Προς το περιεχόμενο

router με τιμη εως 80 ευρω

Jason13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

A.κλειδωνεις το ασυρματο σου να μην σε κλεβουν.β.αναλογως το upload Που εχεις απο τον isp ρυθμιζεις και το upload sto προγραμμα.την χρηση τομη θα την βρεις εσυ.εγω εχω 13 μβιτ 1024 up και για να κατεβαζω full πρεπει να εχω Max upload αντι για 110 που ειναι το μαχ να εχω μεχρι 50.εκει ολα οκ.επισης στον ρουτερ σου Kane port forward για να παιξουν οι θυρες του utorrent και να εχεις max ταχυτητα. http://www.portforward.com

αν εχεις ασυρματη καρτα ναι μπορεις να παρεις ιντερνετ απο τον γειτονα.αυτο με τοdslam δεν το καταλαβα που λες να δεις dslam.το dslam ειναι το μηχανημα toy isp εκει που καταληγει η γραμμη σου δηλαδη.επισης το max upload μην το ρυθμιζεις γενικα αλλα προσπαθησε να το ορισεις ανα τορρεντ,αν το περιορισεις με κανα net limiter Μετα θα εχεις αλλα θεματα.για μενα παντως το πρωι κατεβαζχε οτι θες και κλεινε Upload και το βραδι αφηνε το να seedarei full.αυτο κανω εγβ και εχω 1 terrabyte upload.Ολο το βραδι seedaro me 110 kilobytes.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΕΛΕΟΣ..η το wag200g φταει ή η πΟΤΕ ..ειναι δυνατον να κατεβαζω με 122kb τωρα.??.Πριν δηλ. 2 μερες που το εβαλα κατεβαζω m torrent με 22 kb ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ..τι εγινε?με ποιασανε που δεν κανω upload??κατεβασα nero 9 τριαλ να δω μηπως φταει η πΟΤΕ αλλα τελικα κατεβαζε με 430kb συνεχεια το nero αλλα το μtorrent ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ..WHY??:cry:

Δημοσ.

σου απαντησα στο αλλο.επισης δοκιμασε με αλλο torrent.και δοκιμασε απο καποιο Private tracker γιατι αυτο που λες ειναι λιγο δυσκολο.και προσεχε με ποσο ανεβαζεις.για δοκιμη βαλε azureus

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...