adi32 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Εχω ενα pc με Win2003 server και αλλα pc με win xp και win2000 o server βλεπει τα αλλα pc ενω απο τα αλλα pc δεν μπορω να μπω στο server Τα αλλα pc κανουν εχουν ολα login σαν χρηστης Administrator Επισης θελω να εχουν προσβαση ολοι σε ενα αρχειο Access
evagelos_21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Σου πετάει κάποιο μήνυμα? Για δοκίμασε να βάλεις password στους clients. Βάλε επίσης password και στον SERVER.
adi32 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 ενεργοποιησα το guest στο server και μπηκαν Τωρα ομως μου βγαζει μηνυμα, οταν παω να ανοιξω μια βαση access, οτι δεν μπορει να την ανοιξει γιατι δεν επιτρεπεται η προσβαση ή ειναι για αποκλειστικη χρηση (αλλα αρχεια office τα ανοιγει) Επισης πως μπορω να εξαφανισω το παραθυρο για login και το παραθυρο που πρεπει να γραψεις κατι για να κανεις shutdown ?
evagelos_21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 για το login: control userpasswords2 Για το shutdown δεν ξέρω. Για την προσβαση: Εχεις κάνει το directory shared με full δικαιώματα;
adi32 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Ναι εχω βαλει full Ευχαριστω πολυ Θα το δω αυριο το πρωι και θα σου πω γιατι τωρα ειμαι σε αλλο pc για το shutdown βρηκα αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.