vasilis_c Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 η γιαπονεζικη σειρα(anime) επιστρεφει εδω θα μπορουμε να συζητησουμε για τα καθεκαστα
Αδμιν Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Nice, nice! Για να ειμαι ελεικρινης δεν μου πολυαρεσε το finale του πρωτου anime, παρολο που γενικα το anime ηταν πολυ καλο. Ελπιζω το remake να τα παει καλυτερα, μιας και θα ακολουθησει το manga.
vasilis_c Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 το μανγκα αν και δεν ειμαι σιγουρος συνεχιζεται ακομα ετσι?
Αδμιν Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Ναι, το Δεκεμβρη εκδοθηκε ο 21ος τομος. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Fullmetal_Alchemist_chapters Η Viz νομιζω σταματησε την αγγλικη εκδοση του manga
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 ε για αυτό υπάρχουν τα "fansub groups"
Αδμιν Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 ε για αυτό υπάρχουν τα "fansub groups" Fansub? Τι ειναι αυτο; Προτιμω να τα εχω σε χαρτι. Δεν μπορω να διαβαζω manga και βιβλια γενικοτερα σε 16αρι CRT monitor.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 τα εκτυπώνεις τότε
Αδμιν Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 τα εκτυπώνεις τότε Ειμαι οικολογος, δεν εχω εκτυπωτη και τα μελανια inkjet ειναι πανακριβα. Με το ζορι πειρατες ThReSh? Αλλωστε ακομη να φτασω στο σημειο που σταματησε η Viz, μεχρι τοτε θα δω τι θα κανω Το βγαλαμε πολυ offtopic
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 όταν διαβάζεις ΠΟΛΛΑ manga και έχεις και κάμποσα άλλα ακριβούτσικα hobbies δεν σε παίρνει για original
Αδμιν Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 όταν διαβάζεις ΠΟΛΛΑ manga και έχεις και κάμποσα άλλα ακριβούτσικα hobbies δεν σε παίρνει για original Τι θελεις να πεις; Οτι δεν διαβαζω αρκετα manga, και οτι δεν εχω ακριβα hobbies? Αν ναι, δικαιο εχεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 όχι ότι απλά κάπου πρέπει να κάνουμε παραχωρήσεις τώρα απορία...επειδή δεν έχω ασχοληθεί/διαβάσει για την επιστροφή του FMA τι θα γίνει? θα συνεχιστεί ή ξανά από την αρχή? γιατί μπερδεύτηκα κάπως με το post σου πιο πάνω
becausE Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Μαζί με το FMA κάνουνε remake και το DBZ και το Mazinger JAPAN IS RUNNING OUT OF IDEAS RUNNNNNNNN!!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 μόνο του το One Piece να μείνει μας φτάνει για τα επόμενα 10 χρόνια LOL
Αδμιν Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Οπως ειπα πριν, ειναι Remake. Θα παρουν το στορυ ξανα απο την αρχη και αυτη τη φορα δεν θα φυγουν απο την πλοκη του manga οπως εκαναν τη πρωτη φορα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 oh ffs... και το παλιό τι θα το κάνουμε? σβήσιμο?! this sux... (άντε γμτ πότε θα έρθουν οι 1.5ΤΒ WD/Seagate/Samsung?!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.