Προς το περιεχόμενο

notebook aldi

crisimon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γιατι να μην πας σε καποιο επωνυμο και μαλιστα πιο φθηνο; Κατι σε Acer ας πουμε

Δημοσ.

Μα advent είναι και αυτό. Όχι το 4211c αλλά το 4213 που δεν είναι MSI rebrand όμως αλλά ECS, συγκεκριμένα το G10IL.

Πολύ καλό ποιοτικά και εδώ στην Αγγλία ελαφρώς καλύτερο value for money σε σχέση με το γνωστό μας 4211 αφού στην ίδια τιμή έχει μεγαλύτερο δίσκο, αλλά για να είμαι ειλικρινής θα προτιμούσα το τελευταίο. Κυρίως για το support. Βρίσκεις ότι θέλεις. Αν όμως σου κάνει δεν βλέπω κανέναν λόγο να μην το προτιμήσεις. Μόναδικό σοβαρό μειονέκτημα είναι μπαταρία που σε περίπτωση που θέλεις μεγαλύτερη θα βρεις πιο δύσκολα, μέσω ebay πάντα (από ορισμένους πωλητές μάλιστα αναγράφεται ότι εφαρμόζει η ίδια μπαταρία με το ΜΣΙ αλλά δεν το έχω επιβεβαιώσει).

Δημοσ.

Ελπίζω να έχεις ιδέα πόσες από τις "μάρκες" κάνουν outsourcing σε εταιρείες όπως η Elitegroup Computer Systems.

To συγκεκριμένο πάντως είναι πολύ καλό και με HSDPA. Πολύ σημαντικό για ορισμένους.

Μια παρατήρηση που μου διέφυγε νωρίτερα...crisimon αν έχεις ευμεγέθη δάκτυλα καλύτερα να κοιτάξεις αλλού.

Δημοσ.

Τελικά αξίζει το συγκεκριμένο; Η μπαταρία τι λέει;

Σε σχέση με τα υπόλοιπα πιο commercial netbooks δηλαδή αξίζει τα λεφτά του; Σκέφτομαι να το πάρω για την αδερφή μου και αν λέει ίσως χτυπήσω και εγώ ένα.

Δημοσ.
Τελικά αξίζει το συγκεκριμένο; Η μπαταρία τι λέει;

Σε σχέση με τα υπόλοιπα πιο commercial netbooks δηλαδή αξίζει τα λεφτά του;

Ρίξτε μια ματιά στα review (γενικά κάντε search Advent 4213 και θα βρείτε αρκετά σχόλια)

http://www.reghardware.co.uk/2008/10/20/review_netbook_advent_4213/

http://www.pcpro.co.uk/reviews/232404/advent-4213.html

http://reviews.cnet.co.uk/laptops/0,39030093,49300745,00.htm

Προσωπικά, όπως έγραψα και πιο πριν, θα το κοίταγα μετά το Advent 4211 από τον Κωτσό/Ελεκτρονετ με την προυπόθεση ότι θα το αγόραζα για 300-320 Ευρώ...η εξυπνάδα που έκαναν να αυξύσουν την τιμή από τα 289 στα 350 ευρω είναι λάθος που ακόμα και πρωτοετής σε Marketing θα είχε εποφύγει.

Αν το 4211 το έβροσκα με παραπάνω χρήματα ναι θα ήταν η πρώτη επιλογή. Ιδια χαρακτηριστικά, καλή ποιότητα κατασκευής και 3ετής εγγύηση ;)

Για το τελευταίο μάλιστα θα το προτιμούσα κα από το Acer Aspire ONE D150X. Γιατί να έχω 1 έτος εγγύησης ενώ μπορώ να έχω 3? Μλκ είμαστε?

Πάντως συνιστώ να το δείτε πρώτα από κοντά και μετά να κάνετε την όποια αγορά.

Δημοσ.

Προσωπικά, όπως έγραψα και πιο πριν, θα το κοίταγα μετά το Advent 4211 από τον Κωτσό/Ελεκτρονετ με την προυπόθεση ότι θα το αγόραζα για 300-320 Ευρώ...η εξυπνάδα που έκαναν να αυξύσουν την τιμή από τα 289 στα 350 ευρω είναι λάθος που ακόμα και πρωτοετής σε Marketing θα είχε εποφύγει.

299 το έχει στο link που έδωσες...

Δημοσ.

μερικά post ποιο κάτω έχει βγεί ήδη τη προσφορά. (Netbook Neo) έχει 3 χρόνια εγύηση και εκεί ίσως οφείλεται η τσιμπιμένη λίγο τιμή του

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...