X_MEN_SAGIAS Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 εχω ενα sony vaio VGN-NR11M/S και εχει μεσα προεγκατεστημενα τα vista το εχς ω ξανα κανει format αλλα τωρα δε θυμαμε που πρεπει να παω μηπως μπορει να με βοηθησει κανεις?
coreygaylas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 ειναι το πιο πολυσυχναστο θέμα οσον αφορα τα Laptop σημερα... και για αυτο το φορουμ εχει φροντισει να κανει το θεμα STICKY να το βλεπουν ολοι...ιδου http://insomnia.gr/forum/showthread.php?t=268866
X_MEN_SAGIAS Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 φιλε δεν 8ελω να βαλω XP 8ελω να ξανα εγκαταστησω τα vista στο laptop μου αφου ειναι προεγκατεστημενα τα εχει μεσα. το εχω ξανα κανει format αλλα τωρα δε μπορω να θυμηθω που παω. ευχαριστω παντως βασικα θελω να μου πει καποιος ποια επιλογη ειναι για να παω να τα ξανα εγκαταστησω δλδ να κανω format
george1994 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Εάν έχεις δημιουργήσει ταrecovery DVDs είναι εύκολο, εάν όχι μάλλον πρέπει να τα βρεις από την Sony. Δεν ξέρω εάν το format έχει σβήσει το recovery μέρος θεωρητικά όχι γιατί είναι άλλο partition, ίσως πρέπει να χρησιμοποιήσεις το Vista Recovery Disk. http://rapidshare.com/files/112266589/Windows_Vista_recovery_disk_32bit.part1.rar http://rapidshare.com/files/112267255/Windows_Vista_recovery_disk_32bit.part2.rar
X_MEN_SAGIAS Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 φιλε το εχω ξανα κανει format αλλα δε θημαμε που πηγα αν ξερεις πες μου . τα εχει μεσα το laptop τα vista
george1994 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Κατεβασε αυτο που σου "ειπα", φτιαξε το bootable CD/DVD και κανε απανεκινηση του υπολογιστη. Οταν φορτοσει το bootable CD/DVD αυτο θα σου δωσει καποιες επιλογες. Διαλεξε την καταληλη (ή μεσο αυτου ψαξε για το recovery file). Δεν εχω laptop Sony απλα αυτη ειναι η πρακτικη πανω κατω για τα περισσοτερα laptop πιστευω.
disqualified Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 δοκιμασε το F10 κατα το boot. Αυτο πρεπει να ειναι αλλα στο λεω με καθε επιφυλαξη
ghostgr_a_n Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Στα πιο πολλα laptop οταν πατας καποιο πληκτρο στην εκινηση(πχ f11 για τα hp) κανουν επαναφορα στην εργοστασιακη τους κατασταση.Λογικα στην οθονη εκινησης θα δειχνει καποιο μυνημα για το ποιο ειναι το πληκτρο.Τωρα αν θες να κανεις καθαρη εγκατασταση windows χρειαζεσαι ενα dvd εγκαταστασης των vista.
X_MEN_SAGIAS Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 εγω μια φορα που τα επανεγκατεστησα ειχε μια επιλογη μεσα vista δε χρειαστηκε να μπω στα boot λεγοταν recovery η επιλογη μηπως ξερει κανεις που ειναι?
jtsc21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 εχω ενα sony vaio VGN-NR11M/S και εχει μεσα προεγκατεστημενα τα vista το εχς ω ξανα κανει format αλλα τωρα δε θυμαμε που πρεπει να παω μηπως μπορει να με βοηθησει κανεις? απλα βαζεις το recovery cd που εχεις και κανεις restart.επειτα οταν ξανανοιγει το λαπτοπ σου πρεπει να πατησεις καποιο πληκτρο(διαφερει απο υπολογιστη σε υπολογιστη.συνηθως ειναι delete) το οποιο σου λεει ποιο ειναι πριν μπουταρει. μετα απλα ακολουθεις βημα βημα τον οδηγο
X_MEN_SAGIAS Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Μα δεν εχω cd ολες τις φορες το εκανα χωρις cd. τα δοκιμασα ολα αλλα τπτ cd δεν εχω παντος
george1994 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Στο λινκ που σου εδωσα αρκετα ποστς πριν μπορεις να δεις αυτα που δειχνει το παρακατω λινκ. Νομιζω οτι ειναι η μονη σου επιλογη εφ'οσον δεν εχεις δημιουργησει recovery disk. http://www.istartedsomething.com/20070929/vista-sp1-recovery-disc/
disqualified Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Μα δεν εχω cd ολες τις φορες το εκανα χωρις cd. τα δοκιμασα ολα αλλα τπτ cd δεν εχω παντος την τηλεφωνικη υποστηριξη της sony vaio τη δοκιμασες.......ή το google.........???????????????
george1994 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Εάν κατεβάσεις το αρχείο που σου δίνω στα αρχικά ποστς τότε θα μπορείς να δημιουργήσεις ένα recovery CD/DVD και ίσως όταν bootαρεις με αυτό το CD/DVD να μπορείς να δεις σε κάποιο κρυφό partition τα αρχεία με το image του δίσκου σου. Εάν δεν μπορείς να κάνεις κάτι απ’αυτά και φαντάζομαι δεν έχεις το κατάλληλο software να τα περάσεις όλα μονoς σου με clean install, μόνο η Sony ή κάποιος φίλος σου που ξέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.