Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Για να δούμε πως θα είναι το FMA Remake. (αν είναι τόσο καλό όσο το Hellsing OVA σε σχέση με την πρώτη -που όπως τo FMA anime δεν ακολούθησε το manga-, θα είμαι χαρούμενος. ) Βασικά δεν έψαξα trailer, κυκλοφορεί κάτι;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 ναι κυκλοφόρησε ένα...search with Full Metal Alchemist 2 Trailer
Αδμιν Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Αυτος ειναι ο Edward του FMA2? Ισως η Arakawa να επρεπε να μεινει στα ασπρομαυρα σχεδια των manga και να αφησει καποιον αλλο να σχεδιασει τους χαρακτηρες του anime
vasilis_c Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 αφου θα ακολουθησει το μανγκα θα ειναι γαματο οχι οτι το προηγουμενο δεν ειναι ωραια
Αδμιν Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Ακουστηκε τιποτα για το νεο soundtrack για openings & endings? Μια φημη, κατι εστω; Ελπιζω να εχει ξανα L'arc~en~ciel
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 νομίζω ότι βγήκε το πρώτο επεισόδιο...Shinsen subs ftw
john2gr Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Κρίμα που δεν κάνει το voice act του Roy Mustang ο παλιός ηθοποιός PS: Είναι σαν να βλέπω μπροστά μου τον Urahara ρε γμτ όποτε ακούω τον Mustang
Αδμιν Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Ναι, κι εμενα με ενοχλησε αυτο. Μπορει οντως το επεισοδιο να ηταν filler και δεν εχει σχεση με το manga, αλλα το στυλ του ηταν καθαρα Arakawa. Υποσχεται πολλα. Ελπιζω να μην μας το χαλασουν τωρα που με ξαναπιασε ο ενθουσιασμος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 βγήκε και το 1ο episode από Dragonball Kai (remastered DBZ) παρεπιπτόντως (ναι ναι τελείως offtopic )
Αδμιν Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Remake? Δηλαδη τωρα μια μαχη δεν θα διαρκει οκτω επεισοδια; Στα ποσα το μειωσαν;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 remastered είπα όχι remake κοινώς βελτιωμένη ποιότητα και λογικά με κάποιες άλλες minor αλλαγές
Αδμιν Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Ειμαι 7 ωρες πανω στο pc και προσπαθω να τελειωσω 4 project ταυτοχρονα. Δικαιουμαι να μη βλεπω μπροστα μου νομιζω.
vasilis_c Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 απο οτι ακουσα δεν θα εχει φιλλερ το ντραγκον μπολ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.