Προς το περιεχόμενο

PS3 η Xbox

kabouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά.....απο τα λιγα που κατάλαβα το xbox μπορεί να παίξει ταινίες hd μόνο μέσω του υπολογιστή ή μέσω κάποιου εξωτερικού δίσκου ...και θα πρέπει να τις έχω μετατρέψει πρώτα σε mp4.Σωστά?

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ή σε wmv-hd (εγώ χρησιμοποιώ το Encode360), αν θέλεις να έχεις και 5.1. Εχω την εντύπωση πως στα mp4 κάνει τον ήχο stereo.

Εννοείται πως εκτός από usb stick/hdd και streaming μπορείς να τις δεις και από dvd, αρκεί να υποστηρίζεται το αρχείο.

Δημοσ.

αποτι βλεπω μαλον για πσ3 με κοβω.. μου αρεσει πολυ αυτη η δυνατοτητα δικτυοσης που δινει τι δυνατοτητα να εχεισ τον υπολογιστη σε αλλο μερος του σπιτιου με οτι αυτο συνεπαγεται, και επισης μελοντικα σκεφτομαι να αντικαταστησω το σταθερο με λαπτοπ και να μπορω να κανω οτι δουλιες κανω με το σταθερο με το συνδιασμο πς3 και λαπτοπ 2 φορες καλυτερα...

μια ερωτηση, ξερετε αν το πς3 με δισκο 40γιγα εχει καμια ουσιοδη διαφορα απο τα υπολοιπα μοντελα περα απο τα γιγα?? διοτι αφου ειναι ικανο για στρεαμ τα 40 παραπανω γιγα δε μου φενεται και ιδιεταιρα συμαντικη διαφορα..

Δημοσ.
Τελικά.....απο τα λιγα που κατάλαβα το xbox μπορεί να παίξει ταινίες hd μόνο μέσω του υπολογιστή ή μέσω κάποιου εξωτερικού δίσκου ...και θα πρέπει να τις έχω μετατρέψει πρώτα σε mp4.Σωστά?

Mkv δεν παίζει ούτε το ps3 αλλά σ' αυτό μπορείς να νοικιάζεις blu ray ταινίες. Προσωπικά, αν και τις ταινίες/ σειρές που κατεβάζω (όχι hd) τις παίζει και το 360, έχω και έναν player που έχει πάνω όλα τα codecs και παίζει και hd. Το ps3 πάντως είναι γενικά καλύτερο για ταινίες από το 360.

Δημοσ.
αποτι βλεπω μαλον για πσ3 με κοβω.. μου αρεσει πολυ αυτη η δυνατοτητα δικτυοσης που δινει τι δυνατοτητα να εχεισ τον υπολογιστη σε αλλο μερος του σπιτιου με οτι αυτο συνεπαγεται, και επισης μελοντικα σκεφτομαι να αντικαταστησω το σταθερο με λαπτοπ και να μπορω να κανω οτι δουλιες κανω με το σταθερο με το συνδιασμο πς3 και λαπτοπ 2 φορες καλυτερα...

μια ερωτηση, ξερετε αν το πς3 με δισκο 40γιγα εχει καμια ουσιοδη διαφορα απο τα υπολοιπα μοντελα περα απο τα γιγα?? διοτι αφου ειναι ικανο για στρεαμ τα 40 παραπανω γιγα δε μου φενεται και ιδιεταιρα συμαντικη διαφορα..

Οχι η διαφορά του ειναι μονο τα εξτρα γιγα στον σκληρό,εχεις και τη δυνατότητα να τον αλλάξεις με οτι σκληρό θέλεις αρκεί να ειναι 2.5 "μεχρι 750gb υπάρχει στην αγορα τωρα.Η να του βαλεις και λινουξ επανω και να ανοίξουν νεοι ορίζοντες.

Εγω θα σε συμβούλευα αν παρεις Πς3 να παρεις το μικρο και να βάλεις μονος σου οτι σκληρό 8ελεις.Εχει πορτάκι που ανοίγει απο τα πλάγια χωρις να επεμβεις στο μηχανημα.

Δημοσ.

Δεν εχει καμια διαφορα περα απο το μεγεθος του σκληρου τον οποιο μπορεις να τον αλλαξεις πανευκολα με οποιονδηποτε 2,5-αρη σκληρο αν θελησεις.

Δημοσ.
Mkv δεν παίζει ούτε το ps3 αλλά σ' αυτό μπορείς να νοικιάζεις blu ray ταινίες. Προσωπικά, αν και τις ταινίες/ σειρές που κατεβάζω (όχι hd) τις παίζει και το 360, έχω και έναν player που έχει πάνω όλα τα codecs και παίζει και hd. Το ps3 πάντως είναι γενικά καλύτερο για ταινίες από το 360.

Φυσικά και παίζει MKV και με εξωτερικούς υπότιτλους χρησιμοποιώντας το ps3 media server:

http://code.google.com/p/ps3mediaserver/downloads/list

Δημοσ.
Φυσικά και παίζει MKV και με εξωτερικούς υπότιτλους χρησιμοποιώντας το ps3 media server:

http://code.google.com/p/ps3mediaserver/downloads/list

χρειάζεσαι ενσύρματη δικτύωση και έναν καλό διπύρηνο ίσως και τετραπύρηνο για τα 1080p.... όπως και να έχει απαιτεί transcode, συνήθως, το οποίο χαλάει, ελάχιστα είναι η αλήθεια, την ποιότητα...;)

πάντως για αυτό που το θες το ps3 είναι μονόδρομος....

Δημοσ.

Παιδιά,υπάρχει κι άλλη διαφορά μεταξύ των εκδόσεων 40gb και 80gb.Η 80gb,που είναι πιο καινούργια έκδοση,έχει 65mm chips,άρα ανεβάζει μικρότερες θερμοκρασίες.Επίσης,απ' όσα έχω διαβάσει,τα 80gb χαλάνε πολύ πιο δύσκολα απ' ότι τα 40gb.

Με το pms γίνεται transcode,άρα χάνεται και λίγη ποιότητα.

Δημοσ.
χρειάζεσαι ενσύρματη δικτύωση και έναν καλό διπύρηνο ίσως και τετραπύρηνο για τα 1080p.... όπως και να έχει απαιτεί transcode, συνήθως, το οποίο χαλάει, ελάχιστα είναι η αλήθεια, την ποιότητα...;)

πάντως για αυτό που το θες το ps3 είναι μονόδρομος....

Σε μένα που έχω P4 3GHZ παίζει μια χαρά 720p,τα 1080p παίζουν αλλά πρέπει να περιμένω να γεμίσει ο buffer :P τώρα για το θέμα της ποιότητας ήδη έχει αλλοιωθεί από τη στιγμή που έγινε rip από bluray :P οπότε;Και αν κάποιους τους χαλάει το transcode ας χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα που θα βρεί στην υπογραφή μου για να μετατρέψει τα mkv σε BD5 και να μην αλλοιωθεί περατέρω η ποιότητα.

Δημοσ.
τώρα για το θέμα της ποιότητας ήδη έχει αλλοιωθεί από τη στιγμή που έγινε rip από bluray :P .

μην λες παλι τα ιδια ακυρα πραγματα 99.99% ειναι η ιδια εικονα (και μερικες φορες πιο καλη λογω φιλτρων)

Δημοσ.
Παιδιά,υπάρχει κι άλλη διαφορά μεταξύ των εκδόσεων 40gb και 80gb.Η 80gb,που είναι πιο καινούργια έκδοση,έχει 65mm chips,άρα ανεβάζει μικρότερες θερμοκρασίες.Επίσης,απ' όσα έχω διαβάσει,τα 80gb χαλάνε πολύ πιο δύσκολα απ' ότι τα 40gb.

Με το pms γίνεται transcode,άρα χάνεται και λίγη ποιότητα.

+1

Tα 40αρια εβγαζαν προβληματα ενω τα 80αρια ειναι αξιοπιστα. Ακομα και οι νεες εκοδσεις xbox δεν ειναι τοσο αξιοπιστες οσο το ps3

Δημοσ.
μην λες παλι τα ιδια ακυρα πραγματα 99.99% ειναι η ιδια εικονα (και μερικες φορες πιο καλη λογω φιλτρων)

Άκυρα πράγματα λες εσύ.Αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τη διαφορά bluray > mkv τότε χρειάζεσαι οφθαλμίατρο.Άκους εκεί καλύτερη ποιότητα λόγω φ'ιλτρων,τι άλλο θα διαβάσουμε...

Δημοσ.

παμε στοιχημα οτι δεν θα βρεις την διαφορα και εγω θα σου βρω την διαφορα στα multiplatform?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...