Προς το περιεχόμενο

Chat Whisper

crazyboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kapote eixa ena programa gia na vlepw prive(whispers)sto chat alla xalase to pc kai kolhse kai apo tote to psaxno kai den mporo na to vro me tipota.Mipos to kserei kaneis auto to programa? wink.gif" border="0

Δημοσ.

O filos milaei gia SPY...<P>polla script eixan enswmatomeno SPY.An thymamai kala o SPY douleye ws ekshs...anhges private sto atomo pou htheles na kaneis SPY kai den milouses kai se ekeino pou pithanon na milouse to thyma sou.Dhladh sta 2 atoma pou tha eblepes...kai energopoiontas ton SPY tote eblepes oti egrafan oi dyo users.<P>Den exei sxesh me sniffer kai epomenws den einai auto pou thelei to palikari.Tha dw an brw ena script pou eixa (20MB) me enswmatomeno SPY gia na to katebasete (leei mesa thn URL tou)

Δημοσ.

Eixa ena progeammataki se paromoia fash...pio sugekrimena htan ena java script !!!!!! to eixa katebasei apo astalavista h neworder den 8umamai...to ebazes auto sthn selida sou to script ekanes ena adv sto main tou chat kai osoi phgainan na doun ti exei h selida meta apo ekeinh th stigmh oti prive legane sou anoige se ena para8uro kai sta elege esena ! xwris o allos bebaia na katalabei tipota.... wink.gif" border="0

Δημοσ.

paides sygnwmmh pou diakoptw afthn thn omorfh syzhthsh alla einai anh8hko kai paranomo<BR>kai prin viasthte na mou th peite kai na lete "kai poios eisai esy pou 8a mas kaneis ma8hma..." na sas 8ymhsw tis apletes fores pou exete anyshxhsei kai eknevristei kai mono me thn pi8anothta yparkshs systhmatwn parakolou8hshs me stoxo esas tos idious (vl echelon klp klp)<BR>afou loipon ma sthn spaei na mas to kanoun giati na toi kanoume emeis<BR>kai mhn ksexname oti sthn telikh giati kapoios na koitaei ta prive kapoiwn allwn.me poio dikaiwma?<P>tha symfwnousa me thn pros8hkh kapoiou link gia to spy arkei na yparxei synxronws kai kapoio allo link gia prostasia smile.gif" border="0<BR>(den thelw na 8hksw kanenan kai egw ama hksera poio einai isws kai na to eprata, alla ama to skefteite einai megalh ma*****<p>[ 12-11-2001: Message edited by: Triton ]

• 2 χρόνια αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...