giannisv6 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Ρε παιδια...,εχω κουραστει να ψαχνω για το πως να ανεβασω λιγακι ταχυτητα στον επεξεργαστη μου,ο οποιος ειναι ASUS P4R800-VM στα 2.6Ghz Εψαξα στο bios αλλα μου φανηκε οτι δεν εχει τετοιες επιλογες,πουθενα δεν βρηκα... Τι προτεινετε ?
1000 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Αν δεν απατώμαι, αυτό που αναφέρεις είναι motherboard. Τέλος πάντων, ανέβασε λίγο το fsb από το bios και όλα τα άλλα στο auto να δεις τι θα γίνει σε πρώτη φάση..
coreygaylas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 μαλλον ειναι p4 northwood 2,6 socket 478............. ψαξε στο bios για το fsb και ανεβαζε το ανα 10 μοναδες να βλεπεις πως παει οσο overclock και να κανεις, δεν θα δεις τρομερη βελτιωση...καλυτερα πουλα το pc (ή σε κομματια) και παρε ενα φτηνο 2core...
@topos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Ψαξε καταρχην να βρεις πρωτα πρωτα για κατι που λεγετε pci-lock και βαλτο στο 101. Αν δεν το κανεις και αυξανεις το fsb οι σκληροι σου-ειδικα εαν εχεις sata- θα πουν το ποιημα και θα βγαλουν corupt αρχεια... Υ.Γ Αυτο το vm στο τελος της μητρικης υποδηλωνει τσιπσετ via?Αν θυμαμαι καλα νομιζω πως ναι.Αν ειναι δεν νομιζω να μπορεις να επεμβεις στο pci frequency.
giannisv6 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 μαλλον ειναι p4 northwood 2,6 socket 478............. ψαξε στο bios για το fsb και ανεβαζε το ανα 10 μοναδες να βλεπεις πως παει οσο overclock και να κανεις, δεν θα δεις τρομερη βελτιωση...καλυτερα πουλα το pc (ή σε κομματια) και παρε ενα φτηνο 2core... Ναι αυτο πρεπει να ειναι !... , πουλημα και αγορα καινουργιου ειναι out of the question' ' αλλα ψαχνωντας στο bios βρισκω μονο, κατι σχετικο που λεει "Locked" . λεω ""σχετικο"" διοτι το ειχα ψαξει το θεμα πριν μερικους μηνες και μου ειχε σπασει τα νευρα ,και τωρα δεν θυμαμε ακριβως που αντιστοιχεί το "Locked",αλλα αμα χρειαστει το ξανα κοιτω βεβαιος Οποτε.... ?
giannisv6 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Μηπως γινετε τιποτα με Clockgen ?:rolleyes:
dr.scholl Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 γιαννη μου μη το κανεις με Clockgen γιατι μπορει να τον κλαις:devil:
giannisv6 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 γιαννη μου μη το κανεις με Clockgen γιατι μπορει να τον κλαις:devil: Σιγα σιγα και βλεποντας εχω ακουσει standar οτι γινετε δουλιτσα αλλα δεν ξερω τη ρυθμισεις να κανω με το προγραμμα αυτο για να επιλεξω τον σωστο επεξεργαστη ,....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.