Προς το περιεχόμενο

θέμα με paypal

neXTgen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειά σας . στις 12.2 πριν από 1 μήνα περόπου δηλαδή) παράγγειλα μέσω ebay.co.uk και συγκεκριμένα από έναν poweruser στο λονδίνο με 100% positive feedback (πάνω από 3000 πωλήσεις) ένα σφραγισμένο blue-ray δισκάκι, παιχνίδι για ps3. πριν το παραγγείλω είδα πως ο τύπος δεν προσέφερε insurance για την αποστολή , είτε μέσα στην τιμή ή με έξτρα χρέωση. το αγόρασα μέσω paypal όπως κάνω πάντα και η διαδικασία αγοράς τελείωσε άμεσα.

περίμενα περίμενα .... μέχρι που τελείωσε ο φλεβάρης. έστειλα λοιπόν μήνυμα στον πωλητή 1 φορά τίποτα. 2η φορά τίποτα .. 3η φορά μου απαντά : συγνώμη έλειπα σε διακοπές , το διπλοτσέκαρα έχει φύγει από μένα, δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα, ούτε να ξέρω αν μου λες (εγώ δηλαδή) αλήθεια, και καταλήγει "you are protected by paypal and you should contact them for a full refund thanks"

έστειλα λοιπόν στο paypal και τους τα λέω, μου απαντούν άνοιξε ένα dispute για αντικείμενο που δεν παρελήφθη ποτέ . το άνοιξα αλλά αυτό το dispute είναι μεταξύ εμένα και του πωλητή απ 'οτι βλέπω.

τί γίνεται ρε παιδιά ? τελικά είμαι "protected by paypal" όπως λέει ο τύπος και δικαιούμαι full refund ή όχι ? δεν μου έχει παρουσιαστεί ποτέ . σημειώστε πως αγοράζω-πουλάω (είμαι και ο ίδιος poweruser) συνέχεια..

δεν είναι για τα €20, αλλά για το γαμώ το όπως κι εσείς καταλαβαίνετε..

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότο το Paypal θα σου επιστρέψει έτσι αβίαστα την αξία του αντικειμένου. Αν ήταν να επιστρέφει άμεσα ολόκληρη τη αξία κάθε προϊόντος που δηλώθηκε ότι χάθηκε στην αποστολή, θα στήναμε μεταξύ μας πωλήσεις, θα δηλώναμε "χαμένα" τα προϊόντα και θα βγάζαμε μεροκάματο από το Paypal.

Δημοσ.

ζητούνται αγοραστές για ebay! :-)

πάντως με ενδιαφέρει η περίπτωση του φίλου περισσότερο από περιέργεια για να μάθω τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις και αν θα μπορέσει τελικά να βρει το δίκιο του..

Δημοσ.

Λοιπόν θα σου πώ το πρόβλημα που είχε ένας φίλος , είχε αγοράσει απο ebay.co.uk περίμενε πολύ καιρό και τίποτα.Ο seller είχε track map και του διαβεβαίωνε πως το αντικείμενο είχε φτάσει Ελλάδα είχε φύγει απο Αθήνα είχε φύγει απο Θεσσαλονίκη είχε φτάσει στον προορισμό του και χανόταν στον προορισμό του. Ο λόγος είναι ότι είχε φτάσει σε μεταφορική που κοιμόταν , το αντικείμενο ξαναστάλθηκε στην Αγγλία και μετά απο 2 μήνες πήρε τα λεφτά του πίσω μέσω της paypal. Οπότε σου προτείνω στείλε μήνυμα για να σου δώσει track map o seller (αν έχει) και μετά δοκήμασε μερικά τηλεφωνήματα σε διάφορες μεταφορικές .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...