Προς το περιεχόμενο

PS3 η Xbox

kabouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ok ευχαριστω παιδες.ηθελα να μαθω για να ξερω τι παιζει.αν και κατοχος πλει και υποστηρικτης του σε σχεση με το χβοχ, στον τομεα αυτο μαλλον ειναι πισω..

βεβαια εχει ψωμι ακομα μπροστα του,ισως αν βελτιωσει την δυνατοτητα να γυρνας στο ΗΟΜΕ μενου μεσα απο παιχνιδι χωρις να το κλεινει, και να κανεις 'multitasking' οπως γινεται τωρα με το κατεβασμα να πλησιασει λιγο.

και παλι ομως, θεωρω κοροηδια το να πληρωνεις. Δεν ειναι το ποσο,ειναι το γαμωτο

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όχι Darklord, Dorklord :lol::lol::P

(από τότε που έβαλες αυτές τις geek photos ήθελα να στο πω)

:-D:-D ωπ, κατσε δεν το καταλαβα, ποιες απ ολες εννοουσες? κ το dork τι σημαινει??

Συνήθως δεν είναι πολύ αισθητές οι διαφορές (αν και κάποιες φορές είναι) αλλά είναι ορατές, πόσο μάλλον όταν συνοδεύονται από πτώσεις framerate. Προφανώς αυτές οι διαφορές είναι και αρκετά ορατές αφού επισημαίνονται από πολλά έγγυρα sites.

Σε αυτο συμφωνω. βεβαια απ τα παιχνιδια που χω, μια φορα μου κανε framedrop το uncharted, αλλα δε μου χαλασε τοσο πολυ τη στιγμη, για να βγω εξω με την ντουντουκα, οτι δεν αξιζε η κονσολα ή το παιχνιδι. (Σου φερνω χοντροειδες παραδειγμα, για να γινω κατανοητος). Βεβαια, δεν εχω πολλα multiplatform, ουτε τον χρονο να κατσω να συγκρινω τις εκδοσεις-που χανει που κερδιζει κατι, θελω απλα να παιξουν.:-) Σιγουρα υπαρχει το φαινομενο αυτο, αλλα δεν ειναι τοσο εμφανες στους χρηστες..

Αυτό που λέει ο toufas απαντόντας στην ξεροκεφαλιά κάποιων, είναι ότι αντίθετα οι διαφορές blu ray και mkv δεν είναι καν ορατές.

Βρε Μιλτο, μου θυμισες τωρα (ασχετο με σενα) ενα παληκαρι που λεγε οτι τα blu-ray απλα πιανουν 20gb για το μενου, κ το υπολοιπο ειναι σαν τα mkv ακριβως :lol::lol:

Αυτο που εννοω ειναι: ξεροκεφαλοι υπαρχουν κ απ τις 2 μεριες: blu-ray πχ αυτο το παληκαρι αποκλειεται να χει δει, ή το πολυ πολυ να ειδε σε καμια εκθεση που βαζουν ειδικα δισκακια με περιεχομενο βελτιστοποιημενο για την εκαστοτε τηλεοραση,ευκρινεια,χρωματα,κτλ.

Εγω απ την αλλη που κατεβαζω κατα κυριοτητα πολλες σειρες σε mkv, αλλα κ ταινιες,κ εχω απο video club 740 ταινιες dvd(!) κ εχω δει την διαφορα ποιοτητας avi->dvd->mkv που ειναι αρκετα μεγαλη κ φαινεται..

Τωρα, διαφορα mkv-> blu-ray ειναι αρκετα μεγαλη κυριως αν εχεις τηλεοραση που να σηκωνει τετοια αναλυση (1080p).. τοτε το blu-ray απλα ειναι μονοδρομος..σας το λεω γιατι το χα δοκιμασει με μια tft παλια ομως κ μη-hd κ δεν ειδα τρελη διαφορα απ τα dvd μου. Ομως οταν το συνδεσα στην καταλληλη οθονη, εε εκει καταλαβα!

Αν κάποιοι νομίζουν ότι θίγονται που τους λέω ξεροκέφαλους ας αποδείξουν πρώτα ότι μπορούν να διακρίνουν διαφορές όπως τους έχει ξαναζητηθεί, και μετά το ξανασυζητάμε.

Ας θιχτουν! (οι ξεροκεφαλοι) :-)

Δημοσ.

Παντως τα πρωτα BR που ηταν encoded σε MPEG ειχαν χαωδη διαφορα με τα HDDVD (που ειχαν standard το VC1) και ηταν σχεδον ισοπαλα με τα αντιστοιχα mkv οπου προερχοντουσαν απο τα HDDVD versions της αντιστοιχης ταινιας.

Δημοσ.

for the record:

:shock:

Aaaand the result is:

:confused:

Joe Normal

35 % Nerd, 43% Geek, 17% Dork

:P

αρα επεσες εξω, αλλα τουλαχιστον εμαθα στο τελος του test τι ειναι Dork (που btw ειχε την ερωτηση μεσα που αναφεροσουν στην αφισα περι themed decorative objects)

Δημοσ.

παιδια παντος εγω που το πηρα στο θεμα γραφικων δε τρελαθηκα κιολας.. πηρα το φιφα το ποδοσφαιρο και ενα φπσ και τα γραφικα ηταν πολυ μετρια.. βεβαια δεν εχω τφτ οθονη κανονικη με σκαρτ 24 ιντσες.. εχει μεγαλη διαφορα σε καλη οθονη?

Δημοσ.

Μα φιλε μου αν έχεις κανονική οθονη σημαίνει οτι βλέπεις 480ι...ε φυσικά και 8α νε ψιλοχαλια.Σε μια οθονη με 720p+HDMI θα βλεπεις σίγουρα πιο καλα.

Δημοσ.

Κάντε το σε ψηφοφορία να είναι εμφανές το αποτέλεμσα!!

και απο κάτω να λέμε και τι κονσόλα έχει ο καθένας

Δημοσ.
παιδια παντος εγω που το πηρα στο θεμα γραφικων δε τρελαθηκα κιολας.. πηρα το φιφα το ποδοσφαιρο και ενα φπσ και τα γραφικα ηταν πολυ μετρια.. βεβαια δεν εχω τφτ οθονη κανονικη με σκαρτ 24 ιντσες.. εχει μεγαλη διαφορα σε καλη οθονη?

Εγω που ειχα μια CRT οθονη, και κανονικη TV...χαλια ειναι τα γραφικα...ενοειτε...και γιαυτο επενδυσα σε μια Samsung LCD 32'' για HD gaming...και καμια σχεση..Μην τρελλαθουμε...δεν παιζεις με PS2...h xbox1...παιζεις με κονσολες καινουγιας γενιας...με HI DEF αναλυση....

Δημοσ.

Το τελευταίο σου επιχείρημα δε λέει τίποτα.

Και οι αγελάδες ξυπνάνε το ξημέρωμα.

Blu-ray players βρίσκεις φτηνότερα πλέον.

Τα exclusives είναι περί ορέξεως, αλλά προσωπική άποψη είναι πως ακόμα δεν έχει αρκετά/τόσο καλά ώστε να δώσω όσα λεφτά έδωσα πριν από 3 χρόνια σχεδόν για χμποχ. (Δυστυχώς, γιατί το MGS4 θέλω να το παίξω πριν πεθάνω - χρειάζεται λίγο δράμα :P )

Για την αξιοπιστία, ΟΚ. Αλλά δεν έχω διαβάσει τα καλύτερα για το support της sony. Δε μου αρέσει που έχω στείλει 2 φορές το χκουτί στη Γερμανία και που βάζω στοιχήματα όποτε κοντεύω να τερματίσω κάτι για το αν θα χαλάσει πριν το τελευταίο gaming session κ θα περιμένω 3 βδομάδες να ξαναπαίξω, αλλά προτιμώ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο από μία άποψη. Από την άποψη ότι ΑΝ γίνει η μλκία η εταιρεία θα με καλύψει και δε θα θέλει 240€ για να μου δώσει ανακατασκευασμένη κονσόλα με κουτσουρεμένη εγγύηση.

Καλό είναι να υπάρχει αξιοπιστία και στους δύο τομείς, αλλά δεδομένου ότι βλάβες παρουσιάζονται, προτιμώ την εταιρεία που θα τις καλύψει.

Και η τιμή του παραείναι υψηλή. Και καλύτερο μηχάνημα να ήταν για παιχνίδια, πάλι πολύ ακριβό θα ήταν για τεχνολογία τόσων χρόνων.

ΥΓ: Οχι ότι δεν έχουν ειπωθεί ξανά εκατοντάδες φορές αυτά, αλλά βαριέμαι απίστευτα αυτό που μεταφράζω και είπα να κωλοβαρέσω λίγο ο άνθρωπας.

Edit: Ξέρεις τώρα ότι με μπέρδεψες επειδή έγραφες τα ίδια και στο PS3 vs XBOX360 και νόμιζα ότι πόσταρα εκεί, έτσι; Διαφοροποιήσου κι εσύ λίγο.

Δημοσ.

εμμμμμμμμμ.... πόσα topic θα γίνουν για ps3 vs xbox360 ; Δεν σας έφτανε το ένα , είπατε να αρχίσετε και στο άλλο. Εγώ προτείνω αν ο φίλος αποφάσισε τελικά τι θέλει, μιας και εκατέρωθεν εκφράστηκαν οι απόψεις, να κλειδωθεί το topic (φυσικά αφού απαντήσει "ok αποφάσισα") Edit: βλέπω ότι έχει ήδη αποφασίσει

Νομίζω ένα topic βλακείας (χειρότερο θα λεγα αλλά έχει κρύο... που καιρός για "μπάνιο" :lol:) είναι αρκετό:mad:

Δημοσ.

Ναι, ρε, κι εγώ από κεκτημένη ταχύτητα έγραψα εδώ. Μην ανησυχείς ;)

Μάλλον θα μετακινηθούν από τους "μεγάλους".

Πάντως, κάβουρα, βάλε στο πρόγραμμα να πάρεις και μια hdtv. Είναι κρίμα ολόκληρο PS3 να το βλέπεις σε κανονική.

Δημοσ.
Ο άνθρωπός έχει ειδή πάρει το PS3...

Το διαπίστωσα μετα (αν δεις το edit που χω κάνει μετά το πήρα χαμπάρι)

Απλά ok το δέχομαι, flame ευφραίνει καρδία... αλλά νομίζω ένα topic είναι αρκετό (μου τη δίνει που με την πρώτη ευκαιρία ξεκινά η αιώνια σφαγή)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...