Προς το περιεχόμενο

SuperAntispyware Macedonian ...

Vasilisxd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν κάνετε εγκατασταση το παραπάνω δωρεάν και πολύ καλό Antispyware βγάζει στις γλώσσες

Danish . English . French . German . Italian . Macedonian [MK] . Norwegian . Polish

Οταν διαλέγω Macedonian μου βγάζει ακαταλαβιστικες λέξεις με Ελληνικούς χαρακτήρες.

Ξέρει κανεις τι παιζει ???

Δημοσ.
Οταν κάνετε εγκατασταση το παραπάνω δωρεάν και πολύ καλό Antispyware βγάζει στις γλώσσες

Danish . English . French . German . Italian . Macedonian [MK] . Norwegian . Polish

Οταν διαλέγω Macedonian μου βγάζει ακαταλαβιστικες λέξεις με Ελληνικούς χαρακτήρες.

Τι εννοεις με το τι παιζει; Δεν νομιζω να πιστευεις οτι θα δεις τη γνωστη διαλεκτο της βορειας ελλαδας (φιλλλαρακι, τι με λλλες τωρααααα!!!).

Δημοσ.

Δοκίμασες από Control Panel > Regional and Language Options να δηλώσεις ως γλώσσα για τα μη-Unicode προγράμματα την "FYRO Macedonian":

post-4351-129062989954_thumb.png

Τα παραπάνω σε Windows XP, σε Vista είναι παρόμοια νομίζω αλλά δε μπορώ να παραθέσω screenshots αυτήν τη στιγμή... :o

• Super Moderators
Δημοσ.

Μην καταλήξει το thread σε ελληνισμους, Μακεδονίες και Μέγα Αλέξανδρο!

Τα offtopic μηνυματα θα αφαιρουνται!

Δημοσ.

Απλώς μου φαινετε περιεργο να δίχνει Ελληνικους χαρακτήρες και επίσεις να μην υπάρχει μετάφραση

σε γλώσσα Greek και να βάζουν γλώσσα Macedonian , τό έχω δεί και σε άλλα προγράμματα (Νομίζω το έχει και η Apple).

Εμείς είμαστε 10εκατομύρια και η γλώσσα Macedonian!!!! απευθυνετε σε 2εκατομυρια(συμφωνα με το Wiki).

Δημοσ.
Απλώς μου φαινετε περιεργο να δίχνει Ελληνικους χαρακτήρες

Σου έγραψα πιο πάνω μία πιθανή εξήγηση γι' αυτό που συμβαίνει. Πιο αναλυτικά: Το πρόγραμμα μάλλον δεν υποστηρίζει Unicode στο περιβάλλον εργασίας του. Γι' αυτόν το λόγο, για κάθε γλώσσα που επιλέγεις και είναι διαφορετική από US-English (ή τα διάφορα English variants όπως GB, NZ κλπ), θα πρέπει να έχει γίνει η κατάλληλη ρύθμιση στο Regional and Language Options, ώστε το σύστημα να είναι ρυθμισμένο στην κατάλληλη κωδικοσελίδα, η αντιστοίχιση χαρακτήρων να είναι σωστή και να έχεις σωστό οπτικά αποτέλεσμα.

και επίσεις να μην υπάρχει μετάφραση

σε γλώσσα Greek και να βάζουν γλώσσα Macedonian , τό έχω δεί και σε άλλα προγράμματα (Νομίζω το έχει και η Apple).

Εμείς είμαστε 10εκατομύρια και η γλώσσα Macedonian!!!! απευθυνετε σε 2εκατομυρια(συμφωνα με το Wiki).

Αν περάσουμε μία βόλτα από την επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος, θα δούμε αυτήν τη support page. Ανοίγοντας την ερώτηση "Does SUPERAntiSpyware support other languages besides English?" βλέπουμε τα παρακάτω:

SUPERAntiSpyware is now available with support for several languages!

Please visit our support forum on language translations to read more about the language support effort.

Πηγαίνουμε και στο support forum για τις μεταφράσεις και βλέπουμε πρώτο-πρώτο ένα sticky thread με τίτλο "Looking for Translators" και περιεχόμενο:

We are in the the process of translating SUPERAntiSpyware into many foreign languages and are looking for users to assist in translation and proof reading existing translations.

Συμπέρασμα: Η δουλειά για τις μεταφράσεις του συγκεκριμένου προγράμματος είναι εν μέρει και εθελοντική.

Υπόθεση 1: Είναι πολύ πιθανόν κάποιος χρήστης από FYROM να επικοινώνησε με τους υπευθύνους του εκεί forum για εκδήλωση ενδιαφέροντος, να του χορήγησαν κάποιο αρχειάκι txt ή xml που έπρεπε να μεταφράσει στη γλώσσα του και να τους το επέστρεψε μεταφρασμένο => Υποστήριξη της γλώσσας στο περιβάλλον της αμέσως επόμενης έκδοσης του προγράμματος.

Υπόθεση 2: Είναι πολύ πιθανόν κανένας χρήστης από Ελλάδα να μην ενδιαφέρθηκε να επικοινωνήσει με τους υπευθύνους του εκεί forum για εκδήλωση ενδιαφέροντος => Το πρόγραμμα δεν έχει ακόμα Ελληνική μετάφραση.

Τόσο απλά είναι τα πράγματα, που λες.

Όσο για την Apple: Δεν είμαι χρήστης Mac, αλλά έχω την αμυδρή εντύπωση πως το Mac OS έχει εδώ και αρκετό καιρό πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον. Οι «Μηλαράδες» του Insomnia θα μπορούν να σου το επιβεβαιώσουν εύκολα, πιστεύω.

Δημοσ.
Απλώς μου φαινετε περιεργο να δίχνει Ελληνικους χαρακτήρες και επίσεις να μην υπάρχει μετάφραση

Δεν παίζει ρόλο ο πληθυσμός. Απλά βρέθηκε κάποιος και έκανε την μετάφραση στην ανάλογη γλώσσα. Έχω δει προγράμματα να έχουν μετάφραση σε Scepter (Αλβανικά) αλλά όχι σε Ελληνικά.

Αν δεν ασχολούνται οι ίδιοι οι Έλληνες να κάνουν μετάφραση σε κάποιο πρόγραμμα ποιος περιμένεις να το κάνει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...