Προς το περιεχόμενο

1ο JoomlaCamp @ MediaCamp Athens, την Κυριακή 15 Μαρτίου, 2009, από 15.00-21.00

joomlacamp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αιθουσα ηταν οντως γεματη και το event ηταν πολυ καλο. 2 συμβουλες για την επομενη φορα

1) Περισσοτερες καρεκλες :-D (αν και ημουν απο τους τυχερους που ηταν καθιστοι)

2) Μερικα θεματα καλο θα ηταν να ηταν λιγο πιο συντομα ετσι ωστε να δωθει βαρυτητα σε καποια αλλα. Εγω εκατσα εκει μεχρι το 2ο διαλειμα, σαν συνολο τα θεματα ηταν ενδιαφεροντα αλλα η συζητηση για το ποιο ειναι καλυτερο cms μεταξυ wordpress και drupal πραγματικα ηταν ατελειωτη. Νομιζω οτι μπορουσε να διαρκεσει ποιο λιγο και να δωθει ειτε ποιο πολυ βαρος στο templating ειτε στην θωρακιση του cms απο επιθεσεις.

Ελπιζω να ανεβουν βιντεο απο τις παρουσιασεις που εχασα.

Δημοσ.

@snik

1) Η αλήθεια είναι ότι οι διοργανωτές δεν είχαν περισσότερες καρέκλες γιατί δεν περίμεναν τόσο κόσμο :)

2) Όντως το Joomla vs Drupal vs Wordpress κράτησε λίγο παραπάνω, αλλά νομίζω άξιζε για να ακούσει ο κόσμος και κάτι διαφορετικό και να μπορέσει να συγκρίνει. Εμείς ξέρουμε την δύναμη του Joomla!, αλλά θέλαμε να έχουμε απόψεις από πρώτο χέρι για τα άλλα CMS, επειδή είναι ένα θέμα που "καίει" αρκετούς. Νομίζω ήταν σαφής η απάντηση "γιατί Joomla!;"... ;)

Κατά τ' 'αλλα, είχαμε πολύ καλό feedback γενικά και σύντομα θα οργανωθεί νέο JoomlaCamp, αυτή τη φορά σε μεγαλύτερο χώρο και με παράλληλα events για newbies και advanced, γιατί δεν προλάβαμε στις σχεδόν 6 ώρες να μπούμε ούτε κατά διάννοια στο advanced κομμάτι χθες.

Δημοσ.

Και αυτό (το ότι δεν προλάβαμε να περάσουμε καθόλου στο advanced κομμάτι) ήταν ο καημός μου.... :(

Ίσως να ήταν καλύτερο να γίνει παράλληλα το κομμάτι basic/advanced...

Δεν πειράζει, πήρατε feedback για την επόμενη φορά!!!

γενικά πολύ καλό, και το session Joomla VS Drupal (το wordpress δεν έκανε πολύ αισθητή την παρουσία του) ήταν πολύ καλό!

Θα δώσουμε το παρών κ στα επόμενα!!!!

PS

τα slideshows που κερδίσαμε δεν τα στείλατε ακόμα ε?????????

Δημοσ.

Θα είχε κανείς την καλοσύνη να μας γράψει τι υπόθηκε σχετικά με την ερώτηση "γιατί Joomla;" στο JoomlaCamp; Ισως είναι καλό πάτημα για αντίλογο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...