Προς το περιεχόμενο

Νέο ενσύρματο laser ποντίκι

ChaniaMania

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

G5 γιοκ, ροδέλα stop, εγώ σοκ ως Δευτέρα-τρίτη αμόκ!

Παιδιά αυτά με την εισαγωγή! Μόλις τα έπαιξε η ροδέλα του G5 μου και πρέπει άμεσα να αποφασίσω για ένα νέο ποντίκι.

Η γκαντεμιά νούμερο 2 είναι ότι η εγγύηση (3 χρόνια) έληξε πριν 10-12 μέρες!

Η αλήθεια είναι ότι τα έχω πάρει από φόβο τα logitech και δεν ξέρω αν θα έπρεπε να τα ξαναπροτιμήσω (πέρασε από το μυαλό μου το G9 στα 50ε).

Θέλω ένα ποντίκι ενσύρματο, laser και οπωσδήποτε να αλλάζει η ευαισθησία του με κουμπί (όχι software)..

Τι προτείνετε? :-)

(Δεν με ενδιαφέρει το gaming)

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

αυτο που εδειξε ο e-sata ειναι πολυ καλο και γερο.ειναι δοκιμασμενο.ολα τα internet cafe αυτο εχουν.τι μπουνιες,τι το κοπαναω δεν νιωθει.παρε αυτο αξιζει.

Δημοσ.
αυτο που εδειξε ο e-sata ειναι πολυ καλο και γερο.ειναι δοκιμασμενο.ολα τα internet cafe αυτο εχουν.τι μπουνιες,τι το κοπαναω δεν νιωθει.παρε αυτο αξιζει.

τι χτυπηματα στον τοιχο...δεν καταλαβαινει:P

Δημοσ.

εγω παντως εχω το G5.

μπορει να μην ειναι γερο αλλα γ@μ@ει.

καλο φαινετε αυτο της gigabyte αλλα και παλι θα ελεγα το logitech του e-sata επειδη το εχω δοκιμασει.

Δημοσ.
Αυτό από ότι διάβασα σε παλιότερα θέματα έχει παρουσιάσει σε αρκετούς πρόβλημα με την ροδέλα...

Αυτό το Gigabyte το έχει δοκιμάσει κανείς?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.576555

εγω παντως αυτο χρησιμοποιω 2,5χρονια και παιζουμε ξυλο...

Δημοσ.

Έφυγε το MX518! Λογικά αύριο θα το έχω!

Το πέτυχα στα bnb και μου φάνηκε μια χαρά :)

Λίγο πιο λεπτό από το G5 αλλά θα το συνηθίσω που θα πάει.

Ακόμα από ότι είδα δεν είναι laser αλλά optical, ελπίζω να είναι οκ. Πάντως διαφορά σε αυτό το θέμα δεν κατάλαβα!

Ευχαριστώ eSATA & d3m0n να είστε καλά!

Δημοσ.

χαχαχαχαχα για αυτο το βαζουν στα νετκαφε το MX...για ενδεχομενο "εχασα το Kill" κλπ...ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΟΝΤΙΚΙ...χαχαχαχαχαχαχαχα

ειναι οντως optical και εχει λιγοτερα dpi απο το G5...εγω την αισθανομαι τη διαφορα και προτιμω laser παντως :P

Δημοσ.

Από τα πρώτα click που κάνω με το 518!

Η ροδέλα έχει απίστευτη αίσθηση σε σχέση με το G5 αλλά τα Κουμπιά του κάνουν αρκετά περισσότερο θόρυβο!

Τελικά τώρα που τα έχω δίπλα δίπλα έχουν ακριβώς το ίδιο μέγεθος!

Στο νετ καφέ μου φάνηκε ότι το mx ήταν μικρότερο :P

Ακόμα την διαφορά optical/laser την αισθάνομαι επίσης τώρα που έχω και τα 2 :fear:

Δημοσ.
Έφυγε το MX518! Λογικά αύριο θα το έχω!

Το πέτυχα στα bnb και μου φάνηκε μια χαρά :)

Λίγο πιο λεπτό από το G5 αλλά θα το συνηθίσω που θα πάει.

Ακόμα από ότι είδα δεν είναι laser αλλά optical, ελπίζω να είναι οκ. Πάντως διαφορά σε αυτό το θέμα δεν κατάλαβα!

Ευχαριστώ eSATA & d3m0n να είστε καλά!

σε bnb,g-net,loaded,plug n play αυτο εχουν και καθε φορα που παιζουμε call of duty γκαπ γκουπ τιποτα δεν νιωθουν.

παντως εχω το G5 ειναι κορυφη σε ολα εκτος του οτι αν πεσει μια φορα κατω θα διαλυθει.εμενα παντως με βολευει απιστευτα.

Δημοσ.

Τώρα που το έχω δουλέψει μερικές ώρες πάνω στα προγράμματα που με ενδιαφέρουν έχω καταλάβει πολλές διαφορές! Το G5 όντως δυνατό κόλπο.

Έκανα την βλακεία και άνοιξα το σακουλάκι με το cd και τα manual αλλιώς ίσως να το επέστρεφα για το G9 η πάλι για G5 :shock:

Είναι άψογο το 518 δεν λέω αλλά στο downgrade η διαφορά φαίνεται τελικά :fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...