teodgeor Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Εχω ενα d-link router αυτο που μου εδωσε η forthnet και μεχρι εχθες εμπαινα κανονικα στην σελιδα setup tou router. 192.168.1.1. Κατι πειραζα εχθες στο pc η το royter δεν θυμαμαι και σημερα δεν μπορω να μπω. Μου βγαζει οτι η σελιδα δεν υπαρχει. Μπορει να με βοηθησει καποιος τι μπορω να κανω?Ευχαριστω
free-s Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 OK στη σελίδα αυτή δεν μπαίνει! στο internet μπαίνει?
teodgeor Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 OK στη σελίδα αυτή δεν μπαίνει! στο internet μπαίνει? ναι σορυ δεν εγραψα, στο internet μπαινει κανονικα
firewalker Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Πήγαινε Έναρξη > Εκτέλεση. Γράψε cmd και μετά Enter. Στο παράθυρο που θα ανοίξει σε γράψε ipconfig και μετά Enter. Σε ενδιαφέρει το Default Gateway. Βάζεις την i.p. αυτή στον browser σου.
free-s Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Πήγαινε Έναρξη > Εκτέλεση. Γράψε cmd και μετά Enter. Στο παράθυρο που θα ανοίξει σε γράψε ipconfig και μετά Enter. Σε ενδιαφέρει το Default Gateway. Βάζεις την i.p. αυτή στον browser σου. Ωραίος! Και πολύ χρήσιμο!
poulinos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 αν δεν πιασει και αυτο στο πισω μερος του ρουτερ πατας το μικρο κουμπακι για 4 seconds και το γυρναει στα εργοστασιακα.βαζεις και αυτοματα ip στο pc σου και μετα μπενεις παλι καιτο ξανασεταρεις με 192.168.1.1
teodgeor Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Πήγαινε Έναρξη > Εκτέλεση. Γράψε cmd και μετά Enter. Στο παράθυρο που θα ανοίξει σε γράψε ipconfig και μετά Enter. Σε ενδιαφέρει το Default Gateway. Βάζεις την i.p. αυτή στον browser σου. ναι δεν εγινε τιποτα και με αυτο. Αν κανω reset θα σβηστουν ολα και οι κωδικοι της forthnet?
poulinos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 nαι τα παντα.β.ελπιζω να μην εχεις βαλει proxy στο ιντερνετ εχπλορερ.
firewalker Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 ναι δεν εγινε τιποτα και με αυτο.Αν κανω reset θα σβηστουν ολα και οι κωδικοι της forthnet? Τι σου έβγαλε;
teodgeor Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Τι σου έβγαλε; οτι δεν υπαρχει αυτη η σελιδα αυτο εβγαζε και πριν. Πιο πανω αυτο για το proxy δεν γνωριζω
poulinos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Πινακας ελεγχου επιλογες ιντερνετ συνδεσεις μετα συνδεσεις δικτου κατω κατω και προς τα κατω να μην ειναι check αυτο για τον proxy.επισης δοκιμασε και με αλλο ρουτερ.εκτος αν εκανες port forward την 80 σε κανα Pc και για αυτο δεν μπαινει στον ρουτερ.αλλιως restore default
teodgeor Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Εκανα reset τελικα ολα ενταξει μπηκα στο setup tou router αλλα τωρα εχω ενα αλλο προβλημα , προσπαθω στο setup του να περασω μια θυρα ωστε να την ανοιγει αλλα δεν μου την περναει στο κουτακι για να ανοιγει αυτην την θυρα. Μηπως υπαρχει καποιος οδηγος για το d-link να διαβασω , δεν βρηκα κατι εγω.Ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 http://www.portforward.com .το 2640 εχεις η το 664 πως λεγοταν?γιατι στο 664 με το παλιο firmware εχει αλλο interface απο οτι με το νεο firmware.
teodgeor Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 http://www.portforward.com .το 2640 εχεις η το 664 πως λεγοταν?γιατι στο 664 με το παλιο firmware εχει αλλο interface απο οτι με το νεο firmware. Το βρηκα το router τωρα το βραδυ και δεν λειτουργουσε , μονο το on αναβει για το ρευμα.Το παω αυριο στην forthnet να δω τι θα γινει και τα ξαναλεμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.