adi32 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 http://disney.go.com/disneyinteractivestudios/bolt/ Αρκετα καλο game οχι μονο για μικρους με φοβερη ποικιλια πιστων
OROKUSAKI Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 ΝΑΙ ειναι αρκετα καλο μου το εφερε σημερα ο θειος! Αλλα δεν συγκρινεται με το NECROVISION!!
pscrazy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 ΝΑΙ ειναι αρκετα καλο μου το εφερε σημερα ο θειος! Αλλα δεν συγκρινεται με το NECROVISION!! Aρα το bolt ειναι καλο game παιδες, αφου δεν συγκρινεται με το necrovision κατα οrokusaki εχει ελπιδες διακρισης!:lol::lol:
OROKUSAKI Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Aρα το bolt ειναι καλο game παιδες, αφου δεν συγκρινεται με το necrovision κατα οrokusaki εχει ελπιδες διακρισης!:lol::lol: δν καταλαβες, το necroviison ειναι πολυ καλυτερο απο το bolt. βασικα επαιξα μονο 1 λεπτο να δω πως ειναι,:lol: μεχρι να τερματισω το necrovision δεν παιζω δεν παιζω τιποτα αλλο.
pappous_soulis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Αφού δεν είναι PC exclusive, δεν αξίζει. Δε το συζητάμε.
adi32 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δε νομιζω οτι εχουν καμια σχεση για να συγκριθουν το ενα ειναι με πολεμο τερατα κλπ και το αλλο ειναι στυλ Tombraider παιδικο καρτουν Εχω ενα προβλημα Οταν αποθηκευσω σε ενα σημειο το παιχνιδι και μετα το κλεισω και κανω load με βγαζει παλι απο την αρχη της πιστας που εχει κανει autosave
polonos1313 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Αφού δεν είναι PC exclusive, δεν αξίζει. Δε το συζητάμε. Χαχαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol:
Silok Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 δν καταλαβες, το necroviison ειναι πολυ καλυτερο απο το bolt. βασικα επαιξα μονο 1 λεπτο να δω πως ειναι,:lol: μεχρι να τερματισω το necrovision δεν παιζω δεν παιζω τιποτα αλλο. Παρεκτράπηκες για ένα λεπτό?Στην αναφορά αύριο
OROKUSAKI Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 το ξεκινησα σημερα αφου τερματισα το necrovision. δεν ειναι τοσο καλο οσο η ταινια αλλα λεω να το παιξω γιατι ειναι φοβερο!!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 δεν ειναι τοσο καλο οσο η ταινια αλλα λεω να το παιξω γιατι ειναι φοβερο!! φοβερος > καλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.