johnnyelectro Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Καλημέρα παιδιά. Εχτές το βράδυ δοκίμασα και πέρασα το sp2 για τα vista για να δω τι διαφορές θα δούμε... Το πρώτο πράγμα που κοίταξα είναι αν έχει πειράξει το activation γιατί τα vista μου τα έχει δώσει ο θείος! Προς μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι γράφει ακόμη windows is activated αλλά δεξιά κάτω στο ρολόι μου έχει βγάλει ένα μύνημα που λέει evaluation copy. Γνωρίζει κάτι κανείς σχετικά? Μετά από αρκετά reboot και δοκιμές που του έκανα δεν μου έχει βγάλει κανένα μύνημα όσον αφορά το activation. Τι μπορεί να παίζει?
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Στο επισημο blog του wga εχει ενδιαφερον πληροφοριες. http://blogs.msdn.com/wga/archive/2009/02/24/update-to-windows-vista-activation-exploit-detection-begins-today.aspx (February 24, 2009) Απ οτι φαινεται προσπαθουν να μειωσουν το softmod που χρησιμοποιειται για το activation στα ultimate.
johnnyelectro Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Ευχαριστώ για το link. Με κατατόπισε πλήρως. Θα δοκιμάσω uninstall του sp2 γιατί δεν λέει να μου τα κλειδώσει τώρα... Αν δεν πιάσει πάω για format!
ChangeAllNow Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Θα δοκιμάσω uninstall του sp2 γιατί δεν λέει να μου τα κλειδώσει τώρα... Αν δεν πιάσει πάω για format! Δεν πιστεύω να περιμένεις να γυρίσεις στην προηγούμενη κατάσταση ; Προς το παρόν είναι RC έκδοση γι' αυτό εμφανίζει το evaluation copy. Άσ' το όπως είναι μέχρι να δεις τι νεότερο δώρο θα φέρει ο "θείος".
johnnyelectro Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Σωστό σε βρίσκω. Πάντως δοκίμασα να κάνω uninstall αλλά δεν πέτυχε. Οπότε αναμένουμε!
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Σωστό σε βρίσκω. Πάντως δοκίμασα να κάνω uninstall αλλά δεν πέτυχε. Οπότε αναμένουμε! Την rc δεν την εχω δοκιμασει σε καποιο pc αλλα μια απο τις beta την ειχα κανει install/uninstall χωρις κανενα προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.