john4 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 για σας παιδια εδω και ενα μηνα αντιμετοπιζω ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου...οποτε παταω το κουμπι για να ανοιξει,ανοιγει αλλα ακουγετε μονο το ανεμιστηρακι της vga και δεν συνεχιζει για να μπει στα windows...αμα μετα πατησω restart τοτε ανοιγει κανονικα! τελικα απο οτι καταλαβα μαλλον φταιει το τροφοδοτικο γιατι τωρα οποτε 8ελω να τον ανοιξω παω πρωτα και κλεινω το τροφοδοτικο απο πισω περιμενω λιγο μετα το ξανα ανοιγω,και παταω και το κουμπει του υπολογιστει και ανοιγει κανονικα... το τροφοδοτικο ειναι :thermaltake tr2 power 600watt υπολιπο συστημα ειναι: 1)asus straiker extreme i680 2)core duo 2 6850 (3,00 ghz overcloked στα 3,60) 3)asus 9800gx2 1gb 4)mushkin ddr2 4gb 1066 εντομεταξει τον πηγα στο πλασιο και μου ειπαν οτι ειναι το προβλημα στις μνημες και μου τις αλλαξαν με εγγηση εννοειτε,αλλα και παλι τα ιδια...το μονο καλο ειναι οτι πηρα καλυτερες μνημες γιατι οι αλλες δεν υπηρχαν! παιδια αν καποιος γνωριζει κατι ας με βοηθισει γιατι δεν εχω ορεξει να τρεχω στο πλαισιο παλι αδικα!! ευχαριστω προκαταβολικα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.