PCharon Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 @pappous_soulis: ομολογώ πως το ποδηλατάκι μου αρέσει κι εμένα πάρα πολύ! @frenzy: δε νομίζω να είναι τυχαία η έμπνευση με το ποδήλατο... Εκτός του να ευχαριστήσουμε τον συμφορουμίτη isaias1983 για τις συλλεκτικές (!) φωτό, να πούμε πως για τα λεφτά που έδωσε είναι ΟΚ η κάρτα, απλά δεν είναι η 9600-ευκαιρία που θα έλπιζε κάποιος. Για τα λεφτά της πάντως θα κάνει τα αντίστοιχα (πρόκειται για τη mobile έκδοση της 9600 τοποθετημένη σε κανονική PCIe, δεν τρέχει τίποτα). Όχι τίποτ'αλλο, αλλά επειδή πέσαμε με τα μούτρα νιώθω και τύψεις μήπως στεναχωρήσαμε το συμφορουμίτη. Απλά ήταν μια καλή ευκαιρία για γέλιο με την κάρτα "αγνώστου προέλευσης".
tmjuju Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 isaias1983, καλή εβδομάδα! Boyzzz Μου φτιάξατε τη μέρα με το χιούμορ σας! Ξεφεύγει από τα καθιερωμένα γκρινιάρικα Threads! Συλλεκτική!!!!
mikeharitakis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 ρε φιλε δεν παιζει να ειπαρχει αυτη η καρτα..εχει υποστει μετατροπη γιατι ολες οι ΧΧΧΧm καρτες ειναι για λαπτοπ...οποτε εχει πεχτει modia απο καπιον/καπιους που μετατρεπουν τις λαπτοπ καρτες που δεν πουλιουνται ευκολα σε desktop καρτες για να τις ξεφορτωθουν..μπορει και ο ιδιος ο πωλητης να μην το ξερει..απλα του τις φερνουν ετσι και τις δινει και αυτος ετσι..
SpY Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Όπως και να έχει είναι συλλεκτική. Πούλα την στο eBay σαν συλλεκτική και με τα λεφτά που θα πάρεις αγοράζεις μια ΑΤΙ 4870
EliasKir Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Το μαγαζι που την πουλησε ομως σηκωνει μια καταγγελια. Ξερω οτι εχουν καταντησει γραφικα τα ποστ για τις καταγγελιες αλλα σε αυτη την περιπτωση ειναι το σωστο.
isaias1983 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Το θεμα δεν ειναι να την στειλω πισω...Εχω ηδη δωσει 45+8 ερυω μεταφορικα=53....Αν δωσω αλλα 8 ευρω μεταφορικα θα παω στα 61 ευρω...Δεν εχω διαθεση να δωσω αλλα λεφτα λοιπον.Η καρτα δουλευει μια χαρα σε VISta x64...Βεβαια δεν παιρνει κανονικους drivers απο nvidia κ αναγκαστηκα να βαλω modded inf για να παρει τους drivers κ να κανει install.Επισης οι επιδοσεις της στο 3dmark06 ειναι ισες με μια 9400gt περιπου.... Εγω παραγγειλα αυτη: http://technoshop.gr/product_info.php?products_id=7674 Απο οτι εχω καταλαβει απο χθες απο τα forum που εχω ποσταρει το συμβαν προκειται για ΑΠΑΤΗ...Ειτε απο τον πωλητη ειτε απο τον προμηθευτη του... Επισης δεν προκειται να του την στειλω πισω αν δεν μου στειλει πρωτα μια καρτα 9600gt.Αν μου ζητησει να την στειλω πισω για να μου την αλλαξει τι να κανω?? Η καρτα ειναι το πειστηριο της ΑΠΑΤΗΣ...Οποτε πιστευω οτι το καλυτερο που πρεπει να κανω ειναι να περιμενω να μου στειλει μια αλλη κ μετα να του την στειλω πισω εννοειται με εξοδα μεταφορας δικα του.... Εσεις τι μου προτεινετε να κανω??Αν υπαρχει καποιος ειδικος για τετοιες περιπτωσεις ας μου πει.Δεν με νοιαζουν τα λεφτα που εδωσα ουτε κ θελω να τα παρω πισω... Απλα θελω να πληρωσει οποιος φταιει στην τελικη.Σκεφτομαι να στειλω email στο μαγαζι μηπως βγαλω ακρη.Γιαυτο περιμενω τις αποψεις σας για να με βοηθησετε. Ευχαριστω για ολες τις απαντησεις!
mits@kos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 EPIC THREAD !!! Φίλος, και μόνο με το υλικό αυτού του thread να στείλεις ένα mail στο κατάστημα και σε κάποιον φορέα προστασίας καταναλωτών, δεν θα ξέρουν πού α κρυφτούν (μπορεί και να σου προσφέρουν τπτ με αντάλλαγμα τη σιωπή σου, χαχαχα :Ρ !!).
isaias1983 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μολις εκανα post στο επισημο forum της NVIDIA. Link: http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=91546 Aς δουμε τι θα επακολουθησει!!
eSATA Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 εμενα παντως ψευτικη μου φαινεται:p πως ειναι ετσι κολλημενο το αυτοκολλητακι κανα clone κινεζικο θα ειναι δε παιζει να ειναι nvidia:-)
isaias1983 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Οποτε ποια ειναι η γνωμη σας??Τι πρεπει να κανω?
VAssassin Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Οποτε ποια ειναι η γνωμη σας??Τι πρεπει να κανω? Αρχικα, να μιλησεις με το μαγαζι που σου την πουλησε και να ζητησεις τα λεφτα σου πισω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 πράγματι υπαναχώρηση...
SomethingGR Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 χαχαχα καλη φαση, καλλα αφτοι οι κινεζοι δεν παιζονται φτιαχνουν απομιμισεις ps3 psp και τα λοιπα μεχρι και το iphone αντεγραψαν και τα εκαναν και θαλασσα. Παραδειγματα 1:http://www.youtube.com/watch?v=1bK862eKdKo 2:http://www.youtube.com/watch?v=B2tVE7qRLwk Και τωρρα ιδου και οι fake gpu's Αντε και με το καλο Ferrari made in china:shock:
nick#18 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 ακομα δεν βρεθηκε καπιος στην nvidia να απαντησει....pff θελω να μαθω τι ειναιιιι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.