The_Edge Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Η ειρωνία πιστεύεις πως βοηθάει στην εξέλιξη των threads ή μήπως οδηγεί σε προβληματικές καταστάσεις όπως αυτές που περιγράφεις στο πρώτο post σε αυτό το topic?
frenzy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 επιχειρηματα σχετικα με το γιατι επιλεγω να μην κανω report? η μηπως γιατι δεν θα ηθελα να ειμαι mod? μηπως θα πρεπει να σου πω και γιατι καπνιζω? Προσπάθησα 2 φορές να σου απαντήσω σαν να είσαι ίσος μου. Αυτή δεν είναι η τρίτη εντιτ: Το προφήτευσε ο smod...
million_voices Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 δεν καταλαβαινω,εχουμε φτασει να συζηταμε το δικαιωμα του καθενος να αντιδρα σε μια κατασταση με οποιον τροπο επιλεγει αυτος? και δεν μιλαμε για απαθεια ετσι οκ Προσπάθησα 2 φορές να σου απαντήσω σαν να είσαι ίσος μου. Αυτή δεν είναι η τρίτη εντιτ: Το προφήτευσε ο smod... τι να απαντησεις σε αυτο?
frenzy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 λεω να ξεκινησουμε μια σοβαρη κουβεντουλα σχετικα με το spam στο insomnia ακουω τις αποψεις σας για το φαινομενο (αν υπαρχει) και τροπους αντιμετωπισης δεν καταλαβαινω,εχουμε φτασει να συζηταμε το δικαιωμα του καθενος να αντιδρα σε μια κατασταση με οποιον τροπο επιλεγει αυτος? Όταν μιλάμε για άλλους είναι θέμα συζήτησης αλλά όταν μιλάμε για 'σένα είναι δικαίωμα? Κλασσική ελληνική νοοτροπία: Όταν ο άλλος έχει άδικο το δείχνουμε και το κατακρίνουμε. Όταν έχουμε εμείς, υπερασπιζόμαστε το δικαίωμά μας να κάνουμε λάθος σαν άνθρωποι.
SCORPIO777 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 επιχειρηματα σχετικα με το γιατι επιλεγω να μην κανω report? η μηπως γιατι δεν θα ηθελα να ειμαι mod? μηπως θα πρεπει να σου πω και γιατι καπνιζω? καλα κανεις και δεν κανεις report.και εγω δεν θα εκανα ποτε,αν και φανταζομαι ποσα θα εχουνε κανει για μενα..παντως πρεπει να καταλαβαινουμε και τους μοντς και ποσο τους βοηθαει στην δουλεια τους.οσο για το σπαμ δινει και αυτο μια ευχαριστη νοτα στα threads.
million_voices Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Όταν μιλάμε για άλλους είναι θέμα συζήτησης αλλά όταν μιλάμε για 'σένα είναι δικαίωμα? Κλασσική ελληνική νοοτροπία: Όταν ο άλλος έχει άδικο το δείχνουμε και το κατακρίνουμε. Όταν έχουμε εμείς, υπερασπιζόμαστε το δικαίωμά μας να κάνουμε λάθος σαν άνθρωποι. κοιτα frenzy αλλο μηλα αλλο πορτοκαλια,αλλο δλδ σπαμαρω ασυστολα και καταστρεφω θρεντ και αλλο επιλεγω πως θα αντιδρασω στο σπαμ και πως προσφερω σε μια κοινοτητα (αν προσφερω) καταλαβαινω οτι σε χαλαει το θρεντ και πιανεσαι απο οπου μπορεις για να το/με αποδυναμωσεις αλλα αυτα τα κολπακια αλλου
frenzy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 κοιτα frenzy αλλο μηλα αλλο πορτοκαλια,αλλο δλδ σπαμαρω ασυστολα και καταστρεφω θρεντ και αλλο επιλεγω πως θα αντιδρασω στο σπαμ και πως προσφερω σε μια κοινοτητα (αν προσφερω) καταλαβαινω οτι σε χαλαει το θρεντ και πιανεσαι απο οπου μπορεις για να το/με αποδυναμωσεις αλλα αυτα τα κολπακια αλλου Γιατί να με χαλάει? Σπαμμάρω 1 στα 10 ποστ μου , δεν ποστάρω demotivational posters, κι έχω την ευχέρεια να κατακρίνω τα στραβά που βλέπω εύκολα. Το θρεντ μου δίνει τη δυνατότητα να μοιραστώ τις απόψεις μου με άλλα μέλη και να δω με ποιούς ταιριάζω. Όχι δε με χαλάει.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 ηταν ειρωνικο αλλα οκ βγαλε οτι συμπερασμα θες η σε βολευει Γιατί να με "βολεύει" κάτι; Θεωρείς ότι έχω κάτι προσωπικό μαζί σου και με "βολεύει" να σε θίξω ή να σε μειώσω; Συζήτηση κάνουμε και δυστυχώς δεν έχεις κανένα επιχείρημα. Εκτός αν θεωρείς ως σοβαρή απάντηση το "αλλα οκ βγαλε οτι συμπερασμα θες η σε βολευει". Προς πληροφόρησή σου, αυτή η πρόταση δεν απαντάει σε όσα σου καταλογίζω.
Street-Fighter Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Εγω εχω να σας προτείνω το εξής.... Δεν ξερω ομως κατα ποσο μπορει να γινει κατι τετοιο αν και θα ηταν πολυ έξυπνο και θα διαγραφόταν για παντα το off topic η το ενοχλητικο σπαμ και θα ηταν και πολυ πρακτικό!!! Λοιπον ας ξεκινήσω το πιστευω μου καθως δεν το εχω δει καπου για να μπορεσω να βοηθήσω περισσότερο. Λοιπον ο καθε ενδιαφερόμενος ανοιγει ενα τοπικ σωστα? Πχ για τον Mj οπως ανοιξα εγω προχθές http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=304952 Εγω ενδιαφερθηκα να ανοιξω αυτο το θεμα για να μπορεσω να βρω ατομα η κανα groupακι η οτι διποτε εκει λοιπον που παει να ξεκινησει η σηζητηση μπαινουν διαφορα ατομα οπως thersh και αρχιζουν να χαλανε το τοπικ και ως αποτέλεσμα ειχε να ανοιξω αλλο θεμα μπας και πανε εκει τα off topic τους και οι εξυπναδες τους αλλου αλλα δεν...ετσι βρέθηκε ενα παλικαρι και η σηζητηση μου και το ενδιαφέρων μου για το τοπικ που άνοιξα εχει μεταφερθεί σε αλλο φορουμ. Και σκεφτικα τωρα εγω λεω δεν θα ηταν τζαμαουα να μπορουσα να τους kickαρω απο το τοπικ με "ban" μιας μερας(η παντοτινό στο 2ο) απο το συγκεκριμένο τοπικ??? Θα ηταν πολυ βολικο τωρα το θεμα περι τοπικ μπαν μπορειτε να το δειτε και μονοι σας το πως θα το κανετε ελπιζω να βρεθει λυση για διαφορες αλλες ιδεες καθως ειμαι ο του insomnia πμ Πλακα κανω για το Αισταιν
million_voices Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 μερικες αλλες προτασεις μπορει πχ ο καθε τοπικ σταρτερ να σβηνει ποστ στο θεμα/τα του κατα βουληση η θα μπορουσε να υπαρχει ενας μετρητης delete σε καθε ποστ ο οποιος οταν φτασει καποιο συγκεκριμμενο νουμερο απο ψηφους των μελων (δικαιωμα μιας ψηφου ανα χρηστη) το ποστ να διαγραφεται αυτοματα
The_Edge Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 μερικες αλλες προτασεις μπορει πχ ο καθε τοπικ σταρτερ να σβηνει ποστ στο θεμα/τα του κατα βουληση η θα μπορουσε να υπαρχει ενας μετρητης delete σε καθε ποστ ο οποιος οταν φτασει καποιο συγκεκριμμενο νουμερο απο ψηφους των μελων (δικαιωμα μιας ψηφου ανα χρηστη) το ποστ να διαγραφεται αυτοματα Δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι δεν μπορείς να μπεις στη διαδικασία να κάνεις report ώστε να κρίνουν οι moderators αν θα σβήσουν κάτι, αλλά ευχαρίστως θα έσβηνες τα μηνύματα απο μόνος σου?
Street-Fighter Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 μερικες αλλες προτασεις μπορει πχ ο καθε τοπικ σταρτερ να σβηνει ποστ στο θεμα/τα του κατα βουληση η θα μπορουσε να υπαρχει ενας μετρητης delete σε καθε ποστ ο οποιος οταν φτασει καποιο συγκεκριμμενο νουμερο απο ψηφους των μελων (δικαιωμα μιας ψηφου ανα χρηστη) το ποστ να διαγραφεται αυτοματα Οχι γιατι κατι τετοιο μετα θα ηταν σαν να μιλαμε σε chat Αυτο που θα μπορουσε να γινει βεβαια θα ηταν να υπαρχει το vote οπως υπαρχει σε πολλα θεματα για το καθε ποστ και απο κει και περα αν παρει ας πουμε -5 ψηφους να γινετε αυτοματη αποκρυψη οπως στο youtube Μα καλα ποιος ειμαι δημιουργo σημερα
VAssassin Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Τι λετε ρε παιδια?Αυτα δεν μπορουν να συμβουν σε ενα φορουμ.Δηλαδη οποιον πει κατι που δεν μας αρεσει τον καταψηφιζουμε και τον κρυβουμε? Ασε που στο youtube πλεον δεν μπορεις να πατησεις εμφανιση οπως παλιοτερα και οποιο σχολιο εχει παρει αρνητικες ψηφους δεν μπορεις να το δεις καν... Τελειως ακυρη η προταση
million_voices Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι δεν μπορείς να μπεις στη διαδικασία να κάνεις report ώστε να κρίνουν οι moderators αν θα σβήσουν κάτι, αλλά ευχαρίστως θα έσβηνες τα μηνύματα απο μόνος σου? ειναι βασεις για συζητηση,αυτο νομιζω οτι κανουμε εδω αν ανοιξω ενα θρεντ απο το οποιο περιμενω καποια βοηθεια πχ και μπαινουν και το σκιζουν,ναι θα ηθελα να μην επαφιεμαι στον καθε mod αλλα να μπορω να σβησω ποστ που το καταστρεφουν με μια αιτιολογηση φυσικα η οποια θα πρεπει να αποστελεται στους mod με το post που σβηνεται ως επισυναψη και να αντικαθιστα το ιδιο το ποστ ωστε να ενημερωνεται και ο κοσμος για τον λογο της διαγραφης
Street-Fighter Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Τι λετε ρε παιδια?Αυτα δεν μπορουν να συμβουν σε ενα φορουμ.Δηλαδη οποιον πει κατι που δεν μας αρεσει τον καταψηφιζουμε και τον κρυβουμε?Ασε που στο youtube πλεον δεν μπορεις να πατησεις εμφανιση οπως παλιοτερα και οποιο σχολιο εχει παρει αρνητικες ψηφους δεν μπορεις να το δεις καν... Τελειως ακυρη η προταση why not? και why not ολα αυτα που λεω??? Αν οι ψηφοι ας πουμε ειναι παραπανω απο 5 δεν νομιζω να κρυβονται ευκολα καποια μηνυματα αλλα αν το παρακανει καποιος τοτε η με report η με αρκετους ψηφους τοτε θα ειναι τζιτζι το θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.