Προς το περιεχόμενο

Προβλημα την ψυξη του λαπτοπ

barrcode

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ,

Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο μερος για να αναφερω το προβλημα μου.Εχω προβλημα με την ψυξη του υπολογιστη,κατι πρεπει να φταει και υπερθερμαινεται ευκολα.Σε ενα φλας game εφτασε 75 βαθμους(να σημειωσω οτι εχω βαση λαπτοπ)

Θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει καποιος τροπος για να μην υπερθερμαινεται τοσο,ισως κατι να γινεται απο τα windows(xp),ισως να μειωσω καποιες ρυθμισεις ετσι ωστε παιζω παιχνιδια να μην θερμαινεται τοσο.

Εχει κανεις καμια ιδεα?Μηπως να προσθεσω καμια ψυχτρα?Καμια πατεντα?

Υ.Γ Ειναι λογικο να παινει 75 βαθμους σε φλας παιχνιδι?Αμα θελετε δινω το λινκ του παιχνιδιου

Δημοσ.

Μάλλον θα έχει μαζέψει υπερβολική βρωμιά το σύστημα ψύξης του και θέλει μία συντήρηση. Η βάση ή κάποιο εξωτερικό σύστημα ψύξης θα καταφαρέρει να το κρατάει ανοιχτό και να λειτουργεί σε υψηλές θερμοκρασίες με αυξημένες πιθανότητες μόνιμης βλάβης.

Δημοσ.

να ξερεις πως η βαση το δροσιζει,αλλα παραλληλα του σπρωχνει ακομα περισσοτερη σκονη μεσα.

Αυτο που προτεινω ειναι να το ανοιξεις εσυ η καποιος εξοικειωμενος, να καθαρισεις μεσα ολους τους αεραγωγους+ανεμιστηρακια και τελος να βαλεις θερμοαπαγωγικη παστα στον επεξεργαστη.

Λογικα, και δεδομενου οτι ολα τα ανεμιστηρακια σου δουλευουν κανονικα, θα δεις μεγαλη διαφορα .

Το θεμα ειναι πως δεν ειναι ολοι εξοικειωμενοι με τετοιες ενεργεις ειδικα σε φορητους υπολογιστες. παρε ενα τηλ στην αντιπροσωπεια αν φοβασαι να τα κανεις εσυ αυτα,και ρωτα ποσα θελουν για να στο κανουν αυτοι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...