jay_k Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 γεια σας παιδια,το προβλημα μου εινα οτι μολις σημερα εκανα αλλαγη στην καρτα γραφικων,η μητρικη μου ειναι η msi k7n2 και η παλια καρτα γραφικων ηταν gforce4 mx440 αν δεν κανω λαθος,η καινουργια καρτα ειναι η gforce fx 5700 256mb,με το που βαζω την καρτα και τα συνδεω όλα ανοιγω το pc και τπτ!ενω ακουω οτι μπουταρει και ξεκιναει κανονικα η οθονη δεν ανταποκρινεται!τι μπορει να φταιει? η οθονη ειναι crt τεχνολογιας της lg και το τροφοδοτικο 380W A! εκανα και clear cmos για το bios αλλα παλι τπτ! υπαρχει περιπτωση να μην την σηκωνει η οθονη την καρτα?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 υπαρχει περιπτωση να μην την σηκωνει η οθονη την καρτα? Οχι, χαλασμενη θα ειναι η καρτα. Δοκιμασε ομως παλι την παλια να δεις αν παιζει το συστημα στην περιπτωση που εγινε κανενα βραχυκυκλωμα και καικε η μητρικη. λεμε τωρα...
jay_k Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Οχι, χαλασμενη θα ειναι η καρτα. Δοκιμασε ομως παλι την παλια να δεις αν παιζει το συστημα στην περιπτωση που εγινε κανενα βραχυκυκλωμα και καικε η μητρικη. λεμε τωρα... η παλια παιζει μια χαρα!αυτην φοραω τωρα... η καινουργια εχει προβλημα παντως αποκλείεται να ειναι η οθόνη ε?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 ναι, η καινουργια εχει προβλημα. δεν εχει να κανει με την οθονη. επιπλεον τροφοδοσια αποκλειεται να θελει, γιατι την ειχα και γω. η μηπως θελει ? μαλλον οχι.
jay_k Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 ναι, η καινουργια εχει προβλημα. δεν εχει να κανει με την οθονη.επιπλεον τροφοδοσια αποκλειεται να θελει, γιατι την ειχα και γω. η μηπως θελει ? μαλλον οχι. 380W που εχω πιστευω οτι καλα για την καρτουλα αυτην!εκανα και ενα check στο http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp και μια χαρα μου τα λεει....
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 καλα ναι μια χαρα ειναι. απλα ελεγα μηπως πρεπει να συνδεσης πανω της επιπλεον τροφοδοσια. αν εχει καμια υποδοχη. αλλα ειναι παλια δεν θα εχει...
kostass13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 ισως εχει προβλημα η καρτα σου..αν μπορεις ομως να την δοκιμασεις σε αλλο pc να δεις αν δουλευει
Manos83 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 καλα ναι μια χαρα ειναι. απλα ελεγα μηπως πρεπει να συνδεσης πανω της επιπλεον τροφοδοσια. αν εχει καμια υποδοχη. αλλα ειναι παλια δεν θα εχει... Τη συγκεκριμένη κάρτα την είχα και εγώ και δεν έπαιρνε έξτρα τροφοδοσία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.