poulinos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 αν το βγαλεις για 5-6 lepta απο το ρευμα και δεν συνελθει το πας πισω.θα παρεις και speedtouch 585.τι αλλο θες.
teodgeor Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 αν το βγαλεις για 5-6 lepta απο το ρευμα και δεν συνελθει το πας πισω.θα παρεις και speedtouch 585.τι αλλο θες. Απλως για ενημερωση γραφω, μου εστειλαν μεσα σε τρεις μερες καινουργιο router thomson tg585, τι λεει αυτο ?
free-s Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Απλως για ενημερωση γραφω, μου εστειλαν μεσα σε τρεις μερες καινουργιο routerthomson tg585, τι λεει αυτο ? Οτι καλύτερο απο τα λεγόμενα πολών!
nick#18 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 speedtouch 585 εγω τι να πω που μου εδωσαν ενα τετοιο και αναβει μονο το κοκκινο του power και δεν λεει να γινει πρασσινο... απο οτι βρηκα ειχε λεει σοβαρο προβλημα:cry: topic starter χωρις να σε τρομαξω αναφερομαι σε ταλεποριμενο μηχανημα...
poulinos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 ενταξει σε τοσα κοματια θα τυχει και ενα προβληματικο.
xaralas Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Και μενα το D-link καμια φορα κολλαει και δεν μπαινει στην σελιδα. Να ρωτησω εχω το μοντελο που εδινε η forthnet το DSL-G624T και μου κανει εντυπωση οτι δεν εχει κουμπακι για να το κλεινω. Πειραζει που μενει παντα ανοιχτο ή να το κλεινω απο την τροφοδοσια?
nick#18 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 απλα δεν αλαζεις ποτε ip αν δεν το κλεινεις...ναι κλεινε το απο την τροφοδοσια...εγω παντα ανοικτο εχω το διακοπτακι του και ανοιγωκλεινει με το ups..
100 010 00 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Αλλαζει η ip........ υπαρχει leased time στο dhcp server που τρεχει και μπορεις να του αλλαξεις το χρονο
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Και μενα το D-link καμια φορα κολλαει και δεν μπαινει στην σελιδα. Να ρωτησω εχω το μοντελο που εδινε η forthnet το DSL-G624T και μου κανει εντυπωση οτι δεν εχει κουμπακι για να το κλεινω. Πειραζει που μενει παντα ανοιχτο ή να το κλεινω απο την τροφοδοσια? den υπαρχει λογος να το κλεινεις και πολλα ρουτερ δεν εχουθν κουμπι.ειτε γινετε reboot Μεσα απο την σελιδα ειτε ρευματακι απλα δεν αλαζεις ποτε ip αν δεν το κλεινεις...ναι κλεινε το απο την τροφοδοσια...εγω παντα ανοικτο εχω το διακοπτακι του και ανοιγωκλεινει με το ups.. θα αλλαξει αμα κανει disconect καποια στιγμη Αλλαζει η ip........ υπαρχει leased time στο dhcp server που τρεχει και μπορεις να του αλλαξεις το χρονο δεν λεει για lan ip αλλα για wan ip και εκει υπαρχουν ατομα και με 20 κατι μερες online Με την ιδια ip
100 010 00 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 δεν λεει για lan ip αλλα για wan ip και εκει υπαρχουν ατομα και με 20 κατι μερες online Με την ιδια ip Παραποιησα......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.