kritsman Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 γεια σας και παλι!!λοιπον..εχω 2 προβληματακια!! 1)εχω ενα βιντεακι που μου στειλε ενας φιλος μου που τραβηξε ο ιδιος με μια φωτογραφικη(ψηφιακη).το λοιπον...ειναι λιγο σκοτεινο.πως θα μπορουσα να το κανω πιο φωτεινο. 2)επισης μου εστειλε ενα slideshow φτιαγμενο με φωτο και ηχο στο moviesmaker των vista.το προβλημα ειναι οτι εχω xp.και ετσι δεν το παιζει!!! δωστε μου τα φοντα σας!!ευχαριστω!!
parsifal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 1. Μιας και ανέφερες το Movie Maker στο μήνυμά σου (άρα υποθέτω ότι έχεις μία μικρή εξοικείωση μαζί του): Φόρτωσε το video στην timeline του MM, δεξί κλικ > Video Effects... > κάνεις Add το Brightness, Increase 2. Γιατί δεν του ζητάς να το κάνει export και να σου το στείλει σε μορφή video;
kritsman Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 βασικα το βιντεο ειναι μεγαλο.μου το εστειλε σε cd.ειναι απο ψηφιακη μηχανη και ειναι αρκετα σκοτεινο.ετσι ζηταω καποιο προγραμμα το οποιο θα με βοηθησει στη φωτεινοτητα και στην ευκρινια του βιντεο διοτι εχω αναγκη να δω καποιες λεπτομερειες οι οποιες δεν φαινονται λογω του οτι δεν υπαρχει αρκετο φως και επσης οχι καλη αναλυση!! επισης μου εστειλε ενα αλλο αρχειο το οποιο το εφτιαξε στα vista με το movies maker το οποιο ομως εγω δεν το υποστηριζω διοτι χρησιμοποιω xp ακομα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.