Προς το περιεχόμενο

d-link και σελιδα 192.168.1.1

teodgeor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αν το βγαλεις για 5-6 lepta απο το ρευμα και δεν συνελθει το πας πισω.θα παρεις και speedtouch 585.τι αλλο θες.

Απλως για ενημερωση γραφω, μου εστειλαν μεσα σε τρεις μερες καινουργιο router

thomson tg585, τι λεει αυτο ?

Δημοσ.
Απλως για ενημερωση γραφω, μου εστειλαν μεσα σε τρεις μερες καινουργιο router

thomson tg585, τι λεει αυτο ?

Οτι καλύτερο απο τα λεγόμενα πολών!;)

Δημοσ.
speedtouch 585

εγω τι να πω που μου εδωσαν ενα τετοιο και αναβει μονο το κοκκινο του power και δεν λεει να γινει πρασσινο... απο οτι βρηκα ειχε λεει σοβαρο προβλημα:cry::cry::cry:

topic starter χωρις να σε τρομαξω αναφερομαι σε ταλεποριμενο μηχανημα...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και μενα το D-link καμια φορα κολλαει και δεν μπαινει στην σελιδα. Να ρωτησω εχω το μοντελο που εδινε η forthnet το DSL-G624T και μου κανει εντυπωση οτι δεν εχει κουμπακι για να το κλεινω. Πειραζει που μενει παντα ανοιχτο ή να το κλεινω απο την τροφοδοσια?

Δημοσ.

απλα δεν αλαζεις ποτε ip αν δεν το κλεινεις...ναι κλεινε το απο την τροφοδοσια...εγω παντα ανοικτο εχω το διακοπτακι του και ανοιγωκλεινει με το ups..

Δημοσ.
Και μενα το D-link καμια φορα κολλαει και δεν μπαινει στην σελιδα. Να ρωτησω εχω το μοντελο που εδινε η forthnet το DSL-G624T και μου κανει εντυπωση οτι δεν εχει κουμπακι για να το κλεινω. Πειραζει που μενει παντα ανοιχτο ή να το κλεινω απο την τροφοδοσια?

den υπαρχει λογος να το κλεινεις και πολλα ρουτερ δεν εχουθν κουμπι.ειτε γινετε reboot Μεσα απο την σελιδα ειτε ρευματακι

απλα δεν αλαζεις ποτε ip αν δεν το κλεινεις...ναι κλεινε το απο την τροφοδοσια...εγω παντα ανοικτο εχω το διακοπτακι του και ανοιγωκλεινει με το ups..

θα αλλαξει αμα κανει disconect καποια στιγμη

Αλλαζει η ip........ υπαρχει leased time στο dhcp server που τρεχει και μπορεις να του αλλαξεις το χρονο

δεν λεει για lan ip αλλα για wan ip και εκει υπαρχουν ατομα και με 20 κατι μερες online Με την ιδια ip

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...