alfas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Έχει κάποιος άποψη για τα κινέζικα κινητά? Έχει αγοράσει καποιος ωστε να πει γνώμη,αποψη ακόμα και προτάσεις για αυτά!?? Με εντυπωσιάζει περισσότερο που μπορούν να δεχτούν ταυτόχρονα 2 sim μαζί και να δουλευουν ταυτόχρονα και οι 2 γραμμές!!! Είναι 2 κινητά σε ένα!!! Λοιπόν ακούω γνώμες... Ευχαριστώ.. Υ.Γ Θα προτιμούσα να απαντήσουν άτομα που θα έχουν μια σχετική εμπειρία και οχι άτομα που θα πουν μακρυα απο αυτά χωρίς να γνωρίζουν το παραμικρό!! Ty...
g_kor06 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Φίλε καλημέρα , Προμηθευτηκα πρόσφατα κάποιο κινέζικο τηλέφωνο (Jincen 730s). Πολυ καλές οι πρώτες εντυπώσεις μου,δυο sim ενεργές ταυτόχρονα, δεκτης τηλέορασης άριστος,καλή αυτονομία κλπ Πιστεύω ότι αποτελει τίμια αγορά για τα λεφτα του. Πάρε εδω μια γευση για τα μοντέλλα και τις τιμές που παιζουν (http://www.totobay.com)
alfas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Ευχαριστώ!! Θα το κοιτάξω...και το site αυτό!! Κάποιο site ελληνικό υπάρχει?
g_kor06 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.ebw.gr/store/Default.aspx?tabid=140&CatID=407
alexcloneclone Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω το ωραιο ειναι το dual sim.εγω πρεπει να κουβαλαω 2 κινητα μαζι μου. επειδη ομως υπαρχει το θεμα οτι ειναι κινεζικο,το θεμα της εγγυησης και αλλα δεν θα παιρνα τετοιο κινητο. btw υπαρχουν και κατι ωραιες πατεντες για dual sim σε ολα τα κινητα.
alfas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Απο SAR πως πανε? Τι είναι το SAR? οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω το ωραιο ειναι το dual sim.εγω πρεπει να κουβαλαω 2 κινητα μαζι μου.επειδη ομως υπαρχει το θεμα οτι ειναι κινεζικο,το θεμα της εγγυησης και αλλα δεν θα παιρνα τετοιο κινητο. btw υπαρχουν και κατι ωραιες πατεντες για dual sim σε ολα τα κινητα. Ε πλέον τα πάντα κινέζικα δεν είναι??
giorgos147 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Τι είναι το SAR? Η ακτινοβολία που "τρως" απο το κινητό
alexcloneclone Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Τι είναι το SAR? Ε πλέον τα πάντα κινέζικα δεν είναι?? ε οχι και ολα κινεζικα... τα νοκια τουλαχιστον μεχρι και προχτες ενος φιλου μου το Ν79 ελεγε finland. ξερω και για νοκια απο τουρκια αλλα οχι κινα μερια.
alfas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 ε οχι και ολα κινεζικα...τα νοκια τουλαχιστον μεχρι και προχτες ενος φιλου μου το Ν79 ελεγε finland. ξερω και για νοκια απο τουρκια αλλα οχι κινα μερια. Δεν αναφερόμουν συγκεκριμένα για κινητά,γενικότερα!!!
wiseufc Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 ξερει κανεις τα jincen τι τυπου παιχνιδια διαβαζει jar δεν διαβαζει παντος ξερετε????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.