konstadis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Ειμαι στο pc του φιλου μου κ τρεχω το everest για να δω τι θερμοκρασιες πιανει?(ειχα ανοιξει σημερα ενα ποστ για την θερμοκρασια της cpu μου) κ παρατηρω τα εξης Motherboard 34 °C (93 °F) CPU 49 °C (120 °F) CPU #1 / Core #1 51 °C (124 °F) CPU #1 / Core #2 48 °C (118 °F) GPU 64 °C (147 °F) !!!!!!!!!!!!!!!!! GPU Ambient 54 °C (129 °F)!!!!!!!!!!!!!!!! Seagate ST3250410AS 42 °C (108 °F) Εμενα επιανε πολυ θερμοκρασια ο επεξεργαστης. Η GPU και η GPU Ambient τι ειναι? να φανταστω η καρτα γραφικών ειναι η GPU κ η αλλη τι ειναι? κ τρεχω και το speedfan k Βλεπω τις ιδιες θερμοκρασιες με επανω κ στην μεση της λιστας βλεπω AUX : 127 C Τι γειναι ρε παιδια? τι συμβαινει?? ενω εχει καρτα γραφικών και την αναγνωριζει το everest ως Video Adapter RADEON X1600 Series (256 MB) ταυτόχρονα του αναγνωριζει και GPU Sensor Type : National LM63 (ATI-I2C 4Ch) θα με τρελανει?? τι συμβαινει? εχει καει η καρτα γραφικών?? καμια ιδεα ρε παιδια?
liopyr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Oι παραπάνω θερμοκρασίες είναι φυσιολογικότατες. Για τις υπόλοιπες απορίες σου ρίξε μια ματιά εδώ.
konstadis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 το link που μου εδωσες ειναι το google... εστω αφου δεν εχετε ιδεες... τι ειναι το GPU??
liopyr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 το link που μου εδωσες ειναι το google... Το ξέρω. Ήταν ο ευγενικός τρόπος να σου δείξω αυτό: εστω αφου δεν εχετε ιδεες... τι ειναι το GPU?? Guess what.
Ailuros Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 το link που μου εδωσες ειναι το google... εστω αφου δεν εχετε ιδεες... τι ειναι το GPU?? http://en.wikipedia.org/wiki/Graphics_processing_unit ...α και για να μην ξεχνιόμαστε google is your friend
konstadis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Η GPU και η GPU Ambient τι ειναι? να φανταστω η καρτα γραφικών ειναι η GPU κ η αλλη τι ειναι? κ τρεχω και το speedfan k Βλεπω τις ιδιες θερμοκρασιες με επανω κ στην μεση της λιστας βλεπω AUX : 127 C Τι γειναι ρε παιδια? τι συμβαινει?? ενω εχει καρτα γραφικών και την αναγνωριζει το everest ως Video Adapter RADEON X1600 Series (256 MB) ταυτόχρονα του αναγνωριζει και GPU Sensor Type : National LM63 (ATI-I2C 4Ch) Η GPU ειναι η καρτα γραφικών. το αλλο τι ειναι?? Και επειτα στο video adapter δεν επρεπε να μου λεει οτι μου λεει κ ο GPU sensor type??
Ailuros Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Η GPU και η GPU Ambient τι ειναι? να φανταστω η καρτα γραφικών ειναι η GPU κ η αλλη τι ειναι? Θερμοκρασία πυρήνα GPU (τι να΄ναι άραγε ένα graphics processing unit αλλό από κάρτα γραφικών...) και θερμοκρασία περιβάλλοντος GPU. κ τρεχω και το speedfan k Βλεπω τις ιδιες θερμοκρασιες με επανω κ στην μεση της λιστας βλεπω AUX : 127 C Τι γειναι ρε παιδια? τι συμβαινει?? Tι να συμβαίνει ακριβώς; Η συντέλεια του κόσμου πάντως δεν ήρθε ακόμα και δεν βλέπω να έχεις και κανένα πρόβλημα. ενω εχει καρτα γραφικών και την αναγνωριζει το everest ωςVideo Adapter RADEON X1600 Series (256 MB) Τον όρο video adapter είχα να τον ακούσω από τις αρχές της δεκαετίας του 90'. Περισσότερα εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Video_adapter Η GPU ειναι η καρτα γραφικών. το αλλο τι ειναι?? Και επειτα στο video adapter δεν επρεπε να μου λεει οτι μου λεει κ ο GPU sensor type?? Αν το δεξί σου μπούτι και το αριστερό σου μπούτι είναι σε κανονική θέση δεν συντρέχει λόγος να ανησυχείς και δεν έχεις πλακώσει κανένα γεννητικό όργανο κάτα λάθος. Δεν φταίω εγώ, να λυντσάρεις τον liopyr που το ξεκίνησε LOL
konstadis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 για εσενα μπορει να σου φαινονται noobιες αλλα για μενα που δεν τα ξερω μου φαινονται καπως. μια ερωτηση εκανα κ μπορουσατε να μου ειχατε απαντηση απλα κ κατανοητα. thats all. τεσπα δεν πειραζει ευχαριστω για την βοηθεια παντως
liopyr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δεν φταίω εγώ, να λυντσάρεις τον liopyr που το ξεκίνησε LOL Έτσι βγαίνουν οι φήμες και τα ακούω στο τέλος... για εσενα μπορει να σου φαινονται noobιες αλλα για μενα που δεν τα ξερω μου φαινονται καπως. μια ερωτηση εκανα κ μπορουσατε να μου ειχατε απαντηση απλα κ κατανοητα. thats all. τεσπα δεν πειραζειευχαριστω για την βοηθεια παντως Φίλε konstadis φυσιολογικό είναι να μη γνωρίζεις κάποια πράγματα. Κανένας δεν είναι "σοφός εκ γεννετής". Αλλά άλλο το να ρωτήσεις κάτι που πιθανόν να σου φάει αρκετή ώρα ψαξίματος και ίσως να μη καταλήξεις και σε σαφές συμπέρασμα, όπως το "αν αυτές οι θερμοκρασίες είναι ανησυχητικές", και άλλο να ρωτάς τι είναι "GPU" που αν πατήσεις 2 λεξούλες στο google: "GPU" + "wiki" θα σου δώσει μία λεπτομερή περιγραφή. H πρώτη ερώτηση είναι κατανοητή και απαντήθηκε αμέσως, η δεύτερη είναι ασέβεια στον χρόνο αυτού που θέλει να σε βοηθήσει.
Ailuros Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 για εσενα μπορει να σου φαινονται noobιες αλλα για μενα που δεν τα ξερω μου φαινονται καπως. μια ερωτηση εκανα κ μπορουσατε να μου ειχατε απαντηση απλα κ κατανοητα. thats all. τεσπα δεν πειραζειευχαριστω για την βοηθεια παντως Ξέρω πως το διαβάζεις από πλευράς σου, αλλά σε διαβεβαιώ ότι πολλά τα αντιμετωπίζουμε εδώ με όσο χιούμορ μπορούμε χωρίς να θέλουμε να θίξουμε κανένα στην ουσία. Μην αφήσεις να σε αποσπάσει το παραπάνω και ότι απορία έχεις που μπορούμε να σου λύσουμε στην διάθεσή σου. liopyr, Έτσι βγαίνουν οι φήμες και τα ακούω στο τέλος... Επειδή οι φίλοι μας οι φούστερμαν γλώσσεψαν την μπερδέ τους στην προσπάθειά τους να μεταφέρουν τον αποδιοπομπαίο τράγο σε λατινικούς χαρακτήρες (όπως το συνηθίζουν) επέλεξαν την απλή κάτα λέξη μετάφραση: scapegoat μπεεεεεεεε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.