Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με upload στο rapidshare! Ιδέες?

CC-Gio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από πολλά αρχεία που είχα ανεβάσει εδώ και πολύ καιρό (στο Premium account μου), είπα να ανεβάσω ακόμα μια αμερικάνικη σειρά με το προγραμματάκι του rapiduploader....

Περνάω όλα τα συμπιεσμένα αρχειά να ανεβάσω (εχω συνδεθεί και στο premium account μου) αλλά δεν ξεκινάει το upload...

Καμιά ιδέα? Ποιό είναι το όριο για upload στο rapidshare?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Το όριο είναι 500gb. Είχε προβλήματα αυτές τις μέρες. Δοκίμασε κ τον rapidshare manager,μπορείς να ανεβάσεις μέχρι 200mb αρχεία.

Δημοσ.
Δοκίμασε να τα αναιβάσεις ένα ένα απο το prenium account .

Ενα ενα ανεβαινουν... με το rapiduploader δεν ανεβαίνουν...

Τι αλλο μπορει να παιζει?:confused:

Δημοσ.

Και σε μένα το ιδο κάνει.Κτεβασα τον καινουριο RapidUploader που δίνει αλλα δεν μπορώ να συνδεθώ στον λογαριαμό μου!!! Απ το site ανεωάζω κανονικά !!! Τί γίνετε?

Δημοσ.
Ενα ενα ανεβαινουν... με το rapiduploader δεν ανεβαίνουν...

Τι αλλο μπορει να παιζει?:confused:

Είχα το ίδιο πρόβλημα μέχρι που έβαλα την τελευταί έκδοση του rapiduploader. Τώρα μπορώ και ανεβάζω, απλά όχι στο λογαριασμό μου καθώς δε συνδέεται.

Δημοσ.
Είχα το ίδιο πρόβλημα μέχρι που έβαλα την τελευταί έκδοση του rapiduploader. Τώρα μπορώ και ανεβάζω, απλά όχι στο λογαριασμό μου καθώς δε συνδέεται.

θελω όμως να ανέβαζω στο λογαριασμό μου για να παίρνω πόντους!

Δημοσ.
θελω όμως να ανέβαζω στο λογαριασμό μου για να παίρνω πόντους!

Για εμένα δεν είναι τόσο θέμα πόντων όσο του ότι θέλω να ανεβάζω στο λογαριασμό μου για να μη σβήνονται τα αρχεία.

Δημοσ.
>http://rapidshare.com/files/85989422/rs_manager.rar

Μέχρι να στρώσουν τα πράγματα και μόνο για χρήστες με Win.XP

Από άλλο forum....

Νόμισα ότι είναι κάτι διαφορετικό αλλά είναι το ίδιο πρόγραμμα που έχει και στο Rapidshare. Στην εγκατάσταση μου βγάζει το funky μήνυμα λάθους "Exception has been thrown by the target of an invocation".

Δημοσ.

Εγώ δεν ανεβάζω,μόνο κατεβάζω (24/7 jDownloader) και γι αυτό δεν έχω άποψη.Όμως εκεί που το είδα λέγανε ότι ψιλοβοηθάει.

Τι να σου πω,νόμισα ότι μπορώ να βοηθήσω,sorry.

Δημοσ.
Εγώ δεν ανεβάζω,μόνο κατεβάζω (24/7 jDownloader) και γι αυτό δεν έχω άποψη.Όμως εκεί που το είδα λέγανε ότι ψιλοβοηθάει.

Τι να σου πω,νόμισα ότι μπορώ να βοηθήσω,sorry.

Σχωρεμένος.

Την λύση έδωσε το ίδιο το Rapidshare, απαντώντας στο e-mail μου με link για καινούργια έκδοση, την 1.99953 αντί της 1.999 που δε δούλευε.

http://images.rapidshare.com/software/rapiduploader/RapidUploader.exe

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...