Προς το περιεχόμενο

Δυνατότητες Intel P3 στα 650mhz?

kantaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έχεις αρκετή RAM ( τουλάχιστον 192ΜΒ για να μη σέρνεται), δεν θα έχεις πρόβλημα να τρέξεις XP με αυτόν τον επεξεργαστή.

Δημοσ.

την παλευουν τα xp αλλα δε μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα. Ακομα και το browsing ειναι δυσκολο μιας και οι απαιτησεις και ο ογκος δεδομενων του ιντερνετ σημερα δεν εχει σχεση με 9-10 χρονια πριν

Δε θα μπορεις να κανεις πολλα πραγματα ταυτοχρονα ειδικα ποσο μαλιστα αν παιζεις με τις τελευταιες εκδοσεις των προγραμματων που θα χρησιμοποιεις

Δημοσ.

Σε καποιες σελιδες θα εχεις προβλημα οπως ειπωθηκε παραπανω....Θα το δεις κυρίως οταν πας να σκρολαρεις οπου και θα τρως χοντρα σκαλωματα....

• Moderators
Δημοσ.
Αν εχεις ~256mb ram μπορεις να το δοκιμασεις...

Αν δεν εχεις απλα αστο.

Να συμπληρωσω:

Αν δεν εχει, μπορει να παρει :-)

Εγω πηρα 3x128 pc133 προς 5 ευρω η μια απο ενα μελος εδω μεσα :-)

Για ΕΛΑΦΡΥ browsing (=chrome), καθως και listening to music και τετοια ειναι μια χαρα!

Δημοσ.

Εχω Pentium III @ 697 με XP Pro (SP3) με 512 RAM. Γενικά δεν είχα κανένα παράπονο (χωρίς να έχω τρελές απαιτήσεις, σε αντίθεση πιθανόν με πολλούς χρήστες εδώ στο forum. Βέβαια και DVD γράφω, και video editing κάνω και μουσική και internet, αλλά με το ανάλογο τίμημα). Για την ακρίβεια μέχρι το SP2 ήμουν οκ. Μέχρι και antivirus είχα (AVG 7.5) τότε και ήμουν οκ για τα πράγματα που λές ότι το θέλεις. Τώρα πλέον με SP3 το "μηχάνημα" γονατίζει αρκετά, γι'αυτό έβγαλα και το antivirus. Μέχρι και Αutocad και Pro Engineer (σχεδιαστικά προγράμματα) έχω τρέξει χωρίς πρόβλημα (πιο παλιά βέβαια, αλλά πάντα με XP). Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλεις αρκετή μνήμη,

Δημοσ.

Ξεχνάτε κάτι σημαντικό. Τις απαιτήσεις του skype για βιντεοκλήσεις:

For voice and video calls we recommend a computer with at least a 1GHz processor, 256 MB RAM and of course a webcam.

Εδώ θα ζορίζεται λίγο.Στις υπόλοιπες εφαρμογές υπάρχουν λύσεις. Κάποια lite έκδοση των windows, κάποιος ποιο ελαφρυς browser, παλιές εκδόσεις προγραμμάτων κλπ.

Σε γενικές γραμμές όμως θα υπάρχει πρόβλημα με συμπιεσμένα αρχεία νέας γενιάς (divx,zip κλπ).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...