Alexisssss Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 βασικα αμα σου πω οτι δεν ξερω τπτ ουτε απο το πρώτο , ουτε απο το 2ο.τι ειναι το φουρφουρισμα? κοιταξτε. εμενα δεν μου φαινεται οτι παει κατι στραβα με την ψυκτρα ή την παστα απλα δεν εχει καθολου ανεμιστηρακια γιαυτο! αμα βαλω πιστευω οτι θα ειναι οκ κ θα πεσουν οι θερμοκρασιες απο λιγο εως πολυ ετσι το βλεπω:fear: Δεν ειναι κακο να το τσεκαρεις 1)Ελεγξε αν ειναι τοποθετημενη καλα η ψυκτρα 2)Αλλαξε θερμοαγωγιμη
giorgos147 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Νομιζω οτι αν δεν ειχε κουμπωσει καλα η ψυκτρα σε καποιο σημειο θα ειχε μεγαλη διαφορα στους πυρηνες.+1 για τους Nexus Δεν είναι κακό πάντως να ελένξει αν ειναι καλά βαλμένη.
konstadis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Temperatures: Motherboard 46 °C (115 °F) CPU 95 °C (203 °F) CPU #1 / Core #1 87 °C (189 °F) CPU #1 / Core #2 84 °C (183 °F) CPU #1 / Core #3 82 °C (180 °F) CPU #1 / Core #4 83 °C (181 °F) GPU Diode 54 °C (129 °F) WDC WD1600AAJS-00PSA0 46 °C (115 °F) WDC WD3200AAKS-00YGA0 49 °C (120 °F) γυρω στα 2 λεπτα το εχω ανοιχτο...!! το εκλεισα γιατι ανεβαινει σε απαγορευτικες τιμες...
Alexisssss Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Και εγω που ειχα 70 με μαμα ψυξη και νομιζα οτι ειναι πολυΒγαλε και ξαναβαλε την ψυκτρα.Νεα θερμοαγωγιμη εννοειται και νεα ανεμιστηρακια
giorgos147 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Και εγω που ειχα 70 με μαμα ψυξη και νομιζα οτι ειναι πολυΒγαλε και ξαναβαλε την ψυκτρα.Νεα θερμοαγωγιμη εννοειται και νεα ανεμιστηρακια Οτι είπα εγώ δηλαδή κάποια ποστς πιο πάνω
Alexisssss Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Οτι είπα εγώ δηλαδή κάποια ποστς πιο πάνω Kαλα ντε...μην βαρας και δεν το ειπες μονο εσυΟλοι μας το ειπαμε
giorgos147 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Kαλα ντε...μην βαρας και δεν το ειπες μονο εσυΟλοι μας το ειπαμε Εγώ άρχισα να το λέω όμως,αν δε κάνω λάθος
konstadis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 ναι ρε παιδια. μην μαλωνετε απο το τιποτα. ελεος. το θεμα μας ειναι οι θερμοκρασιες που αναπτυσσονται. αρα οι λυσεις ειναι αυτες οι τρεις α.Να δω αν εχει μπει η ψυκτρα?? (δλδ το ανεμιστηρακι που ειναι πανω στον επεξεργαστη?) κ πως θα το δω αυτο ρε παιδια? αφου δουλευει κανονικα τωρα που το βλεπω εκ πρωτηε οψεως) β.Θερμοαγωγιμη παστα. γ.Ανεμιστηρακια 3+1? ασε που δεν ξερω κ να τα συνδεω...
giorgos147 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 ναι ρε παιδια. μην μαλωνετε απο το τιποτα. ελεος. το θεμα μας ειναι οι θερμοκρασιες που αναπτυσσονται. αρα οι λυσεις ειναι αυτες οι τρειςα.Να δω αν εχει μπει η ψυκτρα?? (δλδ το ανεμιστηρακι που ειναι πανω στον επεξεργαστη?) κ πως θα το δω αυτο ρε παιδια? αφου δουλευει κανονικα τωρα που το βλεπω εκ πρωτηε οψεως) β.Θερμοαγωγιμη παστα. γ.Ανεμιστηρακια 3+1? ασε που δεν ξερω κ να τα συνδεω... Πρώτα απο όλα δε μαλώναμε Δεύτερον...Δε χρειάζεται να ξέρεις και πολλά για να συνδέσεις 4 φουρφούρια...
Alexisssss Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Επειδη σε κοβω ψιλοασχετο. Καλυτερα να το πας σε καποιον που να ξερει καλυτερα για να μην κανουμε χειροτερα τα πραγματα...Τι λες; Τωρα αν θες να δοκιμασεις να βγαλεις το ψυκτρακι.Θα πρεπει να γυρισεις τα τεσσερα ποδαρακια προς το κατευθηνση που δειχνουν τα βελακια.Μετα τα τραβας πανω και βγαινει το cooler.Σκουπας την παλια θερμοαγωγιμη απο την cpu και βαζεις καινουρια.Γυρνας τα ποδαρακια οπως ηταν και την <<κουμπωνεις>>
konstadis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 αχχαχαχα ωραιος... οκ θα παω να παρω παστα κ ανεμιστηρακια... 2 αερα θα δινουν μεσα στο κουτι κ 2 θα βγαζουν αερα εξω?
giorgos147 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Μόνο πρόσεχε πόση ποσότητα θερμοαγώγιμης θα βάλεις!Μη βάλεις όλο το σωληνάριο
Alexisssss Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Ναι,το μπροστα και το πλαινο θα βαζουν αερα,και τα δυπ πισω θα βγαζουν τον ζεστο αερα εξω.Θα χρεαστεις 3χ80αρια και 1χ120αρι.Εχω ιδιο κουτι για κατεβαστηρι.Απο τα χειροτερα που εχω χρησιμοποιησει ποτε μου,κυριως απο αποψη ποιοτητας
konstadis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Επειδη σε κοβω ψιλοασχετο. Καλυτερα να το πας σε καποιον που να ξερει καλυτερα για να μην κανουμε χειροτερα τα πραγματα...Τι λες;Τωρα αν θες να δοκιμασεις να βγαλεις το ψυκτρακι.Θα πρεπει να γυρισεις τα τεσσερα ποδαρακια προς το κατευθηνση που δειχνουν τα βελακια.Μετα τα τραβας πανω και βγαινει το cooler.Σκουπας την παλια θερμοαγωγιμη απο την cpu και βαζεις καινουρια.Γυρνας τα ποδαρακια οπως ηταν και την <<κουμπωνεις>> οκ φιλε. θα προσπαθησω αλλα εχω κ ενα φιλο που μπορει να με βοηθησει σχετικα με αυτο... πολυ χρησιμες οι πληροφοριες σου (κ ναι ειμαι λιγακι ασχετος) τωρα οσο για την ποιοτητα... δλδ τι εννοεις? εμενα μια χαρα μου φαινεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.