Προς το περιεχόμενο

Οπτική ίνα σε xbox 360 για ήχο

vk13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γεια σας.

Έψαξα στο φόρουμ και δε βρήκα κάπου παρόμοιο θέμα.

Λοιπόν είμαι απόλυτα αρχάριος (σχεδόν άσχετος) με το θέμα και θέλω να με βοηθήσετε.

Καταρχάς αξίζει κάποιος να πάρει ήχο από οπτική ίνα;

Δεύτερον... Το χβοχ 360 δεν έχει κάπου βύσμα για οπτική ίνα.

Το μόνο καλώδιο που έχω δει να έχει είσοδο για οπτική ίνα είναι το HD VGA Cable...Μπορώ και πουθενά αλλού στο 360 ή σε κάναν αντάπτορα να τη συνδεσω;

Τρίτον...

Πώς θα ξέρω ότι τα ηχεία μου δέχονται οπτική ίνα; Tα τωρινά μου πάντως δεν έχουν... Μπορείτε να μου προτείνετε μερικά 2.1 ηχεία που να δέχονται οπτική ίνα και όσο το δυνατόν φθηνότερα;

Ευχαριστώ και σόρρυ για την ασχετοσύνη μου.

Δημοσ.
Όχι δεν αξίζει να ασχολη8εις για 2.1...αν είναι για 5.1 τότε να μπεις στον κόπο.

Ωραια.

Για 5.1 έχεις να προτείνεις κατι φθηνό;

πως μπορω να καταλαβω ποια ηχεια δεχονται οπτική ίνα;;

Δημοσ.

Οχι απο οτι βλεπω.Παντως να ξερεις οτι τα καλωδια ειναι νομιζω λιγακι ακριβα.Αναλογα παντα και με το ποσο μακρύ ειναι...ξαχνω να βρω μια φωτο να σου δείξω πως ειναι αλλα δεν βρηκα ακομα..

Δημοσ.

A μάλιστα. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι και τα ηχεία με οπτική ίνα ξεφεύγουνε σε τιμές...

Κάποιο που να δέχεται οπτική ίνα πάνω μπορείς να μου δείξεις;

Δημοσ.

http://images.amazon.com/images/G/01/electronics/detail-page/htr5890b_back.jpg

Δες στην φωτο πως ειναι το βύσμα για να ξερεις.Ειναι τα 6 αριστερα.Πάντως σε πολύ φτηνο δεν νομίζω να βρεις κάτι...Και τα 2.1 σε οπτική,ακόμα και να βρεις φτηνά είναι τσάμπα κοπος,δεν αξίζει να βάλεις 2.1 στο 360 δεν θα κερδίσεις κάτι περισσότερο απο οτι ηδη έχεις.

Δημοσ.

Nαι αυτο καταλαβα και εγω φίλε. Η τελευταία λύση που σκέφτομαι είναι να πάρω σχετικά φθηνά ηχεία 5.1 και έναν ενισχυτή με optical πάνω...

Γίνεται αυτό που σου λέω;

Δημοσ.

Γίνεται και βασικα ειναι το καλυτερο αλλα δεν ξερω αν ειναι πιο φτηνο.Αν βρεις κανενα μτχ η ανακατασκευασμενο κατι θα γινει.

Δημοσ.

Ποσα χρηματα διαθετεις για ηχεια? αξιζει ο ηχος της οπτικης μην το σκεφτεις καθολου.

θελεις καλωδιο οπτικης ινας καθως και ανταπτορακι που μπαινει πισω απο το xbox. το καλωδιο της οπτικης δεν χρειαζεται να παρεις κανα ακριβο με 10-15ευρω εισαι ετοιμος. το ανταπτορακι του xbox τσιμπαει παιζει απο 25-50ευρω. ηχεια τωρα πες ποσα διαθετεις

Δημοσ.
Ποσα χρηματα διαθετεις για ηχεια? αξιζει ο ηχος της οπτικης μην το σκεφτεις καθολου.

θελεις καλωδιο οπτικης ινας καθως και ανταπτορακι που μπαινει πισω απο το xbox. το καλωδιο της οπτικης δεν χρειαζεται να παρεις κανα ακριβο με 10-15ευρω εισαι ετοιμος. το ανταπτορακι του xbox τσιμπαει παιζει απο 25-50ευρω. ηχεια τωρα πες ποσα διαθετεις

Μέχρι 60 ευρώ φίλε διαθέτω για ηχεία.

το ανταπτοράκι τι να το κάνω αφου εχει θυρα πανω στο vga καλωδιο για οπτικη ινα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...