sculper Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Γεια σας, Θα ήθελα να σας ρωτήσω πιο πρόγραμμα μπορώ να κατεβάσω για να κάνω boot το laptop από usb stick ή από το cd-rom για να μπορέσω να σώσω κάποια αρχεία που θέλω…. Το θέμα είναι ότι τα αρχεία είναι στον λογαριασμό admin (τον δικό μου) ξέρω τον κωδικό…. Αν θυμάμαι καλά υπήρχαν παλιά κάτι σουίτες όπως το erd commander κτλ. Θέλω κάτι απλό και εύκολο…..προτιμώ να είναι autorun από το cd….. Σας ευχαριστώ πολύ!
torq Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Μπορείς να κατεβάσεις μια έκδοση linux.αν δεν κάνω λάθος σχεδόν όλες κάνουν Boot απο cd
parsifal Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Όταν λες "Windows"; Μόνο κάτι που θα κάνει χρήση WinPE περιβάλλοντος. Μπορείς να φτιάξεις ένα τέτοιο bootable δισκάκι με το BartPE Builder ή με το Ultimate BootCD for Windows. Δες εδώ έναν οδηγό: [[uBCD4Win HOWTO]].
sculper Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 http://www.hiren.info/pages/bootcd αυτό κάνει?????
parsifal Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Αυτό μάλλον κάνει, αλλά links για να το κατεβάσεις δε μπορούν να δοθούν εδώ, σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του Insomnia. Πρόκειται για παράνομο λογισμικό, καθώς ενσωματώνει full-working εκδόσεις εμπορικών προγραμμάτων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.