g_kol1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Γεια σας παιδια, θελω να φτιαξω ενα προγραμμα για μαγαζι με αγορες, πωλησεις, πελατες, προμηθευτες, αποθηκη, εσοδα, εξοδα τζιρος κ.α. Σκεφτηκα να το κανω με visual basic αλλα εχει πολλες παραμετρους και σε ενα προγραμμα που ειχα κανει παλιοτερα με χρονοχρεωση για play room ειχαφαει αρκετες ημερες. Οποτε μηπως ξερει κανεις να μου προτηνει τι προγραμμα να χρησιμοποιησω??? Αν ξερετε να μου συστησετε ενα ετοιμο λογισμικο ακομη καλυτερα!!! (σπασμενο ομως) Save me!!!!!!!!!!
g_kol1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 java υποθέτω μηπως ξερεις κανενα λογισμικο. Ευχαριστω παντως για την αμεση απαντηση
Evgenios1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Αυτο που θελει ειναι ενα προγραμμα ERP . Θα σου ελεγα να βρει καποιο που ειναι ετοιμο! Πωσο να κανει?? κανα 100ρικο? Αυτος ο τυπος ποργαραμματος ειναι πολυσυνθετος database,gui , επικοινωνιες μεταξη η/υ ,φρου φρου και αροματα!!!!
g_kol1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Αυτο που θελει ειναι ενα προγραμμα ERP . Θα σου ελεγα να βρει καποιο που ειναι ετοιμο! Πωσο να κανει?? κανα 100ρικο? Αυτος ο τυπος ποργαραμματος ειναι πολυσυνθετος database,gui , επικοινωνιες μεταξη η/υ ,φρου φρου και αροματα!!!! το πιο φθηνο ειναι 450 και δεν κανει κιολας ολα αυτα που θελω. Γιάυτο ρωταω
Evgenios1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 το πιο φθηνο ειναι 450 και δεν κανει κιολας ολα αυτα που θελω.Γιάυτο ρωταω Εδω στα σχολεια (και δημοσια) αγοραζουν προγραμματα διαχειρισης μισθων τα οποια η τιμη ξεπερνα τα 600 ευρωπουλα (το λεω λογου της παλιας μου δουλειας). Ξερω γω .... ψαξε κατι σε open source..Ενα πραμα δε μπορω να καταλαβω, γιατι υποτημας τοσο πολυ την αγορα ενος λογισμικου, και ψαχνεις κατι το σπασμενο...Θα αγοραζες κλεμμενω αμαξι ?Γιατι να αγορασεις σπασμενο λογισμικο ? Που στο κατω κατω της γραφης , σου λυνει τα χερια!!
timekeeper Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Εσύ τι εμπειρία έχεις από προγραμματισμό; Έχεις δουλέψει με άλλες γλώσσες; Πόσο σε πιέζει ο χρόνος;
gtroza Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 http://www.google.com/search?q=open+ERP&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=mozilla&rls=com.puppylinux:en-US:unofficial .
Praetorianos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Αν θέλεις κάτι ελαφρύ και δωρεάν δοκίμασε το πρόγραμμα ΔΙΑΣ: http://www.starmessage.gr/crm_software.html Είστε σίγουροι ότι χρειάζεται ERP, δεν είναι too much? g_kol1 για πες περισσότερες λεπτομέρειες στο τι ακριβώς χρειάζεσαι και ποιο είναι το μέγεθος της επιχείρησης γιατί μπορεί το ΔΙΑΣ να μην σου κάνει ούτε για πρωϊνό. Έβαλες λάθος τίτλο και μπορεί να μην πάρεις όσες απαντήσεις θα ήθελες..
g_kol1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 το διας το εχω δει αλλα δεν κανει γιατι θελω συγκρησεις τιμων προιοντων ιδιων που τα προμηθευουν διαφορετικες εταιρίες ελεγχο αποθηκης (που δεν εχει το διας). Το μεγεθος της συγκεκριμενης επιχειρησης δεν ειναι και τοσο μεγαλο κατα την γνωμη μου (γεωργικα εφοδια) αλλα το διας ειναι λιγο........
Maniakos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 g_kol, δεν έχει κανένα νόημα να ξανα-ανακαλύψεις τον τροχό. Σίγουρα υπάρχουνε προγράμματα που κάνουνε την δουλειά που θές και επίσης τα ERP συγκεκριμένα γίνονται όσο customize θέλει ο πελάτης. Αυτό είναι και το νόημα του οπότε καλύτερα να μιλήσεις με 2-3 εταιρίες και τους πείς τι θες ακριβώς ώστε να μάθεις και το κόστος για κάτι τέτοιο. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι τα λεφτά μόνο αλλά τον χρόνο που θα ξοδέψεις για να φτιάξεις αυτό που θες (άπειρες ώρες αφού δεν έχεις εμπειρία) συν το testing, συν τα χιλιάδες προβλήματα που θα βγάλει με το καλημέρα, συν συν συν.... Καλύτερα να κοιτάξεις να βρείς κάτι έτοιμο. Δεν ξέρω άμα θα χρειαστείς ERP συγκεκριμένα αλλά σίγουρα υπάρχουνε έτοιμες λύσεις. Όχι δεν έχω να προτείνω κάποια συγκεκριμένη δυστυχώς αλλά ξέρω ότι δεν συμφέρει να πετάξεις άπειρο χρόνο από την ζωή σου για κάτι που υπάρχει ήδη. Επίσης, θα μπορούσες να σκεφτείς το να στο φτιάξει κάποιος freelancer και να κάνει αυτά τα πολύ συγκεκριμένα πράγματα που θές.
ilias_t Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Το να φτιάξεις κάτι από την αρχή μόνος σου, δε μου φαίνεται να αξίζει. Αν έχεις εμπειρία με προγραμματισμό, μπορείς να εγκαταστήσεις ένα open source application και να το παραμετροποιήσεις κατάλληλα. Για Open Source ERP & CRM Software σε Java δες εδώ: http://java-source.net/open-source/erp-crm Επίσης υπάρχουν και τα κλασικά SugarCRM και vTiger. Αν ξερετε να μου συστησετε ενα ετοιμο λογισμικο ακομη καλυτερα!!! (σπασμενο ομως) Not cool...
g_kol1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Σας ευχαριστω πολυ παιδια για το ενδιαφερον σας και για τις συμβουλες σας. Θα το ψαξω και θα δω τι θα κανω. Απλα σκεφτομουν να φτιαξω κατι εγω, οχι για το οικονομικο κοστος τοσο πολυ οσο γιατι μ'αρεσει να ασχολουμαι και να μαθαινω, και οσο για ελευθερο χρονο υπερβολικα πολυ. απλα ειμαι Ορεστιαδα εδω κ 5 χρονια κ μ'εχει δεσει τα ψερια αυτη η πολη. Θελω να μαθω C++ kai php και δυστιχως δεν υπαρχει σχολη εδω πανω.
HamerZ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Παίρνεις βιβλία e-books κτλ και αρχίζεις διάβασμα για php, C++ κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.