Προς το περιεχόμενο

Speedtouch 530 πρόβλημα!

21century

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, χρειάζομαι τα φώτα σας. Εχουμε εδώ και καιρό 2,5 χρόνια το sppedtousch 530 και όλα σχεδόν καλλα. Ωστόσο δεν μπορω να μπω στις ιδιότητες του μοντεμ -ρούτερ καθώς δεν έχω πρόσβαση. Η προκαθορισμένη ip του απο το ηλεκτορνικό εγχειρίδιο είναι οκ, αλλά δεν αανφέρει πουθενά τον προκαθορισμένο χρήστη και κωδικό ότι κι αν δοκίμασα. Δεν θυμάμαι τι είχε συμβεί στην αρχική εγκατάσταση και δεν μπορω να δω τα στατιστικά του ρούτερ. Δεν κάνω reset γιατί θα χαθούν όλες οι ρυθμίσεις. Προτέινετε λύσεις...

Δημοσ.

δεν υπαρχει default.απο το web interface κανονικα δεν υπαρχει κωδικος.απο telnet Μονο ειναι Administrator χωρις pass και με α κεφαλαιο.

Δημοσ.

Αυτό έχει δοκιμαστεί αλλά χωρίς αποτέλεσμα φιλε μου pouinos και μάλλον κάτι άλλο παίζει. Ωστόσο θα δω και τις πληροφορίες που έχουν αναφερθεί απο παλιότερα πόστ στο φόρουμ.

Δημοσ.

kανε ρεσετ και ας χαθουν και μετα θα δεις οτι δεν εχει κωδικο.απλα στα speedtouch οι μισοι την πατανε ως εξης.οταν κανεις το wizard σου ρωταει username kai pass της συνδεσης σου και μετα καπακια σου ρωταει username kai pass για τον ρουτερ,οι μισοι νομιζουν οτι χαναζηταει για την συνδεση και βαζουν εκει τα ιδια.δες και στο manual και θα δεις οτι δεν γραφει κατι περα απο το Administrator απο telnet.στο λεο γιατι εχω σεταρει πανω απο 200-300 speedtouch.to na to setareis ξανα ειναι 5 λεπτα δουλεια αρκει να ξερεις τα στοιχεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...