Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Πχ για τον Mj οπως ανοιξα εγω προχθές http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=304952Εγω ενδιαφερθηκα να ανοιξω αυτο το θεμα για να μπορεσω να βρω ατομα η κανα groupακι η οτι διποτε εκει λοιπον που παει να ξεκινησει η σηζητηση μπαινουν διαφορα ατομα οπως thersh και αρχιζουν να χαλανε το τοπικ καταλαβαίνω ότι το nick μου είναι παράδειγμα και πως δεν το λες με κακία αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση η αναφορά σε μένα είναι ΤΕΛΕΙΩΣ άδικη...το post που έκανα ήταν το 30ο όταν το topic ήταν ΗΔΗ τελείως μπουρδέλο... αν ανοιξω ενα θρεντ απο το οποιο περιμενω καποια βοηθεια πχ και μπαινουν και το σκιζουν μην μπερδεύεις το Μπλα Μπλα με τα άλλα sections του forum...το να "σκίσει" κάποιος topic στα υπόλοιπα sections είναι σπάνια περίπτωση μιας και δεν ζητάνε βοήθεια για περίπτωσεις σπασμένης καπότας κτλπ κτλπ...το συγκεκριμένο topic που ήταν αφορμή για παρών topic ήταν αναμενόμενο να φάει λουκέτο μιας και δεν νομίζω ότι επιτρέπεται να ζητάμε βοήθεια για hacks...
Street-Fighter Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 καταλαβαίνω ότι το nick μου είναι παράδειγμα και πως δεν το λες με κακία αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση η αναφορά σε μένα είναι ΤΕΛΕΙΩΣ άδικη...το post που έκανα ήταν το 30ο όταν το topic ήταν ΗΔΗ τελείως μπουρδέλο... Ναι δεν αντιλέγω αλλα οπως και να εχει προσφαιρες απλόχερα στο να g@!5θει το τοπικ. Το οτι σε εφερα παραδειγμα ειναι γιατι λαμβάνεις μερος στην συζήτηση αυτη και οχι γιατι εχω κατι μαζι σου Φιλικα παντα τα παραπανω.
VAssassin Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 why not? και why not ολα αυτα που λεω??? Επειδη φιλε μου ποιος εισαι εσυ,εγω και ο καθε χρηστης που θα αποφασιζουμε τινος το post πρεπει να φαινεται? Ποιος μας διαβεβαιωνει οτι ο καθενας που σβηνει η κρυβει posts εχει την ικανοτητα να κρινει το ποτε ειναι σωστο να πραξει ετσι? Γι' αυτο αλλωστε υπαρχουν οι moderators.Ως οι καταλληλοτεροι να κρινουν.
million_voices Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Επειδη φιλε μου ποιος εισαι εσυ,εγω και ο καθε χρηστης που θα αποφασιζουμε τινος το post πρεπει να φαινεται?Ποιος μας διαβεβαιωνει οτι ο καθενας που σβηνει η κρυβει posts εχει την ικανοτητα να κρινει το ποτε ειναι σωστο να πραξει ετσι? Γι' αυτο αλλωστε υπαρχουν οι moderators.Ως οι καταλληλοτεροι να κρινουν. οι mods τι ειναι? ακριβοδικαιες μηχανες?
parsifal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 οι mods τι ειναι? ακριβοδικαιες μηχανες? Σε σχέση με ένα μέλος που, σύμφωνα με την πρότασή σου, θα έχει δικαιώματα moderation σε τόπικς που άνοιξε ο ίδιος; «Αριστείδης ο Δίκαιος» και βάλε...
Street-Fighter Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Επειδη φιλε μου ποιος εισαι εσυ,εγω και ο καθε χρηστης που θα αποφασιζουμε τινος το post πρεπει να φαινεται?Ποιος μας διαβεβαιωνει οτι ο καθενας που σβηνει η κρυβει posts εχει την ικανοτητα να κρινει το ποτε ειναι σωστο να πραξει ετσι? Γι' αυτο αλλωστε υπαρχουν οι moderators.Ως οι καταλληλοτεροι να κρινουν. Δεν διαφωνο αλλα δεν μπορεις να μου πεις οτι αν μελετηθεί σωστα και δουλεψει σωστα δεν θα ειναι πιο δημοκρατικο το φορουμ Πχ να μπορουν να ψηφιζουν ατομα απο καποια ποστ και πανω ετσι ωστε και οι modators να εχουν το κεφαλι τους ήσυχο. Παντως αν γινει το 1ο που λεω το ψηφισμα κατα η υπερ θα ειναι άχρηστο
VAssassin Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 οι mods τι ειναι? ακριβοδικαιες μηχανες? Οχι βεβαια, αλλα μας αρεσει δε μας αρεσει αυτοι ειναι επιλεγμενοι απο τον admin του insomnia γι' αυτη τη δουλεια και για καποιους λογους εχουν επιλεγει.Αν δεν μας αρεσει το πως κρινουν, η κανουμε τα παραπονα μας η δεν ξαναμπαινουμε στο site.
Street-Fighter Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Σε σχέση με ένα μέλος που, σύμφωνα με την πρότασή σου, θα έχει δικαιώματα moderation σε τόπικς που άνοιξε ο ίδιος; «Αριστείδης ο Δίκαιος» και βάλε... χαχαχαχαχ καλο Οχι βεβαια, αλλα μας αρεσει δε μας αρεσει αυτοι ειναι επιλεγμενοι απο τον admin του insomnia γι' αυτη τη δουλεια και για καποιους λογους εχουν επιλεγει.Αν δεν μας αρεσει η κανουμε τα παραπονα μας η δεν ξαναμπαινουμε στο site. Ναι αλλα μην ξεχνας οτι και αυτοι ειναι ανθρωποι και δεν μπορουν να ειναι 25 ωρες το 24 ωρο πανω στα pc τους εξαλλου δεν ζουν και απο αυτο
million_voices Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Σε σχέση με ένα μέλος που, σύμφωνα με την πρότασή σου, θα έχει δικαιώματα moderation σε τόπικς που άνοιξε ο ίδιος; «Αριστείδης ο Δίκαιος» και βάλε... δεν εχεις αδικο,μαλλον δεν θα δουλεψει αυτο Οχι βεβαια, αλλα μας αρεσει δε μας αρεσει αυτοι ειναι επιλεγμενοι απο τον admin του insomnia γι' αυτη τη δουλεια και για καποιους λογους εχουν επιλεγει.Αν δεν μας αρεσει το πως κρινουν, η κανουμε τα παραπονα μας η δεν ξαναμπαινουμε στο site. δεν εχει να κανει με την κριση τους αλλα με τον μικρο αριθμο τους και τις αυξημενες αναγκες τεσπα οπως εγραψα και πριν μαλλον δεν θα τσουλουσε καλα κατι τετοιο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Ναι δεν αντιλέγω αλλα οπως και να εχει προσφαιρες απλόχερα στο να g@!5θει το τοπικ.Το οτι σε εφερα παραδειγμα ειναι γιατι λαμβάνεις μερος στην συζήτηση αυτη και οχι γιατι εχω κατι μαζι σου Φιλικα παντα τα παραπανω. να σκεφτείς όμως ότι μετά τη "προσφορά" μου έγιναν λιγότερα posts από πριν... np, δεν με πείραξε όπως είπα πιο δημοκρατικο το φορουμ sorry αλλά όπως λένε και για το irc, "it's a privilege not a right" κοινώς δεν πληρώνουμε, δεν μας πέφτει λόγος...
little loulou Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 οι mods τι ειναι? ακριβοδικαιες μηχανες? πφφφ.. παλι τα ιδια με τους mods.οι mods ειναι απλως καποια ατομα τα οποια "ελεγχουν" οποτε μπορουν το τι γινεται στο φορουμ.επειδη ομως δεν μπορουν να ειναι συνεχεια μεσα και να ελεγχουν ,σκεφτηκανε τα reports. μπορει εσυ να μην σου αρεσει αυτος ο τροπος..δικαιωμα σου.ζητησες λυσεις για να αντιμετωπισουμε το σπαμ και σου ειπαμε για τα reports που ηδη ειναι μια μεθοδος που υπαρχει δεν ειναι αναγκη να λογομαχουμε και να τα βαζει ο ενας με τον αλλον.. δεν ξερω αν υπαρχει κατι αλλο εκτος απο τα ριπορτς..υπαρχει?
Street-Fighter Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 sorry αλλά όπως λένε και για το irc, "it's a privilege not a right" κοινώς δεν πληρώνουμε, δεν μας πέφτει λόγος... Βαλτο μωρε σε εισαγωγικά το δημοκρατικο
alexzzz Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 δεν ξερω αν υπαρχει κατι αλλο εκτος απο τα ριπορτς..υπαρχει? μήνυση κατά παντός υπευθύνου...
parsifal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 δεν ξερω αν υπαρχει κατι αλλο εκτος απο τα ριπορτς..υπαρχει? 1. Common sense. Κάποιος πόσταρε κάπου εδώ γύρω και σχετικό demotivational poster, αλλά είναι τεράστιο γαμώτο! 2. http://en.wikipedia.org/wiki/Ethic_of_reciprocity. Είναι δύσκολο πράγμα όταν είμαστε ταμπουρωμένοι πίσω από ένα keyboard και ένα χάλκινο καλώδιο, αλλά βοηθάει και σε μικρές δόσεις
million_voices Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 πφφφ.. παλι τα ιδια με τους mods.οι mods ειναι απλως καποια ατομα τα οποια "ελεγχουν" οποτε μπορουν το τι γινεται στο φορουμ.επειδη ομως δεν μπορουν να ειναι συνεχεια μεσα και να ελεγχουν ,σκεφτηκανε τα reports. μπορει εσυ να μην σου αρεσει αυτος ο τροπος..δικαιωμα σου.ζητησες λυσεις για να αντιμετωπισουμε το σπαμ και σου ειπαμε για τα reports που ηδη ειναι μια μεθοδος που υπαρχει δεν ειναι αναγκη να λογομαχουμε και να τα βαζει ο ενας με τον αλλον.. δεν ξερω αν υπαρχει κατι αλλο εκτος απο τα ριπορτς..υπαρχει? κοπελα μου κατ'αρχας αν διαβασεις το υφος των ποστ μαλλον δεν θα επρεπε να σχολιασεις το δικο μου η ολη ιστορια ηταν για κατι παραπανω απο τα reports τεσπα i rest my case
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.