Προς το περιεχόμενο

Υδρόψυξη για ati 3870 X2 με έτοιμο waterkit! Αξίζει?

TrObAs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκέφτομαι εδώ και καιρό να βάλω υδρόψυξη στην 3870X2 η οποία είναι η overclocked έκδοση της msi λόγο του ότι κάνει αρκέτο θόρυβο σε κατάσταση idle (Από πέρσι που την είχα πάρει ξαφνικά είχε τρελαθεί ο ανεμιστήρας και δούλευε συνέχεια σε full speed και είχα μιλήσει με την msi μου είπαν να κάνω bios update το οποίο δεν γινόταν με τίποτα και έτσι ένωσα μόνος μου σε ενα fan controller τον ανεμιστήρα της για να τον ρυθμίζω manually) γι'αυτό λοιπόν σκέφτομαι να πάρω ένα waterblock και ένα έτοιμο waterkit για την ψύξη μόνο της VGA .

Τι προτείνεται ???

Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

το waterblock που θα πάρεις θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μελλοντική κάρτα ή θα σου μείνει όταν την αλλάξεις? αν ναι τότε αξίζει, αλλιώς όχι...

για δώσε μας να δούμε και το έτοιμο kit που λες.

το μόνο πρόβλημα σε όλη την ιστορία είναι οτι μετά "παντρεύεσαι" το block γιατί έχεις 0.01 % πιθανότητες να ταιριάζει και σε άλλη κάρτα

Ναι και όχι τίποτα άλλο αλλα το βλοψκ εχει 150 € μια σκέψη για έτοιμο κιτ είναι αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650412

αυτο ειναι για cpu ρε παιδια ετσι δεν ειναι;;:-):-)

Βασικά έψαξα λίγο στο forum και έχω μερικές απορίες

1.Σκεφτομαι να βάλω water block και για cpu και για gpu τι ψυγείο θα πρέπει να βάλω για να τα σηκώνει και τα δυο , κάπου διάβασα ότι ίσως θέλει δύο συστήματα υδρόψυξης??

2. Τι αντλία θα θέλει?

3. Waterblock cpu /gpu τι νά είναι eleven / danger den ????

Αυτά τι αλλό θα πρέπει να προσέξω???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...