sastros Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Ψαχνω για εκτυπωτή Α3 , μπορείτε να προτείνετε κάποιο μοντέλο Οι πρεισσότεροι που έχω δει είναι >400€ ?? Γιατί τόσο μεγάλη διαφόρα απο τους Α4 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Γιατι 1)Εχουν αρκετα μεγαλυτερο μεγεθος(κατασκευη+μεταφορα) 2)Λογικα πρεπει να ειναι σχεδιασμενοι με πιο "επαγγελματικες" προδιαγραφες 3)Εχουν πολυ μικροτερη απήχηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakofonixx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 http://www.skroutz.gr/s/67205/Hewlett-Packard-Officejet-K7100-series.html?keyphrase=k7100 τον εχω και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jabar Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Ψαχνω για εκτυπωτή Α3 , μπορείτε να προτείνετε κάποιο μοντέλο Οι πρεισσότεροι που έχω δει είναι >400€ ?? Γιατί τόσο μεγάλη διαφόρα απο τους Α4 ? παρε τηλ.στο electroworld και ζητα καταστημα περιοχη ικεα Θεσσαλονικη...τουλ.1 τμχ(ισως του ραφιου)hp,την παρασκευη το ειχαν σε τιμη στοκ κατω απο 200€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.