kabouras Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 γεια σας! αποτι διαβασα πολλα εχουν γραφτει και για τα 2 αλλα σε 500 σελιδες θεματα δε βγαζεις ακρη! ειμαι "προταρης" στον χορο των κονσολων και λεω να αγορασω μια απο τις 2.. ποια θα μου προτεινατε? τη θελω για παιχνιδια ταινιες κλπ με λιγα λογια το ps3 αποσα εχω διαβασει τηνκανει αυτη τη δουλεια και βολεβει με το σκεπτικο οτι θελω να εχω τον υπολογιστη σε αλλο δωματιο και να μπορω να βλεπω ταινιες μουσικη κλπ μεσω δικτυου με τον υπολογιστη αλλα επειδη το xbox δεν το εχω ψαξει πολυ μηπως κανει και αυτο τα ιδια? απο παιχνιδια τι λενε? εχουνε διαφορα ιδιεταιρη στα γραφικα? επισης επειδη θελω να αγορασω καποιο απο τα 2 πακετο με τηλεοραση, εχω βρει μια full hd toshiba 37αρα 500 euro απο το saturn.. αξιζει τα λεφτα η τεχνολογια αυτη η να προτιμησω καμια φτηνοτερη βασικα δε θα ηθελα ιδιεταιρες αναλυσεις πανω στις διαφορες, απλα την αποψη των παιδιων που τις εχουν και το λογο που τις προτιμουν επιγραμματικα!! ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας!!!! ps απο τσιπαρισμα τι λενε αυτα τα 2? ειναι εφικτο η οχι ακομα?
Woof Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Λοιπων αν θες να βλεπεις ταινιες και σε ενδιαφέρει το blu ray τοτε το PS3 ειναι μονοδρομος.Αν ομως σε ενδιαφερουν οι κοπιες τοτε το 360 ειναι μονοδρομος.Γιατι το PS3 δεν εχει σπαστει και δεν το βλεπω και ολας τουλαχιστων οχι ακομα. Σε γενικες γραμμμες και τα 2 μηχανηματα κανουν παρόμοια πραγματα η μεγαλυτερη διαοφρα τους ειναι τα exclusive παιχνιδια.Βλεπεις πια παιχνιδια ειναι πιο καλα για σενα και διαλέγεις,Η HD tv αξιζει μονο αν εχεις Blu ray.
kabouras Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 ευχαριστω για την απαντιση περιμενο κ αλλες! να προσθεσω οτι Microsoft XBOX 360 Elite System Black 285 eu ps3 διαφορες προσφορες γυρω στα 400 δεν σκοπευω να βλεπω blue ray ταινιες μονο κανονικα dvd και κατεβασμενες αποθηκευμενες στον υπολογιστη μεσω δικτυου.. αυτο ενοουσα οταν εγραψα ταινιες
polakis21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Εγώ θα σου πω που τις έχω και τις 3 (360,wii,ps3) Εδώ και 1,5 χρόνο δεν έχω ακουμπήσει το wii και το ps3 και παίζω μόνο το 360. Λόγω φλασαρίσματος μπορώ και παίζω περίπου 200 παιχνίδια όποτε και ότι όρεξη έχω. Και σχεδόν όλα είναι ίδια ή ελάχιστα έως πολύ καλύτερα στο 360 σε σχέση με το ps3. Και είναι και πιο φθηνό από το ps3... Όσο για ταινίες, αν έχεις καλό pc τότε κατέβαζε και βλέπε εκεί τις ταινίες σε high definition ή divx ή αν θέλεις αγοράζεις κάποιο hd media player (western digital hd media player πχ) με 100 ευρώ περίπου και το βάζεις στην tv σου και βλέπεις ότι γουστάρεις και σε τρελή ποιότητα! Και ούτε bluray ούτε τίποτα... Αυτά είχα να σου πω χωρίς παρεξήγηση. Άποψή μου...
kabouras Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 μπορεις να κανεις δικτυο 360 με pc??? γιατι αν ειναι να δοσω τοσα λευτα δε θελω να εχω μεταφορες καλοδια και τετια.. εχεις προσβαση απο 360 στα αρχεια του υπολογιστη σου? παιζει divx υποτιτλους και τετια? (οι ερωτησεις ισχυουν και για το ps3 για οποιον ξερει!!) το σπασιμο του 360 ειναι μεσω λογισμικου αν καταλαβα καλα τι ενοεις φλασαρισμα? δηλαδη δεν υπαρχει το πατροπαραδοτο τσιπακι?
BANTAS Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Αν θες την κονσολα ως πιο ολοκληρωμενη multimedia λυση αξιζει να πληρωσεις κατι παραπανω για ps3. Θα σε βολεψει για τις ταινιες, την μουσικη τις φωτογραφιες και φυσικα τα παιχνιδια του, αλλα και αλλες εφαρμογες (εχει και wi-fi στανταρ, οπως καταλαβα το θες). Προς το παρον μονο αυθεντικα παιχνιδια ομως. Αν σε ενδιαφερουν κατα κυριο λογο τα games και θες να τη βγαλεις πιο φτηνα προτιμησε το 360 που παιζει και αντιγραφα ασφαλειας με μια αλλαγη στο firmware. Επισης το ps3 εχει δωρεαν οnline και το 360 λιγο καλυτερο με συνδρομη. Ας εχεις και υποψην σου τα συχνα προβληματα στο hardware που παρουσιαζουν τα 360 ομως (ψαξε για το rrod και θα καταλαβεις), συνοδευονται απο τριετη εγγυηση για το συγκεκριμενο προβλημα και πρεπει να στειλεις τη κονσολα σου εξωτερικο για να φτιαχτει. Οι διαφορες τους στα γραφικα δεν πρεπει να ειναι κριτηριο για την αγορα σου. Το 360 υπερεχει ελαχιστα στα multiplatform ενω το ps3 στα exclusives. Οποια και να προτιμησεις θα δεις υπεροχα γραφικα και βγαινεις κερδισμενος. Τηλεοραση HD θα χρειαστεις οπωσδηποτε για να απολαυσεις και τη μια κονσολα και την αλλη. Η Toshiba 37'' ακουγεται σε καλη τιμη νομιζω, αν ειναι απο τα τελευταια της μοντελα.
gherudos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 ευχαριστω για την απαντιση περιμενο κ αλλες! να προσθεσω οτι Microsoft XBOX 360 Elite System Black 285 eu ps3 διαφορες προσφορες γυρω στα 400 δεν σκοπευω να βλεπω blue ray ταινιες μονο κανονικα dvd και κατεβασμενες αποθηκευμενες στον υπολογιστη μεσω δικτυου.. αυτο ενοουσα οταν εγραψα ταινιες Playstation 3 από 299Ε πλέον!!! http://www.skroutz.gr/s/391/Sony-PlayStation-3-40GB.html
ultralisk Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Playstation 3 από 299Ε πλέον!!!http://www.skroutz.gr/s/391/Sony-PlayStation-3-40GB.html ναι αλλά είναι το παλιό μοντέλο με τα 40 GB...εκτός αν δεν τον νοιάζει τόσο
leukonas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Επειδή έχω και εγώ το ίδιο δείλημα, έχω και εγώ κάποιες απορίες.Παίζουν και οι δύο κονσόλες HD παιχνίδια?Μπορούν και οι δύο κονσόλες να πάιξουν HD ταινίες?Τις τενίες μποτώ να τις αποθηκεύω στον σκληρό δίσκο του xbox και να τις βλέπω απο κει?Το xbox υποστηρίζει streaming?Παίρνει κάποια απο τις δύο κονσόλες εξωτερικό δίσκο,ποντίκι,πληκτρολόγιο? Αν τελικά καταλήξω στο xbox ποιά έκδοση να επιλέξω.Η Elite System Black με 120 GB σκληρο σπάει?Είμαι εντελώς άσχετος και με τις δύο κονσόλες όπως καταλαβαινετε απο τις απορίες μου αλλά θα ήθελα να μάθω ώστε να επιλεξω την κατάλληλη για τις ανάγκες μου.
dr_thodt Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 ναι αλλά είναι το παλιό μοντέλο με τα 40 GB...εκτός αν δεν τον νοιάζει τόσο Oντως δεν συμφερει αν σκεφτει κανεις οτι βρισκεις το 80gb με game + extra DS3 στα 380-400ε. Βεβαια μπορεις να δεις κ αυτο εδω: http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1227270&catalog=12&category=1000000363 Στο πακέτο περιλαμβάνονται: * Limited Edition Xbox 360 Elite (120gb HDD) κονσόλα σε κόκκινο χρώμα * Κόκκινο ασύρματο χειριστήριο * Παιχνίδι Resident Evil 5 * Ακουστικά * Ethernet καλώδιο * HDMI καλώδιο * Component A/V καλώδιο με Scart αντάπτορα * 2 x AA μπαταρίες
darksoho33 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 μπορεις να δεις την υπογραφη μου οτι εχω ολες τις κονσολες ως ποτε σου λεω με κλειστα ματια 360. αν θες ps3 παρε το δικο μου το εχω 5μηνες και εχει ανοιχτει 2 φορες. πραγματικα η ποιο συμφερουσα αγορα ειναι αυτη που σου προτεινω για το 360. αν ειχε σπασει το Ps3 τοτε θα αλλαζαν τα πραγματα. η αποφαση δικη σου
gherudos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Επειδή έχω και εγώ το ίδιο δείλημα, έχω και εγώ κάποιες απορίες.Παίζουν και οι δύο κονσόλες HD παιχνίδια?Μπορούν και οι δύο κονσόλες να πάιξουν HD ταινίες?Τις τενίες μποτώ να τις αποθηκεύω στον σκληρό δίσκο του xbox και να τις βλέπω απο κει?Το xbox υποστηρίζει streaming?Παίρνει κάποια απο τις δύο κονσόλες εξωτερικό δίσκο,ποντίκι,πληκτρολόγιο? Αν τελικά καταλήξω στο xbox ποιά έκδοση να επιλέξω.Η Elite System Black με 120 GB σκληρο σπάει?Είμαι εντελώς άσχετος και με τις δύο κονσόλες όπως καταλαβαινετε απο τις απορίες μου αλλά θα ήθελα να μάθω ώστε να επιλεξω την κατάλληλη για τις ανάγκες μου. Και οι 2 μπορούν να παίξουν HD παιχνίδια. Μόνο το PS3 μπορεί να παίξει HD ταινίες. Στο δίσκο του ΧΒΟΧ αν δεν κάνω λάθος μπορείς να αποθηκεύσεις μόνο ότι έχεις κατεβάσει από το Live,στο δίσκο του PS3 μπορείς να περάσεις φωτό,ταινίες,μουσική.Δεν έχει επιλογή για media server το XBOX οπότε δεν υποστηρίζει streaming,το PS3 έχει από τη μαμά του ^^.Να επιλέξεις την πιο φτηνή γιατί η elite μάλλον δεν έχει jasper οπότε μπορεί και να σου εμφανίσει RROD και να σου ψοφήσει,όλες οι εκδόσεις σπάνε αλλά θα χρειαστείς ένα περιφερειακό για τις τελευταίες εκδόσεις για να τραβήξεις το κλειδί.Σκέψου ποια από τις 2 καλύπτει τις ανάγκες σου και επέλεξε αυτήν.
MiltoZ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Βασικά μπορείς να στριμάρεις από ένα usb στικ ή ένα εξωτερικό σκληρό. Μπορείς να συνδέσεις και τα pc σου να βλέπει τα αρχεία σου κατευθείαν. Παίζει και hd ταινίες αλλά πρέπει να μετατρέψεις τα mkv σου σε mp4.
giorgos th. Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Σωστα...επισης παιζεις και τα WMV9. Στριμαρεις και απο το pc κατευθειαν μεσω ethernet (shared folders ή media center),αλλα δεν μπορεις να αποθηκευσεις καπου αλλου εκτος απο το storage του Xbox..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.