FarCry Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 και αυτό ανεκμετάλευτο θα μείνει... ένας HDDs μόνος του δεν έχει πιάσει ούτε κάν το μέγιστο του SATA 1... +! Λιγο άσχετο αλλα εγώ θέλω αυτό 2gb/sec transfer rate και δε χρησιμοποιησαν teracopy (πολυ καψιμο btw )
Gunix Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα σας. Μήπως ξέρετε πότε θα βγάλουν motherboard με connectors για να υποστηριζει SATA 3?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 του χρόνου λογικά... δεν έχω διαβάσει κάτι ούτε καν για να νέα P55 mobos των Core i5...
korios Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δεν κατάλαβα την είδηση. Μιλάει για κάποιον συμβατικό δίσκο που απλώς έχει σαν interface το αναμενόμενο SATA3? Και τι εννοεί "δοκιμαστική ονομασία SATA3"? Αν αποτύχουν οι δοκιμές θα ονομαστεί αλλιώς?
peterako Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 6gb ε? το gta4 τοτε θα χρειαζεται 2 με 3 ωρες λιγοτερο για το intall.
coreygaylas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Λιγο άσχετο αλλα εγώ θέλω αυτό 2gb/sec transfer rate αυτος ο IT guy πολυ gay ρε παιδι μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα