζει οταν ξεπεράσεις τα 40ΜΒ WTF πάλι το αλλάξανε....:X:X
stefanos_79 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Πριν πληρωνες 3,5 ευρώ και είχες παντού και πάντα απεριόριστη πλοήγηση χωρίς περιορσμο όγκου.Με την αλλαγή της υπηρεσίας η υπηρεσια Wind Plus αυξηθηκε κατα 40 λεπτα και ισχυει με τους όρους που ανεφερα πιο πανω.Η αρχική ανακοινωση για την αλλαγή της υπηρεσιας είχε γινει αν θυμαμαι καλα τον Οκτώβριο του 2008.Δεν υπάρχει κάποια άλλη αλλαγή εκτοτε
thespies Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Πριν πληρωνες 3,5 ευρώ και είχες παντού και πάντα απεριόριστη πλοήγηση χωρίς περιορσμο όγκου.Με την αλλαγή της υπηρεσίας η υπηρεσια Wind Plus αυξηθηκε κατα 40 λεπτα και ισχυει με τους όρους που ανεφερα πιο πανω.Η αρχική ανακοινωση για την αλλαγή της υπηρεσιας είχε γινει αν θυμαμαι καλα τον Οκτώβριο του 2008.Δεν υπάρχει κάποια άλλη αλλαγή εκτοτε Ευχαριστώ ρε μάγκες. Πείτε μου όμως αν το ακολουθο είναι ξεκάθαρο σε εσάς "Η πλοήγηση σε mobile Internet sites πέραν των 40 δωρεάν Mbytes, χρεώνεται ανάλογα με τον όγκο των δεδομένων που ανταλλάσσονται, με χρέωση €0.0119/kbyte (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 19%)." Τα 40 δωρεάν Mbytes τι συμπεριλαμβάνουν wap sites ή ολα τα web sites. Αν ισχύει το πρώτο τοτε δεν είναι ξεκάθαρο αρκετά με αποτέλεσμα να θεωρω πως κακόβουλα η εταιρία αφήνει το θέμα ως έχει για να υπάρχουν τα θύματα με τις υπέρογκες χρεώσεις. Αν ισχύει το δεύτερο κακώς υπάρχει η χρέωση μια και δεν έχω υπερβεί τα 40 δωρεάν Mbytes (βλέπε attachment). Θα ήθελα να μάθω εαν είχατε το ίδιο συμβάν θα τα πληρώνατε και θα παραμένατε στην εταιρία ή θα τους υπενθυμίζατε ότι έχει λήξει ο χρόνος συμβολαίου και άρα πολυ πιθανόν εάν επιμένουν να εισπράξουν αυτά χρήματα τότε μπορει και να τα παρουν αλλά θα είναι και τα τελευταία που έχουν να λάβουν μια και θα σας σπρώξουν σε πιο φιλικούς πάροχους κινητης τηλεφωνίας μια και για πάντα. Εσείς τι θα κάνατε; Αλήθεια ποιες είναι οι συνέπειες αν δεν πληρώσω αμβισβητώντας τη συγκεκριμένη χρέωση. Θα το τραβήξουν νομικά για 80Ε περίπου; THANX
haHa Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Απο τη στιγμη που ειχες λαθος apn (gint αντι για gwap), ειναι δικο σου φταιξιμο.. Τα 40mb κλπ ισχυουν για την υπηρεσια Wind plus κ αναφερεται ρητα οτι πρεπει να εχεις ρυθμισμενο apn το gwap. Εσυ ειχες ρυθμισμενο κ το gint. Μονη λυση ειναι να εισαι καλος πελατης χρονια, να τους πεις οτι θα φυγεις κ ετσι να καταληξετε σε καποιο πιο μικρο ποσο,να σου κανουν δηλαδη "σκοντο". Αλλα πρεπει να μιλησεις με καποιον πραγματικο υπευθυνο, οχι με αυτους που απλα σηκωνουν τηλεφωνα..
ApSiMan Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Απο τη στιγμη που ειχες λαθος apn (gint αντι για gwap), ειναι δικο σου φταιξιμο.. Τα 40mb κλπ ισχυουν για την υπηρεσια Wind plus κ αναφερεται ρητα οτι πρεπει να εχεις ρυθμισμενο apn το gwap. Εσυ ειχες ρυθμισμενο κ το gint. Μονη λυση ειναι να εισαι καλος πελατης χρονια, να τους πεις οτι θα φυγεις κ ετσι να καταληξετε σε καποιο πιο μικρο ποσο,να σου κανουν δηλαδη "σκοντο". Αλλα πρεπει να μιλησεις με καποιον πραγματικο υπευθυνο, οχι με αυτους που απλα σηκωνουν τηλεφωνα.. Δυστυχώς η Wind έχει μάπα εξυπηρέτηση πελατών στο συγκεκριμένο θέμα...Τουλάχιστον σε εμένα δεν κάνανε κάτι για να με κρατήσουν (σε αντίθεση με την Vodafone που τους έχει στα ώπα ώπα). Τι να πω, μάλλον έχουν τόσους πολλούς συνδρομητές (στην Wind) που δεν τους νοιάζει αν θα φύγουν μερικοί απογοητευμένοι πελάτες.... Εμένα με έχασε πάντως....
foten21 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 παιδια και ο αδερφος μου εκανε την πατατα κ του χρεωσανε 47 ευρω...μπορειτε να μου πειτε τι ρυθμισεις πρεπει να κανει ακριβως για να μην την ξαναπατησει?? λιγο αναλυτικα αν μπορειτε γιατι δεν σκαμπαζει κ πολλα ν95 νοκια εχει
kostas_crete Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 παιδια και ο αδερφος μου εκανε την πατατα κ του χρεωσανε 47 ευρω...μπορειτε να μου πειτε τι ρυθμισεις πρεπει να κανει ακριβως για να μην την ξαναπατησει??λιγο αναλυτικα αν μπορειτε γιατι δεν σκαμπαζει κ πολλα ν95 νοκια εχει 47 ευρώ και ψιλικά........ Αν ψάξεις λιγο πιο παλιά ένα Post μου, με χρεώσανε 130 σε 3 χρεώσεις στο τέλος του μήνα.... Και σήμερα ήρθε και με πέθανε....... 380........ Είναι μεγάλα καθήκια....... Οι χρεώσεις είναι μέχρι και 2 μέρες πριν ανακαλύψω γιατί ήρθε ο πρώτος φουσκωμένος λογαριασμός........ Αύριο πρωί πρωί έχω πάει σε κάποια Wind εδώ στο Ηράκλειο και τα κάνω μπάχαλο............ Σύνολο λογαριασμού 576 euro από GPRS. Θέλω να βρίσω όσο δε πάει αλλά σέβομαι το forum......
stefanos_79 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Αν έχει γίνει από δικιά σου υπαιτιότητα - αμέλεια (πχ λαθος APN,υπερβαση μηνιαίου ογκου) το μονο που θα καταφερεις ειναι να γίνεις γραφικός και τα πληρώσεις όλα στο τέλος.Αυτοί δεν μπορούν να ξερουν τι ρυθμισεις εχει ο κάθε χρήστης
kostas_crete Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Σύνολο λογαριασμού 576 euro από GPRS. Θέλω να βρίσω όσο δε πάει αλλά σέβομαι το forum...... Μακάρι να τανε gint APN. Τουλάχιστον θα τανε γρήγορο το internet...... Αλλά ούτε αυτό (gwap ήτανε)..... Ρε παιδιά εκτός από sms είχαν στείλει κάποιου άλλου είδους ενημέρωση???? Εμένα sms δεν μου είχε έρθει. Όποιος ξέρει ας μου απαντήσει, θα βοηθήσει πολύ. Thanks!
stefanos_79 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Φίλε μου αυτή η ιστορία εχει παλιώσει πλέον.Είχαν ανακοινώσει οτι κόβεται το απεριόριστο στο gwap και μπαίνει φρενο στα 40Mb.Αρχικά αν θυμάμαι καλά ειχαν ανακοινώσει οτι θα ίσχυε απο τον Οκτ του 08 αλλά στην ουσία εφαρμόστηκε κανένα εξάμηνο μετά.Εγω προσωπικά δεν έλαβα ποτέ sms αλλά ενημερώθηκα από την σελιδα της wind και από άλλα site.
kostas_crete Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Φίλε μου αυτή η ιστορία εχει παλιώσει πλέον.Είχαν ανακοινώσει οτι κόβεται το απεριόριστο στο gwap και μπαίνει φρενο στα 40Mb.Αρχικά αν θυμάμαι καλά ειχαν ανακοινώσει οτι θα ίσχυε απο τον Οκτ του 08 αλλά στην ουσία εφαρμόστηκε κανένα εξάμηνο μετά.Εγω προσωπικά δεν έλαβα ποτέ sms αλλά ενημερώθηκα από την σελιδα της wind και από άλλα site. 2-3 σχόλια Αν ήσουν στην θέση μου, κι εσύ θα το έψαχνες παραπάνω.... Δεν είμαι υποχρεωμένος να κοιτάζω το site της κάθε εταιρείας για ανακοινώσεις. Αν κάνεις μεταπτυχιακό παράλληλα με δουλειά ίσως να μην έχεις και πολύ χρόνο για τέτοια. Άσε που όταν είχα τηλεφωνήσει στην Wind κάνανε 10 λεπτά να βρούν την ανακοίνωση. Και υποτίθεται ότι ξέρουν κιόλας. Πόσο μάλλον κάποιος που δεν το έχει χρησιμοποιήσει ποτέ το site. Τυχαία τελείως βρήκα τους λογαριασμούς από πέρυσι όταν έγινε η αλλαγή. Πουθενά δεν το γράφει ότι αλλάζει η χρέωση. Για την κάθε βλακεία υπηρεσία που έχουν ξέρουν να στέλνουν sms. Άμα είναι να βγάλουν φράγκα όμως...... Παιδιά αν υπάρχει κάποιος που θυμάται πως τον ενημέρωσαν (εκτός από την ανακοίνωση στο site τους) ας το γράψει εδώ. Θα βοηθήσει αρκετά. Ευχαριστώ προκαταβολικά....
stefanos_79 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Φιλε μου και εγω την έχω πατησει (σε προγραμμα ομως ADSM ,πολλα τα γιγα φιλε που να σε εξηγω) και άλλοι φίλοι εδώ μέσα.Δυστυχώς θα τα πληρώσεις και δεν μπορεις να στηριχτείς στο αν σε ενημερωσανε εγκαίρως ή οχι.Συνήθως για αλλαγές οικονομικών πακέτων υπηρεσιών βγάζουν μια ανακοίνωση -δελτιο τύπου στην σελίδα τους και αυτό είναι όλο.Αν εισαι στο mailing list και σου στέλνουν συχνά πυκνά enews ενημερώνεσαι και απο εκεί.Αυτα δεν εχω τιποτα αλλο να πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.