million_voices Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 report εγω δεν κανω, δεν ειναι αυτος ο τροπος μου οποιος πιστευει οτι η κουβεντα εδω ειναι ηλιθια η υποκριτικη η οτι αλλο ας το κανει σπαμοθρεντ, θα ποσταρω και εγω την μαλακιουλα μου οπως κανω συνηθως
DrLo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 εμένα με ενοχλούν αυτοί που τους ενοχλούν όλα αυτά που αναφέρονται στο συγκεκριμένο topic ΑΛΛΑ δεν θέλουν ή βαριούνται να κάνουν reports (επειδή μπορεί να νοιώσουν "ρουφιάνοι") Πότε έγινε το report υποπχρεωτικό ? Αντίθετα το να μη spammaρεις με μαλακίες είναι νομίζω μέσα στο πνεύμα των όρων. + το ότι ένοχλει κάτι δε πάει να πει ότι είναι απαραίτητα "αντίθετο" με τους όρους ούτε ότι πρέπει να "φάει" report πχ με ενοχλεί κάτι ακόμα ... τα "spoilers" και η κατάχρησή τους. Αυτό δε πάει να πει ότι υπάρχει λόγος για να τα κάνω report
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 αφού δεν υπάρχει offtopic tag, χρησιμοποιήσαμε τα spoilers για τον συγκεκριμένο λόγο την συγκεκριμένη περίπτωση...το να μην βγει κάποιος offtopic σε κάποιο thread το θεωρώ απλά αδύνατο στα τόσα χρόνια που συμμετέχω σε forums δεν είναι υποχρεωτικό το report αλλά ούτε και το να μην κάνουμε πράγματα που ενοχλούν κάποιους ενώ δεν απαγορεύονται...
frenzy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 report εγω δεν κανω, δεν ειναι αυτος ο τροπος μου Έχεις παρεξηγήσει το report. O καλός θεούλης (Hal) μας το έδωσε γενναιόδωρα για να συμβάλλουμε και όχι να ρουφιανεύουμε. Έχεις την εντύπωση πως η διαχείριση δεν είδε τα σπόιλερς? Σαφώς και τα είδε. Γιατί δεν τα έσβησε? Γιατί δεν είναι εμφανώς εκτός κανονισμών και γιατί δεν ενοχλούν κανένα. Πως ξέρει πως δεν ενοχλούν κανένα? Κανείς δεν τους το είπε(report). Kαι να το αναλύσουμε λίγο παραπάνω: Ξεκινάς ένα τιμιότατο thread ζητώντας από κάποια μέλη να αλλάξουν συμπεριφορά. Δε νομίζεις πως θα ήταν εξ' ίσου τίμιο να σκεφτείς κι εσύ ποιά είναι η ευθύνη σου και να αναλογιστείς μια πιθανή αλλαγή?
million_voices Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 ο καθενας εχει τον δικο του τροπο να συμπεριφερεται,προσωπικα απεχθανομαι οτιδηποτε πισωπλατο και κατω απο το τραπεζι,προτιμαω να λυνω τις διαφορες μου face to face:-D,δεν κανω το κοροιδο η τα στραβα ματια οπως βλεπεις με το παρων θρεντ,ουτε παω να επιβαλω τπτ με το ζορι θελω ο Frenzy και ο καθε Frenzy να ξερει απο που του ηρθε και να εχει την δυνατοτητα να απαντησει αυτος ειναι ο τροπος μου,πιστευω οτι αυτο το θρεντακι κανει περισσοτερο καλο στο εν λογω θεμα απο το να δωσω ανωνυμα οποιον μου την βαρεσει
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 ο καθενας εχει τον δικο του τροπο να συμπεριφερεται,προσωπικα απεχθανομαι οτιδηποτε πισωπλατο και κατω απο το τραπεζι,προτιμαω να λυνω τις διαφορες μου face to face:-D,δεν κανω το κοροιδο η τα στραβα ματια οπως βλεπεις με το παρων θρεντ,ουτε παω να επιβαλω τπτ με το ζορι θελω ο Frenzy και ο καθε Frenzy να ξερει απο που του ηρθε και να εχει την δυνατοτητα να απαντησει αυτος ειναι ο τροπος μου,ετσι γουσταρω βρε αδερφε Όπως πολυ σωστά το έθεσε ο frenzy παραπάνω, η αναφορά μηνυματος ειναι ουσιαστικά η συμβολή του κάθε μέλους στη διατήρηση της ευπρέπειας και του επιπέδου στο forum. Εαν δεν βοηθάς, κατά τη γνωμη μου, δεν δικαιουσαι να διαμαρτυρεσαι για διάφορα offtopic posts ή για posts που παραβαίνουν τους κανονισμους. Οι moderators δεν μπορουν εκ των πραγμάτων να διαβάζουν ΟΛΑ τα μηνυματα. Η συμβολή των μελών δεν εξαντλείται στην παράθεση προτάσεων για την προσθήκη λειτουργιών ή δυνατοτήτων στο forum. Παρεμπιπτόντως, οι Αναφορές Μηνυμάτων δεν είναι ανωνυμες. Είναι επωνυμες και καταγράφονται.
frenzy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δηλαδή αν ήσουν μοντ θα έλεγες δεν σβήνω ποστς - δεν κάνω λογοκρισία? Και το αντιλαμβάνομαι πως σε βολεύει επιχειρηματολογικά να το λες, αλλά τι είναι στραβό με το thread αυτό ώστε να κάνεις τα στραβά μάτια? Μια χαρά πάει, όλοι ποστάρουν ον τόπικ και σοβαρά
alexzzz Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Η κακή κατάσταση που άρχισε από το offtopic thread και αρχίζει (σαν καρκίνος) να διαιωνίζεται και να επεκτείνεται σε άλλα threads, δεν μπορεί συνεχίσει για πολύ ακόμη. Η διαχείριση του forum μελετά εδώ και καιρό το "φαινόμενο" της καταστροφής διαφόρων threads από spamming και trolling καθώς και της δημιουργίας legendary threads από το πουθενά και θα λάβει μέτρα. Δεν μπορούμε να καταστρέψουμε το forum στο όνομα μιας (καλώς εννοούμενης) παρεΐστικης διάθεσης και μίας (κακώς εννοούμενης) "ελευθερίας". Είτε μέσω αυτορύθμισης είτε μέσω του moderation, τα φαινόμενα που μετατρέπουν το forum σε ένα απέραντο chat και παράλληλα αφήνουν διάφορους γραφικούς να επιδεικνύουν ανενόχλητοι το μίσος τους για διάφορες ομάδες θα σταματήσουν. Stay tuned... Το ότι το ωραίο κλίμα του off topic έχει ενοχλήσει πολλούς το έχουμε πάρει χαμπάρι... Η δική μου άποψη συμφωνεί λίγο πολύ με κάποιων εδώ μέσα... δεν θα καταστραφεί ένα σωστό τόπικ και ειδικά δε κάποιο από τα "σοβαρά" θέματα. Στο μπλα-μπλα όμως όπου κυριαρχεί στο 99% των θεμάτων οι αβάσταχτη ελαφρότητα γίνονται πολύ εύκολα εκτροχιασμοί. Το τόπικ δημιουργεί το σπαμ γιατί στους περισσότερους από εμάς που σπαμάρουμε πολύ υπάρχει και μια υποτυπώδεις λογική που μας φρενάρει αργά ή γρήγορα. Από αυτό δεν θα πρέπει να βγάλουν ούτε οι μοντ την ουρά τους απέξω που πολλάκις έχουν υποπέσει στα σφάλματα που οι ίδιοι θέλουν να σταματήσουν. Και είναι και απόλυτα λογικά αυτό γιατί ο μοντ μπορεί να είναι εδώ για να βαράει καμτσικιές στην πλάτη αλλά είναι και άνθρωπος. Εν ολίγοις και με όλη την καλή διάθεση... θέλει προσοχή αυτό που σε μερικά τόπικ διατυμπανίζεται... ότι θα παρθούν δηλαδή μέτρα. Οι πολλές ώρες και η παρουσία μερικών στο φόρουμ είναι λόγο αυτού του παρεϊστικου κλίματος που καμιά 15 "αλητάμπουρες" έχουμε δημιουργήσει και ξεκίνησε από το off topic... Εννοείται ότι δεν απειλώ... αλλά βλέπω να φτάνουμε σε επίπεδα υπερβολής και θα γίνουμε υποχόνδριοι με αποτέλεσμα πολλοί να λακίσουν. Αν αυτό δεν ενοχλεί την διοίκηση... έχει καλός.
million_voices Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 @paredwse δεν διαμαρτυρηθηκα για το offtopic και το spam, διαμαρτυρομαι γιατι η κατασταση εχει ξεφυγει κατα γενικη νομιζω ομολογια τον τελευταιο καιρο θεωρω οτι το δωσιμο δεν ειναι συμβολη η καλυτερα ειναι συμβολη που σε βολευει,αντιθετα το θρεντακι μου ισως χτυπαει το προβλημα στην ριζα του και με πολυ ποιο ηθικο τροπο αν πιστευεις οτι χρειαζονται περισσοτεροι mods ειμαι σιγουρος οτι μπορεις να βρεις πολλους και ευκολα @frenzy δεν θα δεχομουν να γινω mod
frenzy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 αν πιστευεις οτι χρειαζονται περισσοτεροι mods ειμαι σιγουρος οτι μπορεις να βρεις πολλους και ευκολα @frenzy δεν θα δεχομουν να γινω mod Είμαι σίγουρος πως στα μάτια σου ο κόσμος είναι ένα ξεκάθαρο απλοϊκό ασπρόμαυρο μέρος. ΑΛΛΑ Αυτά που λες είναι εύκολες απαντήσεις και όχι λύσεις. Κι επειδή είσαι αυτός που άνοιξε τη συζήτηση οφείλεις να είσαι διαλλακτικός με τα επιχειρήματά σου. Άλλωστε το ονόμασες "συζήτηση" στον τίτλο. Ίσως έπρεπε να πεις "Μάγκες θα σας πω πως πρέπει να είναι το φόρουμ από εδώ και πέρα".
million_voices Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Είμαι σίγουρος πως στα μάτια σου ο κόσμος είναι ένα ξεκάθαρο απλοϊκό ασπρόμαυρο μέρος.ΑΛΛΑ Αυτά που λες είναι εύκολες απαντήσεις και όχι λύσεις. Κι επειδή είσαι αυτός που άνοιξε τη συζήτηση οφείλεις να είσαι διαλλακτικός με τα επιχειρήματά σου. Άλλωστε το ονόμασες "συζήτηση" στον τίτλο. Ίσως έπρεπε να πεις "Μάγκες θα σας πω πως πρέπει να είναι το φόρουμ από εδώ και πέρα". να πω οτι συμφωνω αβλεπι με οτι γραφει ο frenzy να ριξω και κανενα e-χειροκροτημα να τελειωνουμε?
frenzy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Όχι. Να με τιμήσεις με επιχειρήματα όπως τίμησα κι εγώ το thread σου με την άποψή μου σου ζητώ.
million_voices Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 επιχειρηματα σχετικα με το γιατι επιλεγω να μην κανω report? η μηπως γιατι δεν θα ηθελα να ειμαι mod? μηπως θα πρεπει να σου πω και γιατι καπνιζω?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 @paredwse δεν διαμαρτυρηθηκα για το offtopic και το spam, διαμαρτυρομαι γιατι η κατασταση εχει ξεφυγει κατα γενικη νομιζω ομολογια τον τελευταιο καιρο Και εσύ τι κάνεις για αυτό (με το εσύ εννοώ τόσο εσένα προσωπικά όσο και κάθε άλλο μέλος που "αντιτίθεται" στο report για λόγους "αρχής"); Μην κουράζεσαι, μας το είπες ήδη τι κάνεις λίγο πιο πάνω: "report εγω δεν κανω, δεν ειναι αυτος ο τροπος μου. οποιος πιστευει οτι η κουβεντα εδω ειναι ηλιθια η υποκριτικη η οτι αλλο ας το κανει σπαμοθρεντ, θα ποσταρω και εγω την μαλακιουλα μου οπως κανω συνηθως" Δηλαδή, με άλλα λόγια, αντί να είσαι μέρος της λύσης, γίνεσαι εν γνώσει σου μέρος του προβλήματος. Αυτό είναι χειρότερο από το να μην κάνεις τίποτα για συμμετέχεις ενεργά σε μια μπουρδολογία που συνεχίζεται, συνήθως μέχρι να κάνει κάποιο άλλο μέλος μία Αναφορά Μηνύματος. Κατά τα άλλα, θεωρείς ότι χτυπάς το πρόβλημα στη ρίζα του...
million_voices Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 ηταν ειρωνικο αλλα οκ βγαλε οτι συμπερασμα θες η σε βολευει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.