Προς το περιεχόμενο

router με τιμη εως 80 ευρω

Jason13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ εμενα μου ειπαν linkys να παρω αυτο?μαλλον αυριο θα παω για να δω ιδεες..:-D

απο τι μου ειπε ενας εδω και απο αλλου..κετεληξα στο

LINKSYS WAG160N-EU WIRELESS-N ADSL2+ GATEWAY (ADSL OVER PSTN)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615201 89ευρω

αλλα υπαρχει και στο multirama

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0363561&catid=050400 79ευρω

και τη διαφορα εχει αυτο sto multirama

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0317673&catid=050400

πειτε μου απο που να το παρω(αν υπαρχει πιο φθηνο αλλα με αντικαταβολη(αν ειναι online καταστημα) ή απο oteshop πιο φθηνο με αναβαθμιση στα 4mbps :-)

thanks poulinos και lak10 ..θα σας πω τα νεα:P

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τα linksys ειναι απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν.τετοιο ειχα κι εγω μεχρι που εβαλα hol.αυτο που ειχα εγω βεβαια δεν ειχε αποσπωμενη κεραια και δεν ειχε και δυνατο ασυρματο σημα.

belkin δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα.

φιλε μου εγω θα επαιρνα με εξωτερικη κεραια παντως.μπορει καποια στιγμη να χρειαστεις να βρισκεσαι μακρια απο το router...

Δημοσ.

δηλ. απο το Multirama ποιο απο τα δυο συμφερει και οταν λες σημα..για αυτο που λεω εγω ή για παλιοτερο?

Δημοσ.

α.το n παιζει πιο δυνατα πιο γρηγορα πιο μακρια απο το g.

β,απο το Multirama kanena.to δευτερο ειναι access point oxi adsl router δηλαδη περνει ιντερνετ απο αλλο adsl router και το δινει ασυρματα ενω το πρωτο ειναι χαλια δεν παιρνει ευκολα Ip>οποτε αν θες linksys η το wag200 η το 160n to wag οχι το wrt.Οτι ειναι wrt δεν ειναι adsl router αλλα σκετο ρουτερ(access point).

belkin οχι.

β.η κερεεα ειναι σχετικο.και μεγαλυτερη κερεα χωρις ενισχυση σηματος δεν σημανει οτι θα κανει θαυματα .και λιγα ρουτερακια εχουν αποσπωμενη.και αμα ειναι να παρει κατι μαπα μονο και μονο επειδη εχει αποσπωμενη δεν λεει.σκοπος ειναι να παρει ενα σταθερο ρουτερ παρα κατι που θα τον πεταει εξω.αν ειναι 10 οροφοθς το σπιτι εκει δνε πιανει και με δεν ξερω ποσα dbi κερεα.

Δημοσ.

sthn εγραψα.και jason τι εννοεις με αυτο που ρωτησες τον αλλον πριν 2-3 ποστ για το σημα που λες¨για αυτο που λεω εγω η για παλιοτερα?'' τι εννοεις διοτι δεν καταλαβα τι τον ρωτησες.

Δημοσ.
τα linksys ειναι απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν.τετοιο ειχα κι εγω μεχρι που εβαλα hol.αυτο που ειχα εγω βεβαια δεν ειχε αποσπωμενη κεραια και δεν ειχε και δυνατο ασυρματο σημα.

belkin δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα.

φιλε μου εγω θα επαιρνα με εξωτερικη κεραια παντως.μπορει καποια στιγμη να χρειαστεις να βρισκεσαι μακρια απο το router...

αυτο που ειχα εγω βεβαια δεν ειχε αποσπωμενη κεραια και δεν ειχε και δυνατο ασυρματο σημα.<--λεει αυτο που ειχα γω(alexcloneclone)

JASON13

δηλ. απο το Multirama ποιο απο τα δυο συμφερει και οταν λες σημα..για αυτο που λεω εγω ή για παλιοτερο?

και λεω εγω αυτο που ειχες ειναι αυτο που ειπα το linksys http://www.multirama.gr/products/pro...1&catid=050400 ή παλιοτερο μοντελο ,απο αυτο, που δεν σου επιανε σημα? αυτο ρωτησα:-D

Δημοσ.

συγνωμη pouline :cry: πηρα το http://www.multirama.gr/products/product?pid=0336286&catid=050400 wag200g :-D με conn-x 4mbps που ΄΄μαλλον΄΄θα παει 8 mbps ..ρωτησα στου ελληνικου το καταστημα και τους το ειπα και μου λενε δεν εχει ερθει καμια αναφορα για αναβαθμιση..:lol: ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ..ααα:X

ελεος ΗΡΘΑΝ ΤΑ 4 MBPS σε 4 ωρες απο 1mbps και μαλιστα με baudec8002usb και κατεβαζει με 280kbps και το modem αυτο φτανει τα 2mbps αυριο παιρνώ ασυρματο wag200g πρεπει να κανω κατι για να γινει ασυρματο??

με αυτο το modem baudec.... κατεβαζε φουλ στα 410kbps με 380kbps:-D

Δημοσ.

το baudtec to usb φτανει τα 8 mbps(g.dmt) οπως ολα τα usb modemakia.δεν υπαρχει μοντεμακι που να φτανει τα 2.οχι το ρυθμιζεις san pppoe/llc vpi 8 vci 35.firmware αν εχει παλιο παιρνα απο το site tis linksys το 1.01.06.μην ξεχασεις να παρεις annex a(adsl over pstn). μην σου δωσουν κανενα annex b.και στην καρτελλα wireless kai wireless security να κλειδωσεις με wpa2 το ασυρματο.αμα κανεις firmware update το κανεις με καλωδιο.ωραιο ρουτερ ειναι το wag200

Δημοσ.

ok λα8ος για το μodem..θα παρω annex A pstn...:-D δηλ. τωρα που με ενσυρματο κατεβαζω full με το ασυρματο μπορει να κατεβαζω και λιγοτερο? και το modeμ φταιει που μερικες φορες εκει που κατεβαζω sto mtorrent απο 250kb εναν φακελο τον κατεβαζει ξαφνικα στα 100kb και μετα παει πανω κατω μεχρι να κολλησει σε περιπου 200κβ ??να πω την αληθεια μενει 250κβ και μετα πηγαινει σαν τρελο..μερικες φορες φτανει τα 460κβ αλλα σπανια και συνηθως 400αλλα πεφτει παρα πολυ μετα 100κβ και ξανα ανεβαινει..φταει το μοdem ή ετσι πανε οι υψηλες ταχυτητες?

Δημοσ.

μπορει κατι με το Modemνα γινοταν μπορει ομως απλα επειδη ειναι p2p μπορει αναλογως το φορτο και πσσοι τραβανε να κατεβαζεις πιο γρηγορα η πιο αργα.επισης δεν πρεπει να δινεις full διοτι ετσι χαλας το download sou.να μην seedareis full.ναι με wireless Ισβς κατεβαζεις λιγο λιγοτερο εκτος αν εχεις καμια παναρχαια καρτα.ειναι λιγο λιγοτερο ουτε αξιο σημασιας.βεβεα καποιες φορες εχω πετυχει και περιπτωσεις που κατεβαζε με την μιση ταχυτητα απο το το καλωδιο.τωρα τι εφταιγε μην ρωτας.1000 kilobytes me ethernet 500 me wifi

Δημοσ.

ξερεις ποια ειναι μαγκια(για μενα) κατεβαζω με unlimited το μtorrrent kai upload ή seedarw με 6kb..αν βαλω παραπανω πεφτει λιγο πιο κατω και αν βαλω 5 ή πιο κατω πεφτει για τα καλα στο 10kb ,,6upload to kalytero:lol:

Δημοσ.

6 kilobytes upload Με την συνδεση?εγωβ που εχω 1024 upload seedaro kai me 50 ανετα.γενικως καλο ειναι αμα θες να κατεβαζεις κιολας να δινεις με το μισο της συνδεσης σου.το βραδι βεβεα seedaro 110 max.με αυτο που εγραψες μπερδευτηκα λιγο τι εννοεις αλλα οκ

Δημοσ.

Οχι ρε απλως εχω 4 mbit επιτελους:-D..και βαζω unlimιted download στο μtorrent και upload βαζω αντι απεριοριστα βαζω 6kb το οποιο αν το βαλω εκει το download θα ειναι full και to upload 6kb συνεχεια θα κατεβαζει full..αν βαλω και Unlimited στο upload θα κατεβαζω απο 420kb στα 200kb ενω αν βαλω στα 5kb upload παλι θα κατεβαζ λιγοτερο ενω 6kb αν το βαλω να φτανει maximum κατεβαζει το modem(διοτι δεν εχω εγκαταστησει ακομα το wag200g περιμενω να μου το βαλει ο ξαδερφος μου) με ταχυτητα 425kb για 4 ωρες συνεχως..γι αυτο το εχω το upload μαχιμθμ 6κβ AΛΛΑ μπορει και παραπανω..δεν ειναι οτι τοσο ποιανει.:-D

download unlimited -απεριοριστα

upload maximum το εχω με 6kb

ταχυτητα ληψης 425kb

για router δεν ξερω τι θα ρυθμισω.δεν ξερω καν πως ειναι το router

ΑΝ

download unlimited '

upload βαλω maximum 5kb και κατω ή 7 και πανω..

ταχυτητα ληψης 250κβ και λιγοτερο

το συνδεσα αλλα ενσυρματα λογο ακτινοβολιας.:-)

2 ερωτησεις

1)μπορω με ασυρματα να δω διπλανους μου με ασυρματα δικτυα???και μπορει να συνδεθει με dslam..:-D

χαζες ερωτησεις:whistle:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...