ergidis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Εχω ενα λαπτοπ τουρμπο ξ με ουιντους ξπ.νομιμα και προσφατα φορμα... Λοιπον ανοιγει κανονικα (ο ανεμιστηρας του κανει πολυ θορυβο) ολα καλα για περιπου μιση ωρα οποτε και ξαφνικα κολλαει και ο κερσιρ και το προγραμμα και ολα.. Το ερωτημα μου ειναι μηπως καποιος γνωριζει,,τι μπορει να φταιει (κατα σειρα πιο μεγαλης πιθανοτητας),, για να δω και αν αξιζει να πεταξω και ενα σωρο εβρο στο πλεσιο.
liopyr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Βάλε πρώτα everest να τσεκάρεις θερμοκρασίες να δούμε ποιος είναι ο "ένοχος". Γνωρίζεις πως το laptop πρέπει πάντα να έχει ένα απαραίτητο κενό από κάτω ώστε να δουλεύει το όποιο air flow του. Απαγορεύεται να είναι πάνω σε κουβέρτες κλπ.
ergidis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Βάλε πρώτα everest να τσεκάρεις θερμοκρασίες να δούμε ποιος είναι ο "ένοχος". Γνωρίζεις πως το laptop πρέπει πάντα να έχει ένα απαραίτητο κενό από κάτω ώστε να δουλεύει το όποιο air flow του. Απαγορεύεται να είναι πάνω σε κουβέρτες κλπ. Αυτο το γνωριζω.Ο ανεμιστηρας ομως ειναι πολυ θορυβωδης αλλα δουλευει. Να βαλω το εβερεστ να δουμε τι θα βγαλει
ergidis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Εγκατεστησα το εβερεστ βασει των οδηγιων.. Τωρα ομως μηπως μπορει καποιος να μου πει τι πρεπει να ελεχθει για να δω γιατι το λαπτοπ (ξπ) κολλαει μετα απο κανα μισαωρο λειτουργειας?? Ειναι ο δισκος?? η μητρικη?? τι μπορει να συμβαενει??
liopyr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Ανέβασε ένα screenshot με τις θερμοκρασίες του. (computer--> sensor).
ergidis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 OΚ ,,αν θυμαμαι καλα (γιατι τωρα ειμαι σε αλλο λαπτοπ) καπου ειδα στο εβερεστ καποια θερμακρασια 44. Παλι,, το εν λογω κομπιουτερ,, δουλεψε μιση ωρα περιπου, κολλησε ,,το επανακινησα,, δουλεψε αλλα 10 λεπτα,,και ξανακολλησε..Η θερμοκρασια μεχρι ποσο πρεπει ναναι??? Τι αλλα μπορει ναναι???
liopyr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Aν δεν είναι θερμοκρασίες, μπλέκει το πράμα. Μπορεί να είναι σκληρός, μπορεί μνήμες, μπορεί τροφοδοσία, μπορεί αστοχία λειτουργικού...
ergidis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Φχαριστω Λιοπιρ. Το μονο που ειναι σιγουρο ειναι οτι προσφατα περασα νεα ξπ νομιμα..και τα παιδια του πλεσιου μαλλον τα περασαν σωστα Οσο για ταλλα... Φχαριστω Λιοπιρ. Το μονο που ειναι σιγουρο ειναι οτι προσφατα περασα νεα ξπ νομιμα..και τα παιδια του πλεσιου μαλλον τα περασαν σωστα Οσο για ταλλα...Οχι τιποταλλο αλλα δεν μου παει η καρδια να το πεταξω στα σκουπιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.