status Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 αλλά το "ενστερνίζονται" ήδη "μεγάλοι παίχτες του χώρου". Χωρίς υποστήριξη ξέχασε το.
gtroza Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Χωρίς υποστήριξη ξέχασε το. Red Hat Canonical > Ubuntu Novel > Suse http://www-03.ibm.com/linux/ http://h20331.www2.hp.com/hpsub/cache/286526-0-0-225-121.html http://h71028.www7.hp.com/enterprise/cache/309906-0-0-0-121.html γεια σου Status ! χωρίς διάθεση για στείρες αντιπαραθέσεις όπως πολύ σωστά μας υπενθυμίζει ο αξιοσέβαστος smod .
status Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Red HatCanonical > Ubuntu Novel > Suse γεια σου Status ! χωρίς διάθεση για στείρες αντιπαραθέσεις όπως πολύ σωστά μας υπενθυμίζει ο αξιοσέβαστος smod . Στο εξωτερικό, στο εσωτερικό όμως τι γίνεται; Θα ψάξεις βοήθεια στο παιδαρέλι από το Χ φόρουμ; ή το πρόβλημα που θα μπορείς να το λύσης με ένα τηλέφωνο θα φας 2 χρόνια να το ψάχνεις.. Γειά σου Gtroza:P
gtroza Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Στο εξωτερικό, στο εσωτερικό όμως τι γίνεται; Θα ψάξεις βοήθεια στο παιδαρέλι από το Χ φόρουμ; ή το πρόβλημα που θα μπορείς να το λύσης με ένα τηλέφωνο θα φας 2 χρόνια να το ψάχνεις.. μπείτε οι έμπειροι στο χώρο και αλλάξτε τα δεδομένα, καί προς ώφελός σας ακόμα και η microsoft "προσεγγίζει" τον χώρο μή πω και για τον "άγιο ανδρέα" που "απροκάλυπτα" προτείνει ff ! http://www.agios-andreas.gr/ ευτυχώς που δεν μας απειλεί κι' όλας ! .
status Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Εγώ δεν είμαι έμπορος, ΙΤ είμαι ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ μόνος, να μεταφράζω τουλάχιστον δεν γίνεται, καταλαβαίνεις, λίγος χρόνος κλπ. Άστα ο Άγιος Ανδρέας είναι άστα να πάνε...πότε θα ανεβείτε κατηγορία; :Ρ κ όχι από κατηγορία φόνου εξ αμελείας σε φόνο εκ προμελέτης.. :Ρ
gtroza Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Εγώ δεν είμαι έμπορος, ΙΤ είμαι έμπειρος είπα όχι έμπορος ! το ξεκαθαρίζω για να μη γίνει παρεξήγηση ! .
DIMITRISG Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Και θα χρεώνει λιγότερο από την M$ για υποστήριξη? Και γιατι να χρεωνει λιγοτερο ; Η εργασια η ιδια ειναι. Θα παρει και περισσοτερα μαλιστα. Αλλα η χωρα θα κερδισει απο τις αδειες σε καθε pc ξεχωριστα, απο τις αδειες των προγραμματων και θα αναπτυξει εγχωρια τεχνολογία
DIMITRISG Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 40 εκατομμύρια € !!!! στην τσεπη της γαλλικης αστυνομιας απο την χρηση Ubuntu βεβαια ubuntu θα επρεπε να βαλουν Mandriva, γαλλικη διανομη , τοσο κοσμο απασχολει, αλλα τεσπα δεν ειναι προβλημα μου. Θα εξοικονομουσαν και ακομα περισοτερα χρηματα αφου δεν χαλαει συχνα όπως το ubuntu Mar 10, 2009 The French Gendarmerie intends to save $50 million in switching from Windows to Ubuntu. According to Lieutenant-Colonel Xavier Guimard's calculations, the French police plans to save a bundle by migrating to complete Open Source desktop and web applications. Such is the news from the European Commission's Open Source Observatory and Repository (OSOR). Guimard reported about the migration of Microsoft to Ubuntu at a conference in Utrecht: "This year the IT budget will be reduced by 70 percent. This will not affect our IT systems." Most of the savings will be in proprietary software licenses. Much of the previous budget flowed into conventional Office applications. Up to 2004 the Gendarmerie needed about 12,000 to 15,000 of these licenses annually, whereas in 2005 they acquired only 27. Guimard says, "Since July 2007 we have bought two hundred Microsoft licences. If one of us wants a new PC, it comes with Ubuntu. This encourages our users to migrate." The Gendarmerie has about 105,000 policeman. 2004 was the beginning of their transition to Open Source, mainly because one of their concerned accountants decided to switch to OpenOffice on his own. Because of subsequent Microsoft lobbying, the general manager found out about the experiment and was resolved to install OpenOffice on all of the agency's desktops. Even though conventional wisdom might support training for Open Source migration, the agency decided to dispense with it, with the attitude "users need no training to use a web browser." According to Guimard, the move to Ubuntu incurred minimal complications: "The two biggest differences are the icons and the games. Games are not our priority." The European OSOR recently reported case studies of open source migration for two entities, the Swiss Federal Court and the French Gendarmerie, with details on the latter here. (Kristian Kissling) http://www.linux-magazine.com/online/news/french_gendarmes_rely_on_ubuntu
Αδμιν Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 θα επρεπε να βαλουν Mandriva, γαλλικη διανομη , τοσο κοσμο απολυει, αλλα τεσπα δεν ειναι προβλημα μου. fix'd (10χαρακτηρες)
DIMITRISG Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 η επιλογη ubuntu εχει να κανει και με αυτο : The choice for the Ubuntu distribution was mainly based on the existing expertise that the team had gained from administrating the Debian GNU/Linux based servers. Since Ubuntu is also based on Debian, the team was able to apply their existing knowledge to the new system. The user friendliness of the Ubuntu user interface further supported their choice, as it made the transition from Windows 2000/XP to Ubuntu on the desktop relatively easy. http://www.osor.eu/case_studies/towards-the-freedom-of-the-operating-system-the-french-gendarmerie-goes-for-ubuntu#section-3 Αυτος ρυθμιζει το compiz ... ειναι ο Pascal Darek, System Architect στην αστυνομία.
gdp77 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθουμε πόσα χρήματα πληρώνει το Ελληνικό Δημόσιο - κωλοχανείο στην M$ το χρόνο; Έτσι για να γουστάρουμε...
DIMITRISG Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 fix'd παρακολουθω οσο μπορω τις εξελιξεις, προτελευταια 'εφυγε' ο Adam Williamson και τελευταια ενας αλλος δεν θυμαμαι το ονομα του , γενικα ειναι δυσκολα τα πραγματα και κει. Αλλαξε και CEO τελευταια, πιστευω θα αργησει να ανακαμψει εκτος και κανει καποια καταπληκτικη στρατηγικη κινηση Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθουμε πόσα χρήματα πληρώνει το Ελληνικό Δημόσιο - κωλοχανείο στην M$ το χρόνο; Έτσι για να γουστάρουμε... Καλο θα ηταν να ακουσουμε λιγο το νουμερο, θα μας κανει καλό τετοιες μερες που ζουμε !
Apoll Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Όσοι κόπτωνται για τα "Παράθυρα" και το "Γραφείο", τα έχουν αυθεντικά; Τα είχατε αυθεντικά και χτες; Όπως και όλο το λογισμικό που κάθετε στον υπολογιστή σας; (Μουσική κλπ κλπ κλπ). Εμείς στηρίξαμε την MS έμμεσα όλα αυτά τα χρόνια. Αν δεν τα είχαμε παράνομα στο σπίτι, δεν θα τα είχαμε και στην δουλειά, η τεχνολογική κατάρτηση θα ήταν διαφορετική. Νομίζετε ότι με το να χρησιμοποιούμε πειρατικές κόπιες δεν τα σκάμε στην MS; Για δείτε τα λεφτά που σκάμε μέσο της φορολογίας σε αυτή, για να μπορεί το Δημόσιο να έχει υποστήριξη (γιατί και αυτοί που την παρέχουν με πειρατικά έμαθαν). Το ίδιο και για τις δουλειές σας. Όσοι δουλεύουν σε τεχνική υποστήριξη εταιριών, γνωρίζουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία τον υπαλλήλων δεν έχει καν βασική γνώση χρήσης Windows. Απλά αυτό το γραφικό περιβάλλον έχουν δει, και αισθάνονται ύσηχοι. Ενώ δεν μπορούν να πατήσουν START για να βρουν τα προγράμματα αν δεν είναι στο desktop ως shortcuts. Ευτυχώς έχω αλλάξει στο σπίτι σε Linux, παρά το ότι έχω αυθεντικά Vista Business, Office 2007 Pro και VS2008 Ent, από την MS δώρο τα έχω και κάθονται. Στην εταιρία που εργάζομαι, όλα τα φορητά είναι με Linux, γιατί δε περίπτωση που χαθούν, είναι άχρηστα σε αυτόν που θα τα βρει, τα δεδομένα σε αυτά δεν μπορούν να ανακτηθούν (κρυπτογραφημένα), και δεν επιρεάζουν την κανονική εργασία γραφείου, μίας και Oracle Enterprise One και Lotus Notes είναι τα ίδια σε όλα τα περιβάλλοντα. Από Mac μέχρι αρχαία AS400.
gdp77 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Φίλε Apoll, δε λες κάτι που είναι μυστικό. Μακάρι ο κόσμος να γνώριζε ότι σε αυτή την περίπτωση τον μεταχειρίζονται σαν πιόνι: "It’s easier for our software to compete with Linux when there’s piracy than when there’s not.” Bill Gates (2007) “They’ll get sort of addicted, and then we’ll somehow figure out how to collect sometime in the next decade.” Bill Gates Πέσαμε στην παγίδα και τώρα μας αρμέγουν κανονικά. Ας προσέχαμε. Το θέμα είναι από 'δω και πέρα τι κάνουμε. Αντιδρούμε ή συνεχίζουμε σαν πρόβατα; Δυστυχώς από την πολεμική που δέχομαι βλέπω ότι όχι μόνο η πλειοψηφία δε θέλει να αντιδράσει, αλλά είναι κυριολεκτικά εθισμένη και εξαρτημένη από την M$. Αυτό είναι πρόβλημα... Με χλευάζουν όταν γράφω τη γνωστή ατάκα από το Matrix, αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν κατανοούν το μέγεθος του προβλήματος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.