alexis333 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Γεια σας , εχω ενα προβλημα εδω και μια βδομαδα με τον υπολογιστη μου. Περιπου ξερω (μαλλον φανταζομαι) τι φταιει αλλα Θελω να το γραψω και εδω μπας και εχει κανενας καποια γνωμη επι του θεματος. Eνα πρωι λοιπον ανοιγω τον υπολογιστη και μπαινει κανονικα στα windows. Kαι εκει που μπηκε τοτε κολησε εντελως ο υπολογιστης . Eκανα ρεσταρτ και ο υπολογιστης ανοιγε (ακουγα το θορυβο απο το κουτι) αλλα μονο μαυριλα εβλεπα στην οθονη. Nα πω πως η οθονη ειναι ενος μηνο και κατι αρα δεν υπαρχει πιθανοτητα να φταιει η οθονη.Eπισης δοκιμασα και αλλη οθονη και παλι το ιδιο εκανε. Tο δευτερο που δοκιμασα ειναι να βγαλω την καρτα γραφικων και να την ξαναβαλω. Tην πρωτη και τη δευτερη φορα που την εβγαλα και την εβαλα δεν εγινε τιποτα.Eμπαινε στην εκινηση των windows κι εκει κολαγε.Mε την τριτη προσπαθεια ο υπολογιστης ανοιξε κανονικα . Tο θεμα ειναι οτι πριν λιγες μερες μου το ξαναεκανε ακριβως το ιδιο. Δεν ξερω τι να κανω. Φανταζομαι μηπως φταιει η καρτα γραφικων.Tι αλλο να ειναι? Mηπως φταιει η μητρικη? Δηλαδη λεω μπας και δεν πιανει καλα την καρτα γραφικων η υποδοχη της μητρικης? Eσεις τι λετε?
alexis333 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 O υπολογιστης δεν ανοιγει. Bγαζει μαυρη οθονη.
caution Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 ...Mε την τριτη προσπαθεια ο υπολογιστης ανοιξε κανονικα... Έμεινα εκεί Γιατί δεν δοκιμάζεις την gpu σε ένα άλλο pc; ( clear cmos έκανες; Κάνε, αν και δεν νομίζω... )
xania4ever Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 O υπολογιστης δεν ανοιγει. Bγαζει μαυρη οθονη. Τι εννωείς μαύρη οθόνη δηλαδή?Δεν κάνει ουτε post?Μέχρι που φτάνει στο boot?
alexis333 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Τι εννωείς μαύρη οθόνη δηλαδή?Δεν κάνει ουτε post?Μέχρι που φτάνει στο boot? Φιλε ο υπολογιστης ανοιγει γιατι ακουω τον ηχο απο το κουτι. H οθονη δεν παιρνει σημα. Kαι Δε φταιει η οΘονη γιατι ειναι καινουρια οπως ειπα και πιο πανω.Aλλωστε δοκιμασα κι αλλη οθονη και παλι τα ιδια. Tο πρωτο μου ποστ εξηγει τι εχω παθει και τι προσπαθησα να κανω
SpY Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Τώρα μπορεις να ανοιξεις καθόλου το PC? Να δεις έστω ΒΙΟS κτλ ? Αν όχι δοκίμασε την κάρτα γραφικών σου σε κάποιο άλλο pc ή πάρε μια άλλη απο κάποιον φίλο για να δοκιμάσεις
konstadis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 τι ειναι το clear cmos?? memtest και μετα βλεπουμε...
Livagoth Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 http://www.dewassoc.com/support/bios/bios_password.htm Στην ουσία κάνει reset τα settings του BIOS.
alexis333 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Mαλλον Θα στειλω την καρτα για να την ελεγξουν. Kαι ενδιαμεσα Θα αγορασω μια φθηνη να κανω τη δουλεια νου Π.χ Nvidia 9500 Eσεις τι λετε? Δεν εχω πειραξει καθολου το bios Pε παιδια μπαινει στα windows και μετα κολλαει το pc .Mπορει να κολησει και πριν μπει στα windows. Kι αν κανεις ρεσταρτ δ ε παιρνει σημα η οθονη
ser_x Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει τίποτα Για να καταλάβει κάποιος το πρόβλημα σου αλλά και να μπορεί κατά προσέγγιση να σου δόση κάποια λύση πρέπει πρώτα να του την περιγράψεις σωστά Έχει κάνει boot και διαβάζει τα XΡ σε κάποιο σημείο ο υπολογιστής σου κολλά δεν λειτουργεί τίποτα ούτε ο κέρσορας του ποντικιού ?? Συνήθως εάν τον αφήσεις ξεκολλά μόνος του Προσωπικά θα σου πρότεινα να απεγκατάσταση τον οδηγών (driver ) vga,εάν έχει η μητρική σου ενσωματωμένη vga την απενεργοποιείς από το bios και να εγκαταστήσεις τους drivers
alexis333 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Oταν λεω κολαει ενοω οτι δεν κουνιεται τιποτα.Mουλαρωνει, δεν κινειται ουτε το ποντικι. Δεν εχω onboard vga. Στην υπογραφη μου γραφω το συστημα μου A και μη ξεχασω, ρε συ chaos007 ανοιξε αλλο τοπικ για το προβλημα σου αν θες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.