Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 και πόσα θέματα το μήνα με χαλασμένο επεξεργαστή? δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά φτάνουν και περισσεύουν, τα topics με προβλήματα είναι αρκετά γενικότερα
frenzy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 δεν θυμάμαι, αλλά τα topics είναι αρκετά γενικότερα μπορούσες να πεις καμιά δεκαριά ρε παπάρα να υποστηρίξω το επιχείρημά μου. Άχρηστε!
liopyr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 μπορούσες να πεις καμιά δεκαριά ρε παπάρα να υποστηρίξω το επιχείρημά μου. Άχρηστε! Κι εσύ επεξεργαστές βρήκες που δεν παθαίνουν ποτέ?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 μπορούσες να πεις καμιά δεκαριά ρε παπάρα να υποστηρίξω το επιχείρημά μου. Άχρηστε! Μπας και ειστε ***παλι*** Offtopic?
frenzy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Κι εσύ επεξεργαστές βρήκες που δεν παθαίνουν ποτέ? Μα αυτό είναι το νόημα... Τελευταίο σπόιλερ σόρρυ people
mihalakis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Εδώ μέσα υπάρχουν άτομα που έχουν τρομερό χιούμορ, και σε καμία περίπτωση δεν θα με πειράζε να τους διάβαζα σε κάποιο θέμα, ακόμα και αν δεν είχαν κάτι ουσιαστικό να προσφέρουν. Από την άλλη, υπάρχουν κάποιες κρυάδες-χοντράδες που είναι έτσι διατυπωμένες που θίγουν κάποιους, και μετά γίνεται ότι γίνεται....Δεν είμαι υπερ της αυστηρής 'αστυνόμευσης' με την έννοια να φοβόμαστε να γράψουμε κάτι μήπως και πάρουμε πόδι. Το μέτρο και η σύνεση είναι η καλύτερη λύση, αλλά θα πρεπει να μάθουμε να είμαστε και λίγο υπέυθυνοι. Να μην περιμένουμε να έρθει ο μπαμπούλας mod να μας την πει, ή να κλείσει το θέμα....Μέτρο παιδιά και υπάρχει χώρος για όλα. Ούτε εκκλησία να γίνουμε, ούτε και χάβρα. Όπως και να το κάνουμε ένα φόρουμ είναι αυτό, με χιλιάδες άτομα, από διαφορετικές ηλικίες, με διαφορετικό εκπαιδευτικό και κοινωνικό υπόβαθρο, οπότε το να παντρέψεις όλα αυτά τα χαρακτηριστικά είναι δύσκολο. Υπάρχει κόσμος που έχει σοβαρά προβλήματα, και μπαίνει εδώ μεσα να μάθει, να ρωτήσει, να πει μια κουβέντα, να ανταλλάξει μια γνώμη, να κάνει λίγο χαβαλέ και να ξεχαστεί λίγο.... Λίγο χιούμορ δεν βλάπτει ποτέ και κανέναν.... ......Omg, και ιερά σεντόνια....Τι πάθατε ορε;Να παω να ανοίξω θρεντ για καμμένο επεξεργαστή να ησυχάσετε που λυσάξατε;
insomniaK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Επειδή αναφέρθηκε το nick μου (με τιμά ο liopyr) σου απαντώ στο πνεύμα του quoted ποστ μου: Πόσες φορές θα διαβάσω ένα θέμα για πρόβλημα με μνήμες ή επεξεργαστή? Αφού το ξέρεις πως έχουν πρόβλημα οι μνήμες τράβα στο Πλαίσιο πάρε ένα στικ των 5 ευρώ και δοκίμασε. Αν πάλι είσαι σίγουρος πως είναι ο επεξεργαστής, κακό του κεφαλιού σου. Χαλασμένο επεξεργαστή στο hardware section ξέρει κανείς να μου πει πόσο καιρό έχουμε να δούμε? (Thresh?) Aν είσαι σίγουρος για το πρόβλημα τι ανοίγεις θέμα? Κι αφού ανοίγεις γιατί δεν κάνεις search? Kι εγώ μπορώ να αρθρώσω 5 λέξεις και να σε κράξω με το γάντι, χωρίς γάντι με δάκρυα ή χωρίς. Ο άλλος όμως που καταλαβαίνει πως το τόπικ ανοίχτηκε από τεμπέλη και δεν έχει την πρωτοτυπία του λόγου γιατί να μη του πει βάλε linux? Αυτό είναι η μια πλευρά. Η άλλη είναι ο βλάκας που άνοιξε το τόπικ για τον επεξεργαστή να ποστάρει σε κάποιο τίμιο thread και να του πει βάλε linux. Εκεί πάνω απ' όλους έχει την ευθύνη o topic starter να κάνει report και μετά αυτοί που ενοχλούνται. Ειλικρινά το ξέρω πως μερικοί νιώθετε καταπιεσμένοι από αυτά αλλά δεν είναι καθόλου δύσκολη η κατάσταση. Οι διαχειριστές είναι διαλεγμένοι ένας κι ένας και μπορούν να κρίνουν πολύ καθαρά πότε το βάλε linux είναι σπαμ και πότε σχόλιο. Το έχουν αποδείξει - τουλάχιστο στα μάτια μου. Φτάνει να τους εμπιστεύεστε και να μη τους κομπλεξάρετε με αυτά τα γκρινιάρικα threads. To γνωρίζω πως η γκρίνια (σε συνδυασμό με την έλλειψη προτάσεων λύσεων) είναι το εθνικό μας σπορ αλλά ας πρωτοτυπήσουμε λίγο εδώ. Ας μην γκρινιάζουμε και ας κάνουμε όπως είπε κι ο Thresh ΟΤΙ περνάει από το χέρι μας. To να μην κάνουμε report είναι συμμετοχή στην απάθεια. Και η απάθεια είναι βλακεία. Βέβαια, αναφέρομαι και δεύτερη φορά στα λεγόμενα σου, όπου και συμφωνώ... όπως φαντάζομαι πως και το σχόλιο σου για το moderation δεν πήγαινε σε εμένα, διότι δεν έχω, ούτε διατυπώνω κανένα παράπονο... αν και θεωρώ πως τα σχόλια του στυλ "βάλε λίνουξ" είναι στην καλύτερη σπαμ και στη χειρότερη τρολινγκ και το αντίστροφο. Προσωπικά, θα έβρισκα έξυπνο αν κάποιος έλεγε σε κάποιο από τα παραληρήματα του gd77, βάλε windows. Αφού είμαστε εδώ και θέλουμε να συμμετέχουμε στο φόρουμ, ας παραπέμπουμε μ' ένα λινκ στην απάντηση και μετά ας υποδεικνύουμε πως πρέπει να ενεργούν μέσα στην κοινότητα ή ακόμα αν θεωρείς σκόπιμο καυτηρίασε τη συμπεριφορά, το θέμα, τη μη αναζήτηση. Ούτε όλοι οι χρήστες είμαστε έμπειροι, ούτε έχουμε τις ίδιες εμπειρίες, ούτε πρέπει να κρίνουμε τους υπόλοιπους σύμφωνα με τις δικές μας. Πια εδώ μέσα κυκλοφορούν από 10χρονα μέχρι 60άρηδες. Για τον Χ, το να ανοίξει το σκρούτζ να αναζητήσει το dimmάκι της μνήμης που θέλει και να το παραγγείλει online, είναι θέμα 10 λεπτών και άλλος θα ρωτήσει 5 άγνωστες έννοιες πριν πιάσει το γενικό νόημα της προηγούμενης πρότασης. Forum είναι εδώ και αν κάποιος δε θέλει, δεν μπορεί, έχει βαρεθεί να βοηθά, να συνδιαλέγεται τους συμ-forumίτες του ας ιδιωτεύσει για λίγο για να βρει το κίνητρο του. Δεν έχει νόημα να αποπαίρνει τους άλλους χρήστες. Φιλικά όλα τα προηγούμενα και με τη σημείωση πως δεν εξαιρώ τον εαυτό μου από τη συμπεριφορά που περιγράφω.
liopyr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Ένα τυχαίο παράδειγμα για αυτό που λέει ο frenzy διαδραματίζεται live, αλλά ο poulinos είναι τόσο καλοπροαίρετος και συνεχίζει να απαντά. Κάποιος άλλος στην θέση του ίσως να μην είχε τόση υπομονή.
million_voices Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 αν αυτο που εγινε παραπανω με τα spoiler ειναι εξυπναδα οκ τι να πω? γουσταρετε να τα κανω report ολα οπως προτεινετε? και δεν νομιζω οτι το θρεντ εχει καν υποψια offtopic η οτι παει για κλεισιμο κλπ @liopyr γιατι υποθετεις οτι οι αλλοι ξερουν οσα εσυ? οκ ο τυπακος εχει ενα εξοργιστικα αφελες στυλακι αλλα περα απο αυτο γιατι θα πρεπει να αγνοηθει η οτι αλλο? οποιος θελει απανταει αλλιως δεν ασχολειται
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 τα spoilers τα βάλαμε για να μην χτυπάνε στο μάτι τα offtopic...τουλάχιστον με αυτό το σκοπό το χρησιμοποίησα... αν πιστεύεις ότι δεν ταιριάζουν στον topic κάντα ασφαλώς, δεν νομίζω να πει κάποιος μας κάτι...
liopyr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 αν αυτο που εγινε παραπανω με τα spoiler ειναι εξυπναδα οκ τι να πω? γουσταρετε να τα κανω report ολα οπως προτεινετε? και δεν νομιζω οτι το θρεντ εχει καν υποψια offtopic η οτι παει για κλεισιμο κλπ Ένας λόγος που υπάρχουν τα spoiler είναι επειδή αυτά που περιέχουν είναι ψιλο-offtopic, οπότε ξέρεις πως αν δεν τα ανοίξεις δεν θα χάσεις τίποτα ουσιαστικό. Αν πάλι τα ανοίξεις, την δική σου περιέργεια θα καλύψεις, και γι αυτήν δεν είμαστε υπεύθυνοι εμείς νομίζω. Παρ'όλα αυτά, εσύ θεωρείς εξυπνάδα να σχολιάσεις ως εξυπνάδες κάποια post για τα οποία ήδη έχει ειπωθεί "συγνώμη" σε όσους μπήκαν στον κόπο να τα διαβάσουν χωρίς να τους αφορούν? @liopyr γιατι υποθετεις οτι οι αλλοι ξερουν οσα εσυ? οκ ο τυπακος εχει ενα εξοργιστικα αφελες στυλακι αλλα περα απο αυτο γιατι θα πρεπει να αγνοηθει η οτι αλλο? οποιος θελει απανταει αλλιως δεν ασχολειται Δεν θεωρώ πως ξέρω πολλά, αλλά δεν έχει καμμία σημασία αυτό. Και τίποτα να μη ξέρεις, αν έχεις διαβάσει τους κανόνες όπου τονίζεται να χρησιμοποιείς την αναζήτηση, τα παραδείγματα του frenzy, και το link που παρέθεσα εγώ ως παράδειγμα, θα έφτανες στο αυτονόητο συμπέρασμα πως αυτό είναι ένα ακόμη thread spam που ρωτά ότι και άλλα 100 πριν από αυτό. Χωρις να θέλω να τα βάλω σε ζυγαριά, θεωρώ πως το "thread spam" είναι πολύ πιο ζημιογόνο από το "post spam" για το οποίο και κόπτεσαι.
frenzy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Αφού είμαστε εδώ και θέλουμε να συμμετέχουμε στο φόρουμ, ας παραπέμπουμε μ' ένα λινκ στην απάντηση και μετά ας υποδεικνύουμε πως πρέπει να ενεργούν μέσα στην κοινότητα ή ακόμα αν θεωρείς σκόπιμο καυτηρίασε τη συμπεριφορά, το θέμα, τη μη αναζήτηση. To ίδιο προτείνω κι εγώ χωρίς το λινκ της απάντησης. Ο καυτηριασμός μπορεί να είναι έξυπνος ή να ειναι απλά μη πρωτότυπος. Παραμένει όμως σχόλιο. Αλλά απάντηση σε τεμπέλη ποτέ. Και αυτό λέω: Αν δεν κάνει τον κόπο να κάνει search γιατί να κάνω εγώ το search για λογαριασμό του (εκτός αν έχει αρθρίτιδα)? Αν βαριέται να σκεφτεί ένα σωστό τίτλο γιατί να του απαντήσω? Τι προσφέρει στην κοινότητα? Αν έβαζε ένα τίτλο τουλάχιστο θα έβγαινε και στο google και θα βοηθούσε τους ομοιοπαθούντες. αν αυτο που εγινε παραπανω με τα spoiler ειναι εξυπναδα οκ τι να πω? γουσταρετε να τα κανω report ολα οπως προτεινετε? και δεν νομιζω οτι το θρεντ εχει καν υποψια offtopic η οτι παει για κλεισιμο κλπ προφανώς και δεν είναι εξυπνάδα και προφανώς και θα έπρεπε να το κάνεις report. Σκέφτηκα να το κάνω κι εγώ αλλά προτίμησα να ζητήσω συγνώμη - πιο honest μου φάνηκε. @liopyr γιατι υποθετεις οτι οι αλλοι ξερουν οσα εσυ? οκ ο τυπακος εχει ενα εξοργιστικα αφελες στυλακι αλλα περα απο αυτο γιατι θα πρεπει να αγνοηθει η οτι αλλο? οποιος θελει απανταει αλλιως δεν ασχολειται Γιατί δεν πάτησε το search. Τόσο απλά. Δε θέλει δα και καμιά μαεστρία στη χρήση του αυτό το feature. Και θα το ξαναπροτείνω κι εδώ: Αυτόματο/Υποχρεωτικό search με βάση τα λήμματα του τίτλου σε όλα τα νέα threads. Παρουσιάζονται τα αποτελεσματα της αναζήτησης και μια ερώτηση yes/no αν βρήκαν προηγούμενο θέμα που να τους καλύπτει. Προστατεύει από τους τεμπέληδες κι απομένουν οι βλάκες που θα το δημοσιεύσουν anyway. edit sorry το κάλυψε ο liopyr κι επαναλαμβάνω. Μου ξέφυγε η τελευταία σελίδα με το ποστ του
Teaser Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Ακολουθεί off topic, όσοι πιστοί εισέλθετε: Ο άλλος όμως που καταλαβαίνει πως το τόπικ ανοίχτηκε από τεμπέλη και δεν έχει την πρωτοτυπία του λόγου γιατί να μη του πει βάλε linux? Αυτό, όσο καιρό και να προσπαθώ, ποτέ δεν το έχω καταλάβει. Γιατί πρέπει απαραίτητα, ο οποιοσδήποτε, για οποιονδήποτε λόγο να εκφράσει "πρωτότυπα" αυτό που θέλει να πει? Σε διαγωνισμό ρητορικής δεινότητας είμαστε ή σε φόρουμ ανταλλαγής απόψεων και επίλυσης προβλημάτων? Δεν αναφέρομαι σε εσένα, γενκά μιλάω, για την άποψη που επικρατεί. Και δεν έχει να κάνει με τα λεγόμενα σου αφού αλλού θέλεις να καταλήξεις. Ας το δούμε ως έναν γενικό προβληματισμό με αφορμή το ποστ σου. Έστω ότι θέλω να ρωτήσω για ένα πρόβλημα υγείας που έχει ο σκύλος μου. Γιατί να πρέπει να το εκφράσω "κάπως"? Δεν αρκεί η απλή αναφορά στο θέμα για κατανόηση και μόνο από τους αναγνώστες? Προσθέτοντας μέσα, μεταφορές, παρομοιώσεις, "έξυπνα" σχόλια και λεκτικές ακροβασίες ενισχύεται ουσιαστικά η επιχειρηματολογία μου ή μήπως γίνομαι περισσότερο άξιος σημασίας και απαντήσεων? Είναι σαν να λέω "θέλω να αγοράσω τη mercedes παρόλο που έχει σάπια μηχανή από το 70, αλλά είναι mercedes". Παραμερίζουμε δηλαδή την ουσία για το περιτύλιγμα! Προσωπικά, θεωρώ παλιμπαιδισμό το παιχνίδι των λέξεων όταν δεν υπάρχει λόγος και προτείνεται για τα παιδιά του λυκείου στο μάθημα της έκθεσης. Η απλότητα έκφρασης και η δυνατότητα να δίνεις στον συνομιλητή σου να καταλάβει τι ενοείς, εύκολα, είναι αρετή, παρόλο που από κάποιους "εξυπνάκηδες" η πολυπλοκότητα των εκφράσεων θεωρείται μαγκιά και νοητική υπεροχή. Κάθε άλλο. Όταν κάτι μπορεί να γίνει απλά, δεν υπάρχει λόγος να το περιπλέκουμε. Εκτός και αν θέλουμε να επιδείξουμε την ικανότητα μας να το κάνουμε. Επαναλαμβάνω ότι δεν έχει σχέση με το θέμα μας, αλλά πήρα ως αφορμή το ποστ του frenzy για να εκφράσω την άποψη μου. Αν κάποιος αρμόδιος θεωρεί ότι το ποστ μου χρειάζεται μετακίνηση, ας το κάνει. κλείνει το off topic
teo64x Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 αν αυτο που εγινε παραπανω με τα spoiler ειναι εξυπναδα οκ τι να πω? γουσταρετε να τα κανω report ολα οπως προτεινετε? και δεν νομιζω οτι το θρεντ εχει καν υποψια offtopic η οτι παει για κλεισιμο κλπ Να, αυτά δε μου αρέσουν. Αδικαιολόγητη επιθετικότητα. Αδικαιολόγητη όμως, εκτός αν έχουμε νεύρα από πριν για άλλο λόγο. Μήπως να πηγαίναμε όλοι για ύπνο και να επιστρέφαμε στο thread όταν έχουμε ηρεμήσει; Φιλικά το λέω αυτό, γιατί τα έχασα όταν διάβασα τον million_voices να λέει το παραπάνω. Αλλιώς θα πέσει αναπόφευκτα flame νομίζω.
little loulou Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 κοιτα μεσα στον χαβαλε αλλα ορισμενα θρεντακια μετατρεπονται σε spam/legendary με το ζορι πχ καποιος ανοιξε ενα θρεντ για την eurovision που προσωπικα το βρισκω γελοιο θεμα συζητησης και το πλακωσα στην ειρωνια (ειπαμε δεν βγαζω καθολου τον εαυτο μου απεξω) και μια κοπελιτσα αν θυμαμαι καλα εγραψε "αν δεν γουσταρεις ρε φιλε μην ασχολεισαι" δεν στο ειπα ετσι ακριβως..το ειπα πιο ευγενικα.. θα μιλησω με βαση την δικη μου "εμπειρια"μεσα στο φορουμ.Αρχικα οταν εγινα μελος στο φορουμ το τελευταιο πραγμα που εκανα ηταν να κοιταξω τους κανονισμους.. δεν ηξερα καν οτι υπαρχουν οντας αδαης σχετικα με υπολογιστες και φορουμ οποτε για καποιο νεο μελος ειναι πολυ ευκολο να ποσταρει σε λαθος τοπικ,να σπαμαρει η να ανοιξει ενα θεμα το οποιο ηδη υπαρχει.ξερω δικο μας λαθος αλλα ηταν πρωτη φορα.. κι ομολογω πως αν δεν ηταν ο thresh που πεταγοταν μολις ανοιγε ενα θρεντ που ηδη υπηρχε δεν θα μαθαινα ποτε την αναζητηση οεο!αλλα τωρα, μετα απο τοσους μηνες βαρεθηκα να το βλεπω.. επισης οσο αφορα αυτο που ειπε ο liopyr για το μελος που ανοιξε ενα ακομη θρεντ ενω ηδη υπηρχαν 100..μπορει μεν να μην εκανε αναζητηση(λαθος του) αλλα αυτο δεν το κανει και τεμπελη.μπορει οντως να μην ξερει απο ρουτερ και μνημες και διαβαζοντας τα αλλα 100 θεματα που υπαρχουν να μην καταλαβαινει τι τελικα πρεπει να παρει.το λεω γιατι αυτο συνεβη και σε μενα.ηθελα να παρω ενα φορητο υπολογιστη μεχρι 500 ευρω και πηγα και διαβασα το σχετικο θρεντ.δεν καταλαβα τιποτα ομως γιατι μεσα υπηρχαν οροι τους οποιους εγω δεν ξερω καθολου και δεν ηξερα τι να διαλεξω!κι ετσι ουσιαστικα ποσταρα ξανα το ιδιο μηνυμα που ποσταρε ο τοπικ σταρτερ με τα χαρακτηριστικα που θελω να εχει ο υπολογιστης μου.και κλεινω(ναι,ναι κι ομως τελειωνω)με μια παρακληση..να ποσταρετε μονο οταν εχετε πραγματικα να πειτε κατι πανω στο θεμα που ανοιχτηκε!δηλαδη..αν καποιος ανοιξε ενα θεμα με τιτλο"καταθλιπτικα βιβλια"δεν ειναι αναγκη να τον κριτικαρετε..αν ξερετε καποιο βιβλιο ποσταρετε,διαφορετικα συγκρατηθειτεθυμαμαι χαρακτηριστικα μια μερα που διαβαζα τους τιτλους των ειδησεων στο φορουμ,βρισκω κατι που με ενδιαφερει και εκει που ξεκιναω ολο χαρα να ενημερωθω,βρεθηκα να διαβαζω επι 4 σελιδες τις χαζομαρες που γραφανεσπαμ κανονικο δηλαδη!καμια σχεση με τον τιτλο της ειδησης(συγγνωμη αλλα τωρα μου διαφευγει ο τιτλος)γι`αυτο συγκρατηθειτε!πειτε μια βλακεια αντι για 10!!!φθανει.. πολυ μεγαλο μου βγηκε τελικα! Να, αυτά δε μου αρέσουν. Αδικαιολόγητη επιθετικότητα. Αδικαιολόγητη όμως, εκτός αν έχουμε νεύρα από πριν για άλλο λόγο. Μήπως να πηγαίναμε όλοι για ύπνο και να επιστρέφαμε στο thread όταν έχουμε ηρεμήσει; Φιλικά το λέω αυτό, γιατί τα έχασα όταν διάβασα τον million_voices να λέει το παραπάνω. Αλλιώς θα πέσει αναπόφευκτα flame νομίζω. και και και..να σχολιασω κι αυτο..δεν νομιζω πως ο million μιλησε με επιθετικοτητα στο μηνυμα του..απλα επι 4-5 μηνυματα τα 3 αυτα μελη εβαζαν τα μηνηματα τους μεσα σε σποιλερς χωρις κανενα ουσιαστικο λογο..κι εμενα μου φανηκε "χαζο" που τα παρεθεταν ετσι..αφου ετσι κι αλλιως ολοι τα διαβαζουμε κι αν λεγανε κατι που ηταν οφτοπικ δεν θα τους λεγανε τιποτα..ειπαν 3 κουβεντες και σταματησαν μετα απο μονοι τους..το καταλαβαν! και μαλιστα ο frenzy ζητησε και συγγνωμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.