pavlos77 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Απο οσο ειδατε στον τιτλο θελω να βαλω Windows 7 αλλα εχω ηδη εγκατεστημενα τα Windows Vista 32-bit κρακαρισμενα και σκεφτομαι οτι αν βαλω τα Windows 7 σε δευτερο partition θα χαλασει το κρακ των Vista(μαλλον σιγουρο ειναι) και θα αρχισουν τα προβληματα.Τι θα μου προτεινατε να κανω για να αποφυγω αυτα τα προβληματα?
ChangeAllNow Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δεν υπάρχει πρόβλημα, μετά την εγκατάσταση των 7 επαναλαμβάνεις ότι είχες κάνει... Ούφ πρόλαβα, τώρα μπορείς να το κλειδώσεις!
tolis_01 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Αγόρασε τα vista (ή ότι είπε ο από πάνω). Βάλε linux. Άλλαξε τροφοδοτικό. Τώρα μπορεί να κλειδώσει
21century Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Καλύτερα να το δοκιμάσεις με virtual pc αλλα περισσότερο να το δοκιμάσεις με ένα άδειο σκληρό δίσκο..
million_voices Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Απο οσο ειδατε στον τιτλο θελω να βαλω Windows 7 αλλα εχω ηδη εγκατεστημενα τα Windows Vista 32-bit κρακαρισμενα και σκεφτομαι οτι αν βαλω τα Windows 7 σε δευτερο partition θα χαλασει το κρακ των Vista(μαλλον σιγουρο ειναι) και θα αρχισουν τα προβληματα.Τι θα μου προτεινατε να κανω για να αποφυγω αυτα τα προβληματα? δεν νομιζω οτι θα εχεις προβλημα με τα vista
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.