svatsM3 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα επειδή θέλω να αγοράσω μια Compact ψηφιακή φωτογραφική μηχανή,έχω δει την Canon Powershoot SX110 SIlver,τι γνώμη έχετε γι αυτήν? την έχει κανείς? το πόσο που διαθέτω είναι μέχρι 200€....Ευχαριστώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.562901
svatsM3 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα επειδή θέλω να αγοράσω μια Compact ψηφιακή φωτογραφική μηχανή,έχω δει την Canon Powershoot SX110 SIlver,τι γνώμη έχετε γι αυτήν? την έχει κανείς? το πόσο που διαθέτω είναι μέχρι 200€....Ευχαριστώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.562901 Τίποτα!!!κανείςςςςς!!!!μάλλον δεν την έχει κανείς,αλλά πώς να την έχει αφού είναι καινούργιο μοντέλο!!!
iced Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Φιλε μου ειναι απο τις καλυτερες και παραμετροποιησιμες compact σε αυτα τα λευτα! Τοτε το εψαξα παρα πολυ και μιας και ηθελα zoom πηρα την sx100... Αγορασε την αμεσα
svatsM3 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Πήρα σήμερα την Canon Powershoot SX110 SIlver τελικά φανταστική μηχανή,με πολύ καλή ποιότητα εικόνας και γρήγορες λήψεις,σε κανένα ταξιδάκι θα δώ τι άλλο δυνατότητες έχει!!
Land_Of_Banania Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Γράψε ένα review αν δε βαριέσαι. Την πρόσεξα κι εγώ αυτή σήμερα που έψαχνα και θα με ενδιέφερε. Στα αρνητικά είδα να λένε για τις μπαταρίες ότι τελειώνουν γρήγορα και θέλει επαναφορτιζόμενες οπωσδήποτε, ότι αργεί να φορτώσει το φλας (7 sec) και πως ο φακός της δεν είναι wide. Κατά τα άλλα μόνο θετικά διάβασα. Δοκίμασέ την μερικές μέρες και γράψε τη γνώμη σου. Καλορίζικη!
iced Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Στα αρνητικά είδα να λένε για τις μπαταρίες ότι τελειώνουν γρήγορα και θέλει επαναφορτιζόμενες οπωσδήποτε Αυτο ισχυει ειδικα οταν τραβαμε με flash. Ενα σετακι επαναφορτιζομενες και αλλο ενα κλασικο στην θηκη ειναι η λυση. Το flash αργει 2-3 δευτερολεπτα να φορτωσει και εκεινο το διαστημα κλεινει ο οθονη. Αυτο ειναι λογικο γιατι δεν μπορουν να ειναι ολα ανοικτα την ωρα που φορτωνει επειδη χρειαζεται αρκετο ρευμα για να φορτωσει. Αν γινοταν θα τελειωναν πολυ πιο γρηγορα οι μπαταριες. Αυτα τα πραγματα ειναι απολυτως φυσιολογικα σε μια compact μηχανη, δεν ειναι αξια προσοχης. Απλα τα τονιζουν τα review επειδη κατι πρεπει να τονισουν... Μολις ο φιλος ενδιαφερθει και μαθει την μηχανη θα κανει παπαδες ( φωτογραφια βραδυ 7-8sec στο tv mode πχ) και αλλα....!! Καλοριζικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!
Land_Of_Banania Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δηλαδή iced εγκρίνεις κι εσύ για το συγκεκριμένο μοντέλο? Γιατί μου άρεσε κι εμένα και στα χαρακτηριστικά του και εμφανισιακά
svatsM3 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Καταρχήν Ευχαριστώ πολύ,αν και με μιας ημέρα γνωριμίας δεν έμαθα και πολλά,αλλά ούτε και έβγαλα φωτογραφίες με φωτεινά πλάνα,με τις λίγες που έβγαλα είδα ότι βγάζει πολύ καθαρές φωτο,και στο Laptop φαίνονται τέλεια,τώρα στην εκτύπωση ακόμα δεν ξέρω θα δώ,όσο για την μπαταρία,ήθελα να παίρνει μπαταρίες ΑΑ γιατί τις βρίσκεις όπου θέλεις,υπάρχουν μπαταρίες ΑΑ που διαρκούν πολύ,αλλά στην τελική κουβαλάς και καμιά επαναφορτιζόμενη,και αυτό που τρώει την μπαταρία είναι το Flass και το Zoom,αλλά δεν με χαλάει αυτό,γιατί στα τεχνικά χαρακτηριστικά σκίζει,όσο για το φορτωμα του zoom,όπως προείπε και ο φίλος,η διαρκειά του είναι πράγματι 2-3'',πάντος αξίζει η αγορά της....
iced Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δηλαδή iced εγκρίνεις κι εσύ για το συγκεκριμένο μοντέλο? Γιατί μου άρεσε κι εμένα και στα χαρακτηριστικά του και εμφανισιακά Φιλε μου αν δεν εχεις προβλημα που ειναι λιγο πιο "χοντρουλα" απο τις κλασικες που δεν εχουν πολυ zoom, τοτε ειναι ισως η καλυτερη επιλογη στα λευτα της. Εμενα τοτε μου ειχαν προτεινει εδω μεσα να την αγορασω (την sx100 τοτε) και μαζι και ενας φιλος φωτογραφος... Δεν το μετανιωσα ουτε στιγμη εννοειται και ολα αυτα τα λεω εχοντας δοκιμασει και αλλες μηχανες πολλες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.